ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Και ο Μώραλης στο Ζέεφελντ

Και ο Μώραλης στο Ζέεφελντ

Ο δ' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης, θα ακολουθήσει την ομάδα στο προπονητικό κέντρο του Ζέεφελντ, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Η αποστολή του Ολυμπιακού "πετάει" το πρωί του Σαββάτου (8/7) για την Αυστρία και η διοίκηση της ομάδας θα είναι, όπως πάντα, δίπλα στην ομάδα.
Ο δ' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης, θα είναι μέσα στο αεροπλάνο που θα ταξιδέψει για το Ζέεφελντ , όπου θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού για την ερχόμενη σεζόν. Ο Μώραλης θα εκπροσωπήσει την διοίκηση του Ολυμπιακού, η οποία είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές, ενώ θα διευθετήσει κάθε τυχόν πρόβλημα που μπορεί να προκύψει κατά την παραμονή της αποστολής της ομάδας στην αυστριακή πόλη.


Είναι αξιοσημείωτη η κίνηση αυτή που δείχνει ότι οι δοικούντες τον Ολυμπιακό και η ομάδα είναι μια γροθιά εν όψει της απαιτητικής, ελέω Τσάμπιονς Λιγκ, χρονιάς. Ειδικότερα, αν κάποιος σκεφτεί τι γίνεται στις άλλες ομάδες, θα καταλάβει γιατί ο Θρύλος ξεκινά από την πρώτη θέση και την νέα σεζόν.
 www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου