ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Παίρνει δανεικό τον Καραγκούνη ο Ολυμπιακός

Παίρνει δανεικό τον Καραγκούνη ο Ολυμπιακός

Τον 18χρονο στόπερ της Ουντινέζε, Βασίλη Καραγκούνη, θέλει ο Ολυμπιακός για τη νέα σεζόν. Ο παίκτης θα έρθει δανεικός για μια χρόνια στον Πειραιά και θα αγωνιστεί με την ομάδα Κ-20 στο Champions League Νέων.
Τον Βασίλη Καραγκούνη (αδερφός του Θανάση Καραγκούνη) απέκτησε προ διετίας η Ουντινέζε από τον Ατρόμητο, ωστόσο ο 18χρονος στόπερ είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην Ελλάδα την επόμενη σεζόν για λογαριασμό του Ολυμπιακού.
 
Όχι, ο παίκτης δεν πωλείται από την ιταλική ομάδα, καθώς στο Ούντινε τον θεωρούν μεγάλο ταλέντο. Ωστόσο οι Ιταλοί συζητάνε την παραχώρηση του 18χρονου κεντρικού αμυντικού με τη μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο στους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει τον Καραγκούνη προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα Κ-20 για το Champions League Νέων της επόμενης αγωνιστικής περιόδου (πρώτος αντίπαλος η Μπιλμπάο στις 28 Αυγούστου), όπου οι Πειραιώτες επιθυμούν να παρατάξουν ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο.

Να σημειωθεί πως προ ενός σχεδόν μηνός, οι Γιάννης Βρέντζος και Ντάρκο Κοβάσεβιτς είχαν συναντηθεί στο Μιλάνο με ανθρώπους της Ουντινέζε και είχαν συμφωνήσει τη συνεργασία των δύο συλλόγων. Πιθανότατα αυτή η μετακίνηση του Βασίλη Καραγκούνη είναι στα πλαίσια εκείνης της συμφωνίας.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου