ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Μπορειτε να μου πειτε τι πινετε εκει στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας?

Μπορειτε να μου πειτε τι πινετε εκει στην  Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας?

26/03/2014 

Δεν ειναι η πρωτη φορα που τους κραζω εκει στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, για τον λογο του οτι ο Ολυμπιακος ειναι στην ημερησια διαταξη της τιμωριας της Επιτροπής και για λογους που μονο αυτοι ξερουν, και επειδη εχει αρχισει και με χαλαει αυτο ολη την σεζον ο Ολυμπιακος κοσμος βαλεται απο τους χειροτερους σιχαμερους του Ελληνικου ποδοσφαιρου και δεν εχει πει κουβεντα..εχει γυρισει ολη την Ευρωπη σε Ευρωπαικες μεγαλες αναμετρησεις και εκει επισης δεν εγινε τιποτε και ουτε επηλθε καμμια τιμωρια απο την UEFA (αυτο ελειπε..) και με το που ξαναπατησε το ποδι του ο ερυθρολευκος λαος νασου και παλι οι τιμωριες απο την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.

 Καλα τι διαολο? μεταμορφωνεται ο ερυθρολευκος κοσμος σε χουλιγκανς η εσεις πινετε κατι πολυ δυνατο και τους βλεπετε με μαχαιρια και πιστολια να σκοτωνουν και να δολιοφθορουν? ΡΕ ΓΙΑ ΚΟΦΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...

Δεν μπορει να επικαλειστε οτι συνεβη κατι το μεμπτο στην αναμετρηση με τον Εργοτελη στην Κρητη, σε μια αναμετρηση οπου τα παντα ηταν τοσο ησυχα, μεχρι νυστας!

Τι τιμωρησατε δηλαδη ? τα μπινελικια? γηπεδο ειναι οχι Εκκλησια? ελεος πια!

Εχετε τα ματια και αυτια κλειστα σε οσα λεγονται και γραφονται εναντιον του Ολυμπιακου της διοικησης του και του κοσμου του και οπου παρεμβαινετε οταν τα πραγματα πια φτασουν στο ακρο και προμυνηονται αγρια επεισοδια οπως αυτα που πολλοι παρακαλανε να συμβουν στο Κυπελλο Ελλαδος σε Καραισκακη και Τουμπα.Παρεμβαινετε με ποινες χαιδευτικες και υποτιματε το μυαλο μας λες και εμεις καταπινουμε το χαπι σαν βλακες...οτι τους τιμωρηστε και δεν θα το ξανακανουν? ΡΕ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ? 

Για ξυπνηστε εκει στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και καντε κατι γιαυτο το πραγμα...καθε χρονο πληρωνει η Παε Ολυμπιακος μια καλη μεταγραφη σε μαλακιες...και σε ενα Πρωταθλημα που πια δεν εχει καμμια σχεση με τις εποχες του παρελθοντος απο πλευρας χουλιγκανισμου , τι διαολο, αηδια καταντησε αυτο πια!!

Ιδου και η ειδηση...

Όλος ο καλός ο κόσμος στην Πειθαρχική!

Πέντε ΠΑΕ και συγκεκριμένα Άρης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός, κλήθηκαν σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.

Όλος ο καλός ο κόσμος στην Πειθαρχική!
Για ακόμη μία φορά μετά από αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας θα έχει αρκετή δουλειά.

Κυρίως λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών τους –με εξαίρεση τον Παναιτωλικό που εγκαλείται για τη συμπεριφορά του μεταφραστή της ομάδας, Χ.Μιχαηλίδη- κλήθηκαν σε απολογία οι ΠΑΕ Άρης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 27-03-2014 και ώρα 13:00 τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 30ή αγωνιστική.

Α) ΠΑΕ Άρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανθρακικός-ΠΑΕ Άρης.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Εργοτέλης- ΠΑΕ Ολυμπιακός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠαναθηναΪκός- ΠΑΕ Απόλλων.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, Χ.Μιχαηλίδη (Διερμηνέα): Για τη συμπεριφορά του κ. Χ.Μιχαηλίδη στον αγώνα ΠΑΕ Παναιτωλικός-ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 11 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Η κάτωθι κλήση αφορά το πρωτάθλημα υποδομών Κ17
Α) Πανιώνιος (Κ17): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα των ομάδων Πανιώνιος-Ολυμπιακός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π. Κ. ΕΠΟ.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου