ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Σαν πολλα δεν μας κανετε ρε λαμογια?

Σαν πολλα δεν μας κανετε ρε λαμογια?

27/03/2014

Σε αυτή τη χώρα ένα πράγμα είναι σίγουρο… Όταν αδικείται ο Ολυμπιακός από τη διαιτησία όλα πάνε μια χαρά!!! Όταν διαιτητές και επόπτες ανίκανοι για τα ματς της Σούπερ Λίγκας ορίζονται στα ματς του Θρύλου και κάνουν πολύ σοβαρά... λάθη, τότε όλα βαίνουν μια χαρά στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.Οταν οι παραγοντες και ριχνουν λασπη καθημερινα στα εντεταλμενααντι Ολυμπιακα  media ειναι ολα μια χαρα...Οταν οι θεσμικοι παραγοντες και η Πολιτεια γενικωτερα σφυριζουν αδιαφορα σε οσα συμβαινουν , γραφονται η λεγονται επισης δεν τρεχει τιποτε...
ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ...επιβεβαιωνεται για πολλοστη φορα.

Είναι πραγματικά ένα αποτέλεσμα-ΝΤΡΟΠΗ, στο οποίο ο Θρύλος "έπρεπε" να χάσει με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ από διαιτητή και βοηθούς, οι οποίοι ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ με τις απαράδεκτες αποφάσεις τους!


  Είναι πραγματικά ένα αποτέλεσμα-ΝΤΡΟΠΗ, στο οποίο ο Θρύλος "έπρεπε" να χάσει με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ από διαιτητή και βοηθούς, οι οποίοι ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ με τις απαράδεκτες αποφάσεις τους!
Στην Τρίπολη τα «εγκλήματα» των Παππά, Τουμπακάρη και Ταρανά αλλοίωσαν το αποτέλεσμα στο ματς. Με το… έτσι θέλω η διαιτητική τριάδα αποφάσισαν πως δεν μπορούσε να αναδειχθεί νικητής ο Ολυμπιακός. Με τα λάθη τους οδήγησαν τους «ερυθρόλευκους» σε ήττα. Το χειρότερο για τον Ταρανά στη φάση του 93ου λεπτού είναι πως βρίσκεται σε λάθος θέση και είναι λογικό να έχει χάσει τη φάση. Αλλά το λάθος του είναι τεράστιο και έκρινε το ματς!

Οι εξυγιαντές Αλαφουζος, Σαβιδης Βελλης οπου ακομα και χτες και μετα την αδικη αντιμετωπιση του Ολυμπιακου απο την διαιτησια βγηκε και εκανε αισχρες δηλωσεις κατα του Ολυμπιακου και ο Απολλωνας με επισημη ανακοινωση του,ειναι αυτοι που θέλουν να φτιάξουν το ποδόσφαιρο , οι εξυγιαντες...δεν έχουν βγάλει ακόμα ανακοίνωση… τιποτε για την διαιτησια κατα του Ολυμπιακου  τίποτα δεν έχει ακουστεί και ουτε προκειται! Άκρα του τάφου σιωπή…
 Οταν ο Ινσαουραλδε ριχνει μπουνια στον Εντνγκα ειναι εξυγιανση..ακολουθωντας πιστα τα βηματα του αλλου λεχριτη του Γκαρσια...



Μάλλον η εξυγίανση γιαυτους είναι να αδικείται ο Θρύλος και να γίνονται… όργια στην Τούμπα, στη Λεωφόρο και στα άλλα γήπεδο των… συνεταίρων! Εξυγίανση είναι να μην καταλογίζεται το γκολ οφ σάιντ του Αστέρα στο ματς με τον Θρύλο και μερικές ημέρες νωρίτερα πέντε παίκτες του Μπάοκ να κάνουν χειρονομίες και να σπρώχνουν τον Βοσκάκη, αλλά και να χτυπάνε αντιπάλους!
Τι αλλο να πρωτοθυμηθουμε ? τις αισχρες δηλωσεις Βελλη κατα του Ολυμπιακου?οποιος εχει αυτο αναδειχτει σε εξυγιαντη ...ποιος μιλαει"? το φερεφωνο του βαζελα οπου κατ ιδιαν ομολογιαν παραδεχεται οτι τον εφαλαν στο ποδοσφαιρο ο Καρουλιας και Καμαρας...και μετα μιλαμε για παραρτηματα ε?
Βγαινει ο απογονος τησ χουντας και ο ρουφιανος προ Γερμανικης Κατοχης Απολλωνακος και μας κανει μαθηματα ηθικης με το λαμογιο του προεδρο τον Βελλη. απο που κι ως που ρε ρουφιανοι των χουντικων και των ΝΑΖΙ?
Ιδου ποια ειναι η ιστορια του Απολλωνακου...






Ιδου τι ανακοινωση εβγαλε επισημη ο Απολλωνακος...την οποια περηφανα προβαλει  το αντικειμενικο http://www.soccerplus.gr/
Ανακοίνωση με... αποχρώσεις Ξάνθης εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης (26/03) η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Με αυτήν ζητά από τον Χρήστο Πανόπουλο να προσθέσει στη λίστα με τους προς βράβευση διαιτητές και τον Ηλία Σπάθα. Κι από τους διαιτητές στα ματς με ΠΑΟΚ, Πανθρακικό, Εργοτέλη "δώρο" από ένα πέναλτι και μια αποβολή αντιπάλου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης:
"Κατά αρχάς όσον αφορά την ανακοίνωση της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, κύριε Πανόπουλε, εσείς φταίτε που παραλείψατε τον αξιότιμο «εργαλείο» κ. Σπάθα από την λίστα σας. Τον είχαμε επισημάνει από τον αγώνα μας με την Καλλονή, δεν θυμάστε; Παρακαλούμε όπως προβείτε αμέσως σε διόρθωση του πίνακα βράβευσης διαιτητών.
Δια της παρούσης, και μετά από όσα συνέβησαν στο θαυμαστό πρωτάθλημα της Superleague εφέτος, αιτούμεθα τα εξής:
Προς τους διαιτητές των αναμετρήσεων μας με ΠΑΟΚ, Πανθρακικό και Εργοτέλη: Αιτούμεθα από τουλάχιστον ένα πέναλτι υπέρ ημών ανά αγώνα, και την αποβολή τουλάχιστον ενός εκ των παικτών των αντιπάλων μας.
Προς τους αντιπάλους μας: Αιτούμεθα να εμφανιστείτε όλως αιφνιδίως πολύ κουρασμένοι και αδιάφοροι.
Τα ως άνω αιτήματα είναι αποκλειστικά και μόνο προς απόδοση ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ και ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ που άλλωστε χαρακτήρισαν το φετινό πρωτάθλημα. Δεν συμφωνείτε; Αν δεν συμφωνήσετε θα μας φέρετε στη δύσκολη θέση να αιτηθούμε την απονομή της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ και της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ από τον... Ολυμπιακό, στο τελευταίο μας παιγνίδι! (Ε αυτό δεν το περιμένατε, ομολογήστε το!)
Έτσι, για να γελάσουμε και λίγο γιατί η κατάσταση είναι πιο πολύ για γέλια παρά για κλάματα"!




 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΘΩΜΑΙΔΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΓΙΑΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ?
ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ...ΤΩΡΑ ΑΠΟΔΩΘΗΚΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ..



 ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΕΧΡΙΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΙΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ?
Είναι πραγματικά ένα αποτέλεσμα-ΝΤΡΟΠΗ, στο οποίο ο Θρύλος "έπρεπε" να χάσει με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ από διαιτητή και βοηθούς, οι οποίοι ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ με τις απαράδεκτες αποφάσεις τους!






Εάν αυτή είναι η… εξυγίανση που θέλετε, τότε να τη χαίρεστε. Γιατί δεν σας ενδιαφέρει το καλό το ποδοσφαίρου, αλλά το συμφέρον και η… πάρτη σας!από την αντικανονική θέση του παίκτη του Αστέρα!
Τι αλλο να πρωτοθυμηθει κανεις? το μισος για τον Ολυμπιακο και τον τροπο που αντιμετωπιζονται οι ποδοσφαιριστες του ακομα και απο πρωην παικτες της Κουλας?Τρανο παραδειγμα το δολοφονικο τακλιν του Σαρρη..στον Πέρεζ στο 67’ από πίσω με τα δυο πόδια και ευτυχώς δεν τον τραυμάτισε σοβαρά.

Μια ενέργεια που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και δικαιολογημένα, από τους παίκτες του Θρύλου. Ο Μήτσιος έδειξε μόνο κίτρινη κάρτα στον Σαρρή! Και δεν είναι μόνο αυτό. Αντί ο παίκτης των Κρητικών να μη μιλήσει, τη στιγμή που οι παίκτες των «ερυθρόλευκων» κατευθύνθηκαν προς τον ίδιο για να του ζητήσουν εξηγήσεις για το δολοφονικό τάκλιν, ο ίδιος τους προκαλούσε κιόλας!
Αντί να ευχαριστεί που δεν αποβλήθηκε, είχε και το θράσσος να προκαλεί και να κάνει τις ψευτομαγκιές του στους παίκτες του Θρύλου!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ..ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΠΙΠΛΟΥΝ ΚΑΙ Η ΜΠΩΧΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ..ΕΙΤΕ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ...ΑΥΤΟ ΠΙΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΑΦΕΛΗΣ...
 

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΟΛΚΑ...ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕ...ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΙΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ...







Ποιος αδικειται και ποιος οχι το γνωριζουμε ολοι πολυ καλα...
Ποιος ειναι ο καλυτερος αθλητικος συλογος στην Ελλαδα και πρεσβευτης της σε ολοκληρο τον πλανητη επισης ολοι γνωριζουν ακομη καλυτερα οι ορκισμενοι εχθροι του.
Να ξερετε πολυ καλα ΟΛΟΙ ΣΑΣ...οτι εχετε αγανακτισει παρα πολυ τον κοσμο του Ολυμπιακου και καποια στιγμη θα αντιδρασει...αλλα αυτο ειναι και το ζητουμενο σας να προκαλεσετε τοσο για να κρυψετε την ανικανοτητα σας αλλα και για να προβαλετε τους κακους χουλιγκαν του Ολυμπιακου, τωρα ποιοι ειναι οι αληθινοι χουλιγκαν των πληκτρων και αυτοι που κανου το μεγαλυτερο κακο ξερουμε ποιοι ειναι..τα εντεταλμενα media σας οπου κατα παραγγελιαν γραφουν αδιαφορωντας για τις συνεπειες που θα υπαρξουν καποια στιγμη...

ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ? ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ? ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ...ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΛΥΘΦΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΛΑ...ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ...

Ο ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου