ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

"Στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τοροσίδης"

"Στη λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τοροσίδης"

Αγγλικό δημοσίευμα εμπλέκει ξανά τον Βασίλη Τοροσίδη με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υποστηρίζοντας πως ο παίκτης είναι στη λίστα με τους τρεις αμυντικούς που εξετάζουν οι "κόκκινοι διάβολοι" προκειμένου να ενισχύσουν τα μετόπισθεν της ομάδας, μαζί με τους Κυριάκο Παπαδόπουλο και Τζέτρο Βίλεμς.
Σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής των "κόκκινων διαβόλων" είναι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Την περασμένη σεζόν ο Σκωτσέζος τεχνικός αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα εξαιτίας των πολλών τραυματισμών (Βίντιτς, Φέρντιναντ, Φάμπιο, Σμόλινγκ βρέθηκαν εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα) παικτών της οπισθοφυλακής και δεν ήταν λίγες οι φορές που επιστράτευσε ποδοσφαιριστές της μεσαίας γραμμής (Τζόουνς, Κάρικ) για να καλύψει τα κενά.
 
Φυσιολογικά λοιπόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στη "γύρα" για την εύρεση και αγορά αμυντικών προκειμένου να μην έχει τα ίδια προβλήματα τη νέα σεζόν. Ο αγγλικός Τύπος ασχολείται κατά κόρον με αυτό το ζήτημα και τελευταία αναφέρει συχνά - πυκνά το όνομα του Βασίλη Τοροσίδη ως έναν από τους μεταγραφικούς στόχους των "κόκκινων διαβόλων".

Το Σάββατο (23/6) η αγγλική ιστοσελίδα "hereisthecity.com" αναφέρει σε άρθρο της πως ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος της Σάλκε και Τζέτρο Βίλεμς της Αϊντχόβεν είναι οι τρεις παίκτες που ξεχωρίζουν στη λίστα της Γιουνάιτεντ για τις θέσεις του δεξιού μπακ, του στόπερ και του αριστερού μπακ αντίστοιχα!

Το δημοσίευμα κάνει μια εκτενή αναφορά για τους τρεις ποδοσφαιριστές και για τον Βασίλη Τοροσίδη υποστηρίζει τα εξής:

"Ο Τοροσίδης "συνδέθηκε" με τη Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο και θα προσέδιδε εμπειρία στην οπισθοφυλακή της ομάδας. Οι επιλογές της Μάντσεστερ στη θέση του δεξιού μπακ είναι ο νεαρός Βραζιλιάνος Ράφαελ, οι Φιλ Τζόουνς και Κρις Σμόλινγκ, αμφότεροι όμως υπολογίζονται κυρίως ως κεντρικοί αμυντικοί και το να προσθέσει η Γιουνάιτεντ σε αυτούς έναν παίκτη με μεγάλη διεθνή εμπειρία, μοιάζει με μια πολύ λογική κίνηση. Ο Τοροσίδης βοήθησε τον Ολυμπιακό να κατακτήσει τον τίτλο ξανά την περσινή σεζόν - πέμπτος δικός του και της ομάδας τα τελευταία έξι χρόνια.

Η ιταλική Ρόμα έχει ενδιαφερθεί για την απόκτησή του, ενώ η Νιουκάστλ είχε αναμιχθεί προηγουμένως με την περίπτωση του. Σκόραρε το νικητήριο τέρμα στο Μουντιάλ του 2010 για την Ελλάδα κόντρα στη Νιγηρία, την πρώτη ποτέ σε τέτοιο τουρνουά. Έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 120 εμφανίσεις για την ομάδα του και τώρα είναι έτοιμος για μια νέα πρόκληση και αφού πρώτα βοήθησε τη χώρα του να φτάσει στη νοκ άουτ φάση του EURO 2012", επισημαίνουν χαρακτηριστικά οι Άγγλοι στο εν λόγω δημοσίευμα.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου