ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Οι ομάδες της νέας σεζόν

Οι ομάδες της νέας σεζόν

Δείτε πως διαμορφώνεται ο χάρτης της νέας Ευρωλίγκας. Οι 23 "σίγουρες" ομάδες της σεζόν 2012/13.
Η Ευρωλίγκα, λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις προϋποθέσεις που πληροί η Αρμάνι Μιλάνο, της πρόσφερε διετές συμβόλαιο, για να πάρει τη θέση της Ρόμα, που τα αποτελέσματά της ήταν απογοητευτικά την τελευταία τριετία. Παράλληλα, κερδισμένη βγήκε η Λιέτουβος, που πήρε συμβόλαιο τύπου Β, μαζί με τις Μπεσίκτας, Σαλόν και Τσεντέβιτα.
 
Επίσης, δόθηκαν wild cards στις Καντού και Ούνιξ Καζάν προκειμένου να αγωνιστούν στα προκριματικά της διοργάνωσης, απ' όπου θα προκύψει η 24η ομάδα της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι ομάδα που θα δώσουν το "παρών" στην Ευρωλίγκα της νέας σεζόν είναι οι εξής: Αναντόλου Εφές, Ασέκο Πρόκομ, Κίμκι, Μπεσίκτας, Μπάμπεργκ, Κάχα Λαμποράλ, Τσεντέβιτα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αρμάνι Μιλάνο, Σαλόν, Μπαρτσελόνα, Φενέρμπαχτσε, Λιέτουβος Ρίτας, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σιένα, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Παρτίζαν, Ρεάλ Μαδρίτης, Ουνικάχα Μάλαγα, Ολίμπια Λιουμπλιάνας, Ζαλγκίρις Κάουνας και Άλμπα Βερολίνου.

Στα προκριματικά της φετινής Ευρωλίγκας θα αγωνιστούν 8 ομάδες, ανάμεσα στις οποίες και η Ούνιξ Καζάν με την Καντού που εξασφάλισαν wild card.

Η ουκρανική Ντόνετσκ, η τσέχικη Νίμπουργκ, η γαλλική Λε Μαν, η βουλγάρικη Λουκόιλ Ακαντέμικ Σόφια, η γερμανινή Ουλμ και η βέλγικη Οστάνδη θα αγωνιστούν μαζί με τις Καντού και Ούνιξ με φόντο τη μία θέση που θα οδηγήσει στην Ευρωλίγκα. Οι υπόλοιπες 7 θα αγωνιστούν στο Eurocup.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου