ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

“Χαιρόμαστε πολύ περισσότερο γιατί ο Μαρινάκης είναι βαμμένος Ολυμπιακός!”

“Χαιρόμαστε πολύ περισσότερο γιατί ο Μαρινάκης είναι βαμμένος Ολυμπιακός!”

7 Ιουλίου, 2011 
Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού αγωνίζονται το Σάββατο στη Σητεία, στα πλαίσια ενός σημαντικού φιλανθρωπικού αγώνα, πάντοτε μέσα στη φιλοσοφία που τους διέπει και ο πρόεδρος του τοπικού συνδέσμου της Θύρας 7, Ζαχαρίας Χιώτης μίλησε στο “Φως των Σπορ” για τον Ολυμπιακό, τον πρόεδρο του, αλλά και το πολύ σημαντικό φιλανθρωπικό αγώνα που θα γίνει στο όμορφο μέρος της Κρήτης:
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣΓια το μεγάλο πλήθος οπαδών του Θρύλου στην Κρήτη: “Έτσι είναι, Δεν είναι απλά ένα νησί με πολλούς Ολυμπιακούς, Είναι 

το κάστρο της ομάδας. Φρούριο που υπερασπίζει την ιδεά και την ιστορία του συλλόγου και μάχεται για το παρόν και το μέλλον του. Για εμάς ο Ολυμπιακός είναι πάνω από πρόσωπα, πάνω από γεγονότα. Πάνω από όλα είναι η ιδέα, το όνομα και το έμβλημα του Δαφνοστεφανωμένου έφηβου για εμάς. Εδώ υπάρχει πολύς κόσμος που ζει και αναπνέει με την επικαιρότητα του Ολυμπιακού”.
Για το σύνδεσμο στη Σητεία: “Ιδρυθήκαμε το 1993 και ακολουθούμε την ομάδα όπου έχει το δικαίωμα να έχει οπαδούς μαζί της. Πριν την απαγόρευση μετακινήσεων δε χάναμε παιχνίδι! Τι να πρωτοθυμηθώ; Ρώμη, Μπερναμπέου, Μονακό, Βρέμη, Οπόρτο, Ζάγκρεμπ, Τροντχάιμ, Βιθέντε Καλντερόν με την Αθλέτικο και τον Βαΐτση…Έχουμε 780 ενεργά μέλη και γίνεται αντιληπτο τι γίνεται όταν έρχονται 20-30 εισιτήρια για αγώνα στο Καραϊσκάκη. Γι’ αυτό εδώ πολλοί αγοράζουν διαρκείας, για να είναι σίγουροι. Παλιότερα, στο ΟΑΚΑ, φεύγαμε με το καράβι 140-150 άτομα. Υπάρχει δίψα για την ομάδα».
Για το έργο Μαρινάκη-Βαλβέρδε και το υλικό που υπάρχει, αλλά και έρχεται στον Ολυμπιακό: «Για να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, θα μιλήσω πρώτα για τον πρόεδρο. Ξέρουμε από την πανίσχυρη, στη ναυτιλία οικογένεια που προέρχεται. Ξέρουμε για την οικονομική του επιφάνεια. Όμως χαιρόμαστε πολύ περισσότερο γιατί ο Μαρινάκης είναι βαμμένος Ολυμπιακός. Είναι πρόεδρος-οπαδός με πολλά, μεγάλα όνειρα. Το δηλώνει και ο ίδιος και ουσιαστικά δεσμεύεται να προσφέρει στην ομάδα μας για δεκαετίες. Γι’ αυτό τον εμπιστευόμαστε και τον στηρίζουμε.
Να συνεχίσω με τον προπονητή, ο οποίος χτίζει την ομάδα με ταυτότητα και ικανότητες να διακριθεί, πετυχαίνοντας κάθε της στόχο. Είναι από τις λίγες φορές που βλέπουμε τεχνικό να μένει στον πάγκο της ομάδας για 2η συνεχή χρονιά και αυτό είναι θετικότατο.
Να πω και για τους παίκτες; Έχουμε το καλύτερο υλικό στην Ελλάδα και αυτήν την περίοδο ενισχυόμαστε συνεχώς. Είναι πολύ σημαντικό το ότι ενισχυόμαστε με νεαρούς παίκτες από προηγμένες ποδοσφαιρικές σχολές, όπως της Σερβίας. Δείχνει ότι αλλάζει η λογική που μας ήθελε να παίρνουμε ποδοσφαιριστές που έκλειναν την καριέρα τους. Τώρα έχουμε νέους με διάθεση για δουλειά και φιλοδοξία για διάκριση. Για την αξία τους μένουμε στην επιλογή των ανθρώπων που τους διαλέγουν, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν τεράστια εμπειρία στο άθλημα, όπως ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Γενικώς, όταν εμείς δυναμώνουμε, οι άλλοι γίνονται χειρότεροι, με αποτέλεσμα να μην ανησυχούμε για του χρόνου».
Για τα σκάνδαλα στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο: «Δε μας αγγίζουν αυτοί οι ψίθυροι με τα στημένα. Γνωρίζουμε τη δύναμη του Ολυμπιακού και την ποιότητα των ανθρώπων. Πάνω από όλα όμως ξέρουμε την ιστορία μας και το μεγαλείο του συλλόγου με τις αξίες του. Γι’αυτο θα στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την ομάδα. Επίσης, ξέρουμε ότι μόνο εμείς μπορούμε να πάμε μπροστά το Ελληνικό Ποδόσφαιρο».
Για τον αγώνα των παλαιμάχων του Θρύλου το Σάββατο: “Έχουμε κινητοποιηθεί όλοι. Ξεκινήσαμε από τον ιερό σκοπό, που είναι η οικονομική ενίσχυση συμπολίτη μας, παλιού ποδοσφαιριστή. , ο οποίος έκανε μεταμόσχευση πνευμόνων και γενικώς αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα υγείας. Το θέμα αυτό είναι ανθρώπινο και κοινωνικό. Και παράλληλα οι βετεράνοι του Ολυμπιακού είναι γνωστό ότι διδάσκουν ήθος και ανθρωπιά, με απίστευτα πλούσιο κοινωνικό έργο. Ένας σοβαρότατος λόγος που τους ευχαριστούμε είναι αυτός. Ο άλλος είναι ότι κρατούν ψηλά τη σημαία του Ολυμπιακού μας. Μας έχουν χαρίσει απίστευτες στιγμές., γι’αυτό και εμείς θα προσπαθήσουμε να τους αποθεώσουμε. Θα προσπαθήσουμε να ζήσουν απίστευτες στιγμές στη Σητεία. Να φανταστείς ότι το γήπεδο χωράει 3.000 θεατές. Ε, λοιπόν θα το γεμίσουμε και θα το κάνουμε να μοιάζει με Καραϊσκάκη!»

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου