ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Πορτογαλια - Τσεχια 1-0 Οι ενδεκαδες και το γκολ της αναμετρησης (video)

Πορτογαλια - Τσεχια 1-0 Οι ενδεκαδες και το γκολ της αναμετρησης (video)

21/6/2012


Με ένα υπέροχο δικό του γκολ (79΄) και αφού πρώτα είχε… προειδοποιήσει με δύο δοκάρια, πήρε από το χέρι την ομάδα του, την οδήγησε στην νίκη 1-0 και στα ημιτελικά του Euro 2012 εκεί όπου θα περιμένει τον νικητή του Ισπανία-Γαλλία.

Πείτε του κι άλλα…Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, έφτασε τα τρία γκολ και τέσσερα δοκάρια στα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας του, δίνοντας την απάντησή του σε όσους τον αμφισβήτησαν. Οι Πορτογάλοι που θα βρεθούν στους «4» του ευρωπαϊκού για τρίτη φορά στις τέσσερις τελευταίες διοργανώσεις, ήταν καλύτεροι σε όλο το ματς.

Με την τριπλέτα στα χαφ που αποτελείται από Βελόσο, Μουτίνιο και Μεϊρέλες να σου δίνει την αίσθηση ότι είναι… παντού, τον Νάνι σε μεγάλα κέφια και τον Κριστιάνο τρομερά ορεξάτο, οι παίκτες του Μπέντο μπορεί να άργησαν να φτάσουν στο γκολ αλλά δεν έδειξαν διάθεση σε κανένα σημείο του ματς να αφήσουν την πρόκριση να τους ξεφύγει.

Τσεχία (Μίχαλ Μπίλεκ): Τσεχ, Γκέμπρε Σελασιέ, Σίβοκ, Κάντλετς, Λιμπέρσκι, Χούμπσμαν (86΄Πέκχαρτ), Πλάσιλ, Γίρατσεκ, Νταρίντα (61΄Ρέζεκ), Πιλάρ, Μπάρος.

Πορτογαλία (Πάουλο Μπέντο): Ρουί Πατρίτσιο, Ζοάο Περέιρα, Πέπε, Άλβες, Κοεντράο, Βελόσο, Μεϊρέλες (88΄Ρολάντο), Μουτίνιο, Νάνι (84΄Κουστόδιο), Κριστιάνο Ρονάλντο, Πόστιγκα (40΄Αλμέιδα).

Το γκολ του αγωνα:

Czech Republic 0-1 Portugal (Quarter Final) από fasthighlights-2012


ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου