ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Με το σκατο να φτανει στην καλτσα προετοιμαζουν τιμωρια-κοστουμι στα μετρα του Ολυμπιακου

Με το σκατο να φτανει στην καλτσα προετοιμαζουν τιμωρια-κοστουμι στα μετρα του Ολυμπιακου

25/03/2014 



Η μποχα και η βρωμα απο το σκατο που εφτασε στην καλτσα απο τους κουραδομαγκες του Βορρα , εβαλε εμπρος τα ..μεγαλα μεσα..ζητανε την συνοδεια απο Αστυνομια, Λιμενικο, Ναυτικο,Στρατο ξηρας και θαλασσης αλλα και Αεροπορια αμα λαχει...και για ναμαστε και σιγουροι θελουμε και καμμια 30αρια Εισαγγελεις στο πλευρο μας, ετσι για ναμαστε και σιγουροι, και εννοειται οτι οι Εισαγγελεις πρεπει τουλαχιστον ναναι ...αντι-Ολυμπιακοι αν οχι καποιας αντιθετης οπαδικης προτιμησης.

Ηδη βγαινουν στα δικα τους media στην Μπουγατσουπολη και λενε οτι αρλουμπα τους ερθει στην γκλαβα τους και βεβαια τα εντεταλμενα media τριβουν τα χερια τους γαι το παχυλο χαρτζηλικι που θα παρουν και για την μπουγατσο-ραδιο-τηλεθεαση που παιρνει τα υψη και ακριβαινουν τις διαφημισεις τους για ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΕΣ και ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ μπαινοντας ολοι οι μπουγατσοβλαχοι κομπλεξικοι που τηην λεξη μπαλλα την γραφουν με πεντε λ....δηλαδη...μπαλλλλλα...!

Ο Σαβιδης με ηγετικο τφος αλλα χωρις να ξερει γρι Ελληνικα και στελνει Εθνικα ηγετικα μυνηματα για την 25η Μαρτιου που αναθεμα και αν ξερει τι εγινε εκεινη την μερα,εδω δεν ξερουν πολλοι Ελληνες ανιστορητοι, οχι ο Ρωσσο-Βουλγαρος νταβαριτς...

Ζηταει την σουιτα του στο Γ. Καραισκακης και μαζι με τους ..Εισαγγελεις που αλλες φορες τους βριζει, τωρα τους θελει,και βεβαια τον στρατο των μπραβων του και μαζι τον μπραβο-αντιπροεδρο Ποικιλιδη.

Στην Τουμπα ο Μαρινακης αραγε θα μπορει να ερθει κυριε Χατζημουσια?

Ο Τεβεκελης επισης βγαινει και αυτος δημοσια και λεει οτι φοβομαστε για την διαιτησια απο τον Ολυμπιακο...προδικαζει και προιδεαζει τον κοσμο να σκεφτεται προκατηλειμενα οτι η διαιτησια θα αδικησει τον...μπαοκ που τοσο πολυ τον στηριζει ειδικα φετος.

Μπαοκ..η ομαδα που παιζει 7 χρονια στην Super League χωρις να εχει δωσει ουτε ενα ευρω για τα χρεη της και δεν εχει κανει ουτε καν ενα διακανονισμο...μονο ο Χατζημουσιας που πηγε στο μπουρδελο οπως την εχουν κανει την Βουλη των Ελληνων, και ειπε οτι εγω δινω 12 εκατομυρια ευρω, μα χρωστατε 70 εκατομυρια με τις προσαυξησεις τοσων ετων κυριε Σαβιδη, εγω τοσα εχω και τοσα δινω, αμα θελετε...αλλιως τι? θα φυγεις απο το Ελληνικο πρωταθλημα? ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ...αλλα δεν φευγει αλλα ουτε και τον διωχνουν η τον υποβιβαζουν και η ανοχη συνεχιζεται...και ο μπαοκ συνεχιζει να παιζει στην Super League νταηλικι και βγαινει και κανει και δηλωσεις για την διαιτησια που θα..γινει και οχι γιατην ποιυ εχει γινει, εχουν και μαντικες δυνατοτητες οι μπαοτζηδες, λενε οτι θελουν με την ανοχη ΟΛΩΝ και δεν τρεχει τιποτε...να μην χαλασουμε χατηρι στην μαννα Σαλλονικη...την συμπρωτευουσα...ειμαστε η μοναδικη χωρα στον Πλανητη Γη που εχει και...συμπρωτευουσα, εκτος απο Πρωτευουσα.

 Εγω αναμενω να δω τι θα γινει, αλλα εγω δεν εχω μαντικες ικανοτητες οπως οι μπαοκτζηδες αλλα γνωριζω πολυ καλα και την βρωμικη ιστορια τους και τις βρωμικες τακτικες τους και σε σχεση με τον βρωμικο πολεμο που ξεκινησαν με τους πιο βρωμερους και σιχαμερους του Ελληνικου αθληστισμου τους βαζελες που κυρηξαν το κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου και με περισσιο θρασσος το ειχαν κιολας ανακοινωσει στα media αλλα και κανεις απο τους θεσμικους παραγοντες δεν βγηκε απο την αρχη να τους μαζεψει και να τους πει το αυτονοητο...ΕΤΣΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΦΙΑΧΝΕΙΣ...ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΥΓΕΝΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΜΙΛΑ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑ...Αλλα ποιοι θα το κανουν? ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ?

Αυτα για την ωρα...και ετοιμαστειτε για κοστουμι τιμωρια γιατι το παρασκηνιο εχει ηδη προετοιμαστει καταληλα για τα οσα θα συμβουν και εντος και εκτος εδρας.

Αυτοσυγκρατηση θα συμβουλευα εγω στους αδελφους γαυρους οση και αν ειναι η αγανακτηση τους.

Ο επισης αγανακτισμενος και αηδιασμενος οπαδος...

ALEX WEB RADIO/TV

Iδου τι δηλωσεις εκαναν τα καλοπαιδα του μπαοκ... και ποιοι τα ναπαραγουν? ποιοι αλλοι?τα τακιμια τους..το...http://www.soccerplus.gr/

Με Σαββίδη και εισαγγελείς στο "Καραΐσκάκη" ο ΠΑΟΚ

Ημερομηνία: 24 Μαρτίου, 2014 21:58
Με Σαββίδη και εισαγγελείς στο "Καραΐσκάκη" ο ΠΑΟΚ
Σουίτα στο "Γ. Καραϊσκάκης" για τον Ιβάν Σαββίδη, ώστε να παρακολουθήσει τον αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ στις 2/4 για το Κύπελλο, φέρεται ότι θα ζητήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ η οποία μαλιστα λόγω φόβου επεισοδίων θα αιτηθεί και την παρουσία εισαγγελέων.  
Την ερχόμενη Πέμπτη, θα γίνει η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του πρώτου ημιτελικού και στον ΠΑΟΚ θα κατέβουν οι Ηλίας Γεροντίδης και Παναγιώτης Πλιάτσικας έτσι ώστε να ζητήσουν ότι χρειάζεται η ΠΑΕ για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΠΑΕ θα ζητήσει και σουίτα για τον Ιβάν Σαββίδη ο οποίος θα θελήσει να παρακολουθήσει τον αγώνα.
Ο Δικέφαλος του Βορρά είναι πολύ πιθανό να ζητήσει και την παρουσία εισαγγελέων οι οποίοι θα πρέπει να ελέγξουν τα όσα θα συμβαίνουν στο Καραϊσκάκη

Τεβεκέλης: "Υπάρχει φόβος για την διαιτησία με Ολυμπιακό"

Ημερομηνία: 24 Μαρτίου, 2014 20:10
Τεβεκέλης: "Υπάρχει φόβος για την διαιτησία με Ολυμπιακό"
Την ύπαρξη άγχος και φόβου για την διαιτησία που θα υπάρχει στα επικείμενα παιχνίδια Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, εξέφρασε υπεύθυνος για θέματα διαιτησίας ασπρόμαυρης ΠΑΕ Μάλαμας Τεβεκέλης.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στον "Arena FM 89,4":
Για τα λάθη στην διαιτησία: 
"Τα λάθη στην διαιτησία είναι παγκόσμιο φαινόμενο, όπως είδαμε και στο Μπερναμπέου. Πιστεύω ότι και παλαιότερα γίνονταν λάθη όμως τώρα οι κάμερες τα πιάνουν όλα. Το σημαντικότερο είναι ο διαιτητής να πιστεύει στον εαυτό του. Υπάρχει το γράμμα, αλλά και το πνεύμα του νόμου. Θέλει κάποια δευτερόλεπτα για να σου φύγει από το μάτι η φάση. Το θέμα είναι ο διαιτητής να έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του, αλλιώς είναι με την κάρτα στο χέρι".
Για το αν παρακολούθησε το Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα: 
"Είδα το πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο δεν μπόρεσα να το δω γιατί είχα κόσμο στο σπίτι".
Για τις συνεχόμενες κακές διαιτησίες κατά του ΠΑΟΚ: 
"Έχουμε μια συνέχεια κακών διαιτησιών κατά του ΠΑΟΚ. Στο Χαριλάου είχαμε έναν διαιτητή που φοβόταν να βγάλει κάρτα στους αντιπάλους, παρότι οι αντίπαλοι έκαναν το χαμηλότερο μαρκάρισμα στη. μέση, ενώ χθες είχαμε έναν διαιτητή που δεν έχανε ευκαιρία να βγάλει κάρτα και στις δύο ομάδες. Στον ΠΑΟΚ έδωσε τρεις ανύπαρκτες κίτρινες ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε 3-4 ανύπαρκτες κίτρινες και στον ΠΑΣ. Επαναλαμβάνω, ότι δεν έχει την εμπιστοσύνη στον εαυτό του ένας διαιτητής με την κάρτα στο χέρι".
Για την κάρτα του Κίτσιου: 
"Είναι ο τρόπος που αγωνίζεται ο Κίτσιου δυνατός, αλλά μπορείς με μια σύσταση να την ξεπεράσεις την φάση. Παλιά δεν ήταν καν φάουλ αυτά. Αφήνεις την φάση και τελειώνει ή κάνεις σύσταση, δεν αφήνεις το πλεονέκτημα και μετά δίνεις κάρτα".
Για τις φάσεις που οι παίκτες του ΠΑΟΚ πήγαιναν "καροτσάκι" τον Βοσκάκη: 
"Το λάθος του διαιτητή ήταν πως έκανε βήματα πίσω. Αν μείνεις εκεί που είσαι ποιος θα σε ακουμπήσει; Αν σε ακουμπήσει υπάρχουν τιμωρίες".
Για την ανακοίνωση της Ξάνθης για τους διαιτητές:
"Κάθισαν, είδαν ποια παιχνίδια είχαν αδικηθεί από διαιτητές και έβγαλαν την ανακοίνωση".
Για την σημασία που θα έχουν πλέον τα διαιτητικά λάθη: 
"Εδώ και αρκετές βδομάδες, ειδικά σε δύο-τρία παιχνίδια έγιναν σοβαρά λάθη. Πλέον, τα λάθη θα είναι ασυγχώρητα τώρα που γίνεται η μάχη για τα πλέι οφ και την παραμονή. Αν μου στερήσεις κάποιους βαθμούς που θα με πάνε πιο πίσω είναι σοβαρό θέμα πλέον. Επίσης, δεν έχεις δικαίωμα να υποβιβάσεις κάποια ομάδα".
Για τις λάθος κίτρινες κάρτες που έδωσε ο Βοσκάκης: 
"Λάθος είναι η κάρτα που βγάζει στον Βούκιτς που ήταν αυστηρή όπως και στον Τζαβέλα και στον Κίτσιου. Στον Βούκιτς δεν είναι πέναλτι όμως υπάρχει κάποια επαφή που δικαιολογεί την πτώση του. Στον Τζαβέλα έβγαλε κάρτα πριν κάνει τον προσεγγίσει. Επίσης οι τρεις κάρτες κατά των Ιωαννίνων δεν είναι κάρτες".
Για την κόκκινη του Βίτορ: 
"Είναι μια λάθος κίνηση του Βίτορ που έδωσε το δικαίωμα στο διαιτητή να δώσει κόκκινη. Θα μπορούσε να γίνει πιο χαλαρά η κίνηση από τον Βίτορ και να είναι κίτρινηα, αλλά πρέπει να αντιληφθούμε την ψυχολογία ενός παίκτη που προέρχεται από δίμηνο τραυματισμό. Οι αγωνιστικές της τιμωρίας του Βίτορ θα εξαρτηθούν από την δύναμη που χρησιμοποιεί ο παίκτης κατά την παράβαση".
Για την απάντηση του Βοσκάκη στις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ στο ημίχρονο:
 "Μας απάντησε πως ήταν όλα καλά όσα έκανε. Ίσως με το γράμμα του νόμου να ήταν κι έτσι, όμως, υπάρχει το πνεύμα του νόμου που μετράει πιο πολύ. Ήταν ένας αγώνας που δεν είχε σκληρό παιχνίδι και είχε τόσες κάρτες.".
Για τα μέτρα που πρέπει να πάρει ο ΠΑΟΚ: 
"Από την προηγούμενη αγωνιστική έχουν γίνει τόσο σκληρά μαρκαρίσματα σε παίκτες μας και δεν παίρνει κάρτες ο αντίπαλος. Τώρα γίνεται το αντίθετο. Σίγουρα οι παίκτες μας πρέπει να είναι υποψιασμένοι και να προστατεύσουν τον εαυτό τους και την ομάδα. Πρέπει να μιλήσουμε με τους παίκτες μας αυτές τις μέρες για το πώς πρέπει να συμπεριφέρονται στα ματς από δω και πέρα, θα κάνουμε και μια παράσταση διαμαρτυρίας στην ΚΕΔ".
Για το αν μίλησε κάποιος στους παίκτες του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον ΠΑΣ: 
"Ο προπονητής στο ημίχρονο τους μίλησε γι' αυτό βγήκαν πιο ήρεμοι και προσεκτικοί στο δεύτερο ημίχρονο. Ο εκνευρισμός δεν ωφελεί σε τίποτα, αλλά η αντίδρασή τους προήλθε από δύο συνεχόμενες διαφορετικές διαιτησίες εναντίον τους".
Για τους διαιτητές που θα παίξουν στους δύο ημιτελικούς: 
"Οι διαιτητές που θα παίξουν τους δύο ημιτελικούς κυπέλλου, επειδή θα τεθούν αντιμέτωπες δύο μεγάλες ομάδες, θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και πιστεύω ότι θα το κάνουν γιατί οι διαιτητές σε τέτοια μεγάλα ματς διαφυλάττουν και την υστεροφημία τους".
Για τις αγωνιστικές που έμεινε ο Σπάθας εκτός:
 "Ο Σπάθας είχε μείνει πέντε - έξι εβδομάδες εκτός εντελώς αδικαιολόγητα μετά την διαιτησία του στον αγώνα του πρώτου γύρου στα Γιάννενα και το πέναλτι που σωστά μας έδωσε. Αγωνιστικά είχε κάνει μια άριστη διαιτησία και αντί να τον βοηθήσουμε τον αφήσαμε εκτός".
Για τους διαιτητές της Σούπερ Λιγκ:
 "Αυτή την στιγμή αυτούς τους διαιτητές έχει εμπιστευθεί η ΚΕΔ και με αυτούς θα συνεχίσουμε. Πρέπει να παίζουν με αυτοπεποίθηση και χωρίς να φοβούνται. Πρέπει να καταλάβουν πως οι ποδοσφαιριστές είναι φίλοι τους. Αυτό φάνηκε και μρ τον Λούκας που αγκάλιασε τον διαιτητή σαν να μην έχει γίνει τίποτα όταν είδε την κάρτα".
Για το αν υπάρχει ανησυχία στον ΠΑΟΚ για την διαιτησία στους ημιτελικούς του Κυπέλλου: 
"Σίγουρα ένας φόβος και ένας άγχος υπάρχει. Όταν γίνονται λάθη μόνο εις βάρος της ομάδας μου και όχι στους άλλους είναι λογικό να υπάρχει ανησυχία".



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου