ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Μιραλας:"Κάποτε θα επιστρέψω"

Μιραλας:"Κάποτε θα επιστρέψω"

23/03/2014

Συνέντευξη στη Real News παραχώρησε ο Κέβιν Μιραλάς, κατά τη διάρκεια της οποίας υποσχέθηκε, γι’ άλλη μία φορά, ότι θα επιστρέψει κάποια στιγμή στο Λιμάνι. Ο Βέλγος αναφέρθηκε και στον αποκλεισμό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λέγοντας: «Δεν αξίζουν δάκρυα για αυτή την ομάδα. Έχει μεγαλώσει πολύ ο Ολυμπιακός και στην Ευρώπη».
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κέβιν Μιραλάς:
Για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού: «Ήταν ένας σκληρός αποκλεισμός. Είναι λογικό να πικραίνει όλους. Όμως δεν αξίζει να στεναχωριέσαι. Δεν αξίζουν δάκρυα για αυτή την ομάδα. Έχει μεγαλώσει πολύ ο Ολυμπιακός και στην Ευρώπη. Έχει κάνει βήματα μπροστά. Κέρδισε με 2-0 την Γιουνάιτεντ στο Καραϊσκάκη έπειτα από σπουδαία εμφάνιση και την πίεσε στο Ολντ Τράφορντ στο τελευταίο μισάωρο πάρα πολύ για να βάλει ένα γκολ και να προκριθεί. Είχε ευκαιρίες να σκοράρει. Άξιζε ένα γκολ και την πρόκριση. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως. Η Μάντσεστερ είναι ένας τεράστιος σύλλογος, μην το ξεχνάμε αυτό. Ήταν δεδομένο ότι θα πιέσει. Ήταν σίγουρο πως θ' αντιδράσει για να φτάσει στην πρόκριση».
Για την παρουσία του στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει ο Ολυμπιακός: «Ναι πέρασα να τους δω και να τους ευχηθώ. Απ' όταν έπαιζα ήξερα τον Αβραάμ, τον Μανιάτη και μερικούς άλλους παίκτες. Ήθελα να βρεθώ κοντά τους για λίγο».
Για το ενδεχόμενο της επιστροφής του: «Ναι, γιατί όχι; (γέλια). Όπως έχω πει ξανά, κάποια στιγμή θα γυρίσω στην ομάδα για να παίξω. Κάποτε θα επιστρέψω. Το πότε θα γίνει δεν το ξέρω. Είμαι σίγουρος όμως ότι θα γίνει, αφού το θέλω πολύ».
Για την Εθνική Βελγίου και το Μουντιάλ: «Θα είναι ωραία. Ανυπομονώ. Όλα τα βλέμματα του κόσμου θα είναι στραμμένα εκεί. Μακάρι να μπορέσουμε να τα πάμε καλά».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου