ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Το ματς με Τρίτωνα ήταν το τεστ του Ολυμπιακου για το Φάιναλ-4 του Λεν Τρόφι

Το  ματς με Τρίτωνα ήταν το τεστ του Ολυμπιακου για το Φάιναλ-4 του Λεν Τρόφι

 29/03/2014 



Το  ματς με τον Τρίτωνα ήταν το… τεστ για τον Ολυμπιακό ενόψει της συμμετοχής του στο Φάιναλ-4 του Λεν Τρόφι, σε λίγες ημέρες στη Φλωρεντία της Ιταλίας (04-05/04). Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη δικαιολόγησε στο απόλυτο την ανωτερότητά της και έδειξε σε καλή κατάσταση λίγο πριν από το ευρωπαϊκό της ματς.
Και παρότι στο πρώτο 8λεπτο οι «ερυθρόλευκες» ήταν κάπως… χαλαρές, αλλά στη συνέχεια ανέβασαν στροφές. Και με ένα επί μέρους σκορ 15-1 στα επόμενα τρία οκτάλεπτα, έφτασε στην εντυπωσιακή επικράτηση με 19-3.
Σημείο αναφοράς ακόμα για το ματς ήταν η σούπερ άμυνα των κοριτσιών του Ολυμπιακού. Διότι κράτησαν το μηδέν στο δεύτερο και το τρίτο 8λεπτο, σκοράροντας παράλληλα στο ίδιο διάστημα 10 γκολ! Ξεχώρισαν οι Μπάρμπαρα Μπούικα και Ελευθερία Πλευρίτου, καθώς αμφότερες σημείωσαν από 5 τέρματα.
Πλέον μετά από αυτή τη νίκη, την 11η σε 12 ματς στο φετινό πρωτάθλημα, οι «ερυθρόλευκες» μπορούν να στρέψουν την προσοχή τους στο ματς της Παρασκευής στη Φλωρεντία. Στον πρώτο ημιτελικό του Φάιναλ-4 του Λεν Τρόφι κόντρα στη ρωσική Κίρισι. Η ομάδα του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει για την Ιταλία το μεσημέρι της Πέμπτης.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 0-4, 0-6, 1-5.

Τρίτωνας Αμαρουσίου: Μπίσμπα 1, Στρατηδάκη 1, Κουγιουμτζή 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπούικα 5, Ελ. Πλευρίτου 5, Μ. Πλευρίτου 3, Καλογεράκου 2, Νιαρχάκου 2, Αβραμίδου 1, Σώρα 1.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου