ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Serie A...Τα νεα του Ιταλικου ποδοσφαιρου!!!

 Θελει Ακουιλανι,επιστρεφει ο Τζιοβινκο,το αντιο του Κλαρενς,θελει Λοπεζ η Ναπολι,θελει και τον Αλβεζ,δεν τον ξερει αλλα θα τον μαθει,ελευθερος ο Φλαμινι

21/6/2012

                                        
"Αναζωπυρώνεται" το ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Αλμπέρτο Ακουιλάνι, όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του στο «Sky Sport Italia» ο Αντριάνο Γκαλιάνι. Η ιταλική ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση μέσου, μετά και τη φυγή του Ματιέ Φλαμινί και ο αντιπρόεδρος των "ροσονέρι" παραδέχτηκε ότι εξετάζεται και ο Ιταλός μέσος, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός στο Μιλάνο.
(Photo: Action Images)
Για την επιστροφή του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο στη Γιουβέντους είχαμε ενημερωθεί από επίσημη ανακοίνωση της Πάρμα την περασμένη Τρίτη. Την Πέμπτη, ανακοίνωση εξέδωσαν και οι «μπιανκονέρι», γνωστοποιώντας τη συμφωνία με τους «παρμέντσι» για τον Ιταλό επιθετικό.

Μετά από 10 χρόνια γεμάτα επιτυχίες, ο Κλάρενς Ζέεντορφ αποχαιρετά τη Μίλαν. Με αφορμή την αποχαιρετιστήρια συνέντευξη τύπου που παράθεσε για αυτόν η ομάδα του Μιλάνου, ο Ολλανδός μέσος μίλησε για όλους και για όλα, τονίζοντας πως δεν θα ξεχάσει ποτέ όσα έζησε στο Μιλανέλο.

Επανέρχεται η Νάπολι στη διεκδίκηση του Μάξι Λόπεζ, ύστερα από τις πρώτες, διερευνητικές επαφές που είχε στις αρχές του μήνα. Ο Αργεντινός επιθετικός που ανήκει στην Κατάνια, αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μίλαν από τον Ιανουάριο, αλλά οι «ροσονέρι» δεν προτίθενται να αγοράσουν τα δικαιώματα του παίκτη.

Ασφυκτική γίνεται η πίεση της Γιουβέντους για την απόκτηση του Μπρούνο Άλβες. Η ομάδα του Τορίνο είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα προκειμένου να πείσει την Ζενίτ να της παραχωρήσει τον Πορτογάλο, που αποτελεί την πρώτη επιλογή του Αντόνιο Κόντε για το κέντρο της άμυνας

Άμεση ήταν η απάντηση του Ζοζέ Μουρίνιο, στην έντονη κριτική που δέχτηκε τις προηγούμενες μέρες από τον Ζντένεκ Ζέμαν"Ποιος ειναι αυτος ο Ζεμαν?". Ο πορτογάλος τεχνικός δήλωσε πως δεν γνωρίζει τον Βοημό προπονητή, αλλά υποσχέθηκε πως θα φροντίσει να μάθει την πορεία που έχει διαγράψει στο ποδόσφαιρο.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Ματιέ Φλαμινί από τη Μίλαν, ύστερα από τέσσερα χρόνια. Οι «ροσονέρι» έκαναν πρόταση ανανέωσης για δύο χρόνια στον 28χρονο Γάλλο, ωστόσο το γεγονός ότι δεν απάντησε εντός της προθεσμίας που του είχε δοθεί, προκάλεσε τη δυσαρέσκεια του Αντριάνο Γκαλιάνι.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου