ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

"Θέλω να γίνω Πειραιώτης!"

"Θέλω να γίνω Πειραιώτης!"

Ο Κώστας Μανωλάς είναι αποφασισμένος για μία νέα αρχή στην καριέρα και τη ζωή του. Διαβάστε τι είπε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού...
Πολύ ζεστά έχει πάρει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ο Κώστας Μανωλάς και όπως είπε: "ποια Γλυφάδα; Εγώ θέλω να γίνω Πειραιώτης!".
 
Η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό έχει "κλείσει", απλά ο πειραϊκός σύλλογος περιμένει την έλευση του νέου μήνα προκειμένου να ανακοινώσει την απόκτηση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού.

Ο Μανωλάς μπορεί να είναι γέννημα-θρέμμα της ΑΕΚ και ανιψιός του Στέλιου Μανωλά, ωστόσο θέλει να αλλάξει σελίδα στην καριέρα, αλλά και στη ζωή του, όπως φαίνεται.

Τρανό παράδειγμα είναι το γεγονός πως ενώ από την ΠΑΕ Ολυμπιακός του πρόσφεραν σπίτι στην Γλυφάδα, ο ίδιος ζήτησε να μείνει μέσα στον Πειραιά.

Όπως γράφει η εφημερίδα "Γαύρος", ο ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου: "θέλω να γίνω Πειραιώτης!".

Είναι φανερό, λοιπόν, πως ο Κώστας Μανωλάς είναι έτοιμος να τα δώσει όλα και να παλέψει όχι μόνο για να παίξει στον Ολυμπιακό, αλλά και για να κερδίσει τις καρδιές των φιλάθλων της ομάδας.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου