ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Serie A...Οι εξελιξεις στο Ιταλικο ποδοσφαιρο!!!

Τζιοβινκο στην Γιουβε ανακοινωσε η...Παρμα,για Τουρκια ο Λουσιο,αλμυρος ο Γιοβετιτς,θελει να πουλησει η Μιλαν,θελει να μεινει ο Κιερ,Τορες για Γιουβε

19/6/2012


Getty Images / Ideal Images
Την απόκτηση του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο στη Γιουβέντους ανακοίνωσε η… Πάρμα, καθώς οι «μπιανκονέρι» αγόρασαν έναντι 11 εκατομμυρίων ευρώ το 50% των δικαιωμάτων του και , πλέον, ο παίκτης τους ανήκει εξ΄ολοκλήρου. Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός ήταν υπό καθεστώς συνιδιοκτησίας των δύο ομάδων και, έτσι, επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στο Τορίνο. Οι «παρμέντσι» επιβεβαίωσαν τις σημερινές φήμες για οριστική συμφωνία των δύο ομάδων, μέσω ανακοίνωσης στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στην Ιταλία που θέλουν τον Λούσιο να βρίσκεται πολύ κοντά στη Φενέρμπαχτσε. Συγκεκριμένα, το «Sky Sport Italia» αναφέρει ότι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον τουρκικό σύλλογο και την Ίντερ μπαίνουν στην τελική του ευθεία.

Ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του φετινού μεταγραφικού παζαριού είναι ο Στέφαν Γιόβετιτς. Η Φιορεντίνα, αν και αρχικά είχε αρνηθεί κάθε διαπραγμάτευση για την παραχώρησή του, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, τον έχει κοστολογήσει στα 30 εκατ. ευρώ, ποσό που θεωρείται τιμή εκκίνησης για κάθε ενδιαφερόμενο.

Η παραμονή του Τιάγκο Σίλβα και του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στη Μίλαν, ανάγκασε τους διοικούντες της να «βγάλουν στο σφυρί» άλλους παίκτες, προκειμένου να εξισορροπήσουν τα οικονομικά ανοίγματα. Ένας από αυτούς είναι ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ, που ενδιαφέρει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η πρόταση, όμως, που έφτασε από τη Μαδρίτη, δεν ικανοποιεί τους υπεύθυνους στη Βία Τουράτι.

Την επιθυμία να παραμείνει παίκτης της Ρόμα εξέφρασε ο Σίμον Κίερ. Ο Δανός στόπερ αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στους «τζιαλορόσι» από την Βόλφσμπουργκ, στην τεχνική ηγεσία της οποία βρίσκεται ο Φέλιξ Μάγκατ και δεν θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά μαζί του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προτιμά να μείνει στη Ρώμη από το να γυρίσει πίσω στη Γερμανία.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γιουβέντους φέρεται να βρίσκεται ο Φερνάντο Τόρες, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου. Οι «μπιανκονέρι» αναζητούν έναν αξιόπιστο επιθετικό και την προσοχή του Αντόνιο Κόντε φαίνεται ότι έχει προσελκύσει ο διεθνής άσος της Ισπανίας.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου