ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Super League:Το Pre-game της 17ης αγωνιστικής

Super League:Το Pre-game της 17ης αγωνιστικής

Η 17η Αγωνιστική ξεκινάει σημερα και μέχρι τη Δευτέρα θα ολοκληρωθούν οι αγώνες. Ο χειμερινός κύκλος έχει ουσιαστικά τελειώσει και ο Ολυμπιακός έχει αναδειχθεί Πρωταθλητής Χειμώνα. Μετά τη λήξη των αγώνων θα μεσολαβήσει ένα διάστημα δύο εβδομάδων χωρίς να είναι στην παρέα μας η στρογγυλή θεά.
Η 18η Αγωνιστική έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 4 Ιανουαρίου του καινούριου έτους.
Το πρόγραμμα της 17ης Αγωνιστικής της Super League


ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

ΟΦΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο Στάδιο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”  στις 15:00 (novasports 2) στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει ότι ο αγώνας ΟΦΗ- ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ έχει ιδιαίτερη σημασία αφού μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια θα προσφερθούν στο φιλανθρωπικό σωματείο “Ζωοδόχος Πηγή”, το οποίο παρέχει υπηρεσίες σε άτομα με νοητική υστέρηση και αυτισμό και στις οικογένειές τους.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ


Ο Ατρόμητος Αθηνών θα κάνει τη σέντρα στις 17:15 (novasports 1) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και θα προσπαθήσει να κερδίσει το τρίποντο. Ο Πανθρακικός βρίσκεται 4 θέσεις κάτω από τον Ατρόμητο στη βαθμολογία και αγώνες σαν αυτόν είναι πολύτιμοι για εκείνον. Ο Ατρόμητος παραμένει τρίτος. Θα διατηρήσει τη διαφορά;

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Στις 19:30 (novasports 2) στο εντός έδρας παιχνίδι για τον Απόλλωνα, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κρατήσει το αήττητο που διατηρεί από την έναρξη της σεζόν. Ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για τον Ολυμπιακό ενώ πολύ κρίσιμο για Απόλλωνα ο οποίος, βρίσκεται 15 θέσεις χαμηλότερα από τους ερυθρόλευκους και κινδυνεύει να υποβιβαστεί.

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

ΠΑΟΚ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ


Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο γήπεδο της Τούμπας το Λεβαδειακό στις 15:00 (novasports 2) και κυνηγάει τη νίκη για να μειώσει τη διαφορά από  τον πρώτο βαθμολογικά Ολυμπιακό.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Η Καλλονή κάνει σέντρα στις 17:15 (novasports 4) στο Ολυμπιακό Στάδιο κόντρα στον Εργοτέλη ο  οποίος ανεβαίνει σταδιακά. Με την Καλλονή να βρίσκεται 2 θέσεις πιο χαμηλά (13η) το παιχνίδι θα έχει ενδιαφέρον.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΒΕΡΟΙΑ

Τη Βέροια θα υποδεχθεί ο Αστέρας στο Στάδιο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” στην Τρίπολη στις 17:15 (novasports 2). Η φιλοξενούμενη δεν έχει πολλές ελπίδες για τρίποντο με τη βαθμολογική της θέση να το επιβεβαιώνει (προτελευταία έναντι της 5ης του Αστέρα).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Στις 17:15 (novasports 3) στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων στα Χανιά, ο Πλατανιάς θα φιλοξενήσει για δύο 45λεπτα τον Πανιώνιο. Ο 9ος στη βαθμολογία Πανιώνιος θέλει τη νίκη και ελπίζει το εκτός έδρας παιχνίδι να μη του στοιχίσει το τρίποντο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – SKODA ΞΑΝΘΗ


Με τους νέους του Παναθηναϊκού να έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, οι πράσινοι υποδέχονται στη Λεωφόρο στις 19:30 (novasports 1) τη Skoda Ξάνθη σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι δεδομένου ότι και οι δύο ομάδες έχουν βρει ρυθμό.

ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΡΗΣ


Με τις νέες αλλαγές στη διεύθυνση και τα μπερδέματα των τελευταίων ωρών, ο φιλοξενούμενος Άρης θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ. Σέντρα στις 19:30 (novasports 1) στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων.

ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ …ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ

1.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ        46          
2.ΠΑΟΚ                     36                         
3.ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ         29             
4.ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ    27     
5.ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ      25         

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ …ΤΡΕΞΟΥΝ


14.ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ        17     
15.ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ             15          
16.ΑΠΟΛΛΩΝ               14            
17.ΒΕΡΟΙΑ                   13                   
18.ΑΡΗΣ                       11          


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου