ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Σάντος: «Με πίεσαν, αλλά δεν δέχτηκα»- Αυτοπροτάθηκε στην ΕΠΟ ο Έρικσον

Σάντος: «Με πίεσαν, αλλά δεν δέχτηκα»- Αυτοπροτάθηκε στην ΕΠΟ ο Έρικσον

25/03/2014

Ο Φερνάντο Σάντος εξήγησε στους συμπατριώτες του τους λόγους που είπε «όχι» στην πρόταση της ΕΠΟ για ανανέωση της συνεργασίας με την Εθνική. «Στόχος η πρόκριση στη β’ φάση του Μουντιάλ», τόνισε.

Σάντος: «Με πίεσαν, αλλά δεν δέχτηκα»
Ο Φερνάντο Σάντος ήταν μεταξύ των τιμώμενων προσώπων σε εκδήλωση που έγινε στην πατρίδα του από εφημερίδα. Ο Πορτογάλος τεχνικός ρωτήθηκε για την απόφασή του να απορρίψει πρόταση ανανέωσης που του έκανε η ΕΠΟ και για το μέλλον του.

«Η ομοσπονδία με πίεσε για να δώσω μια οριστική απάντηση, αλλά δεν αποδέχτηκα την πρόταση που μου έγινε. Θα σκεφτώ ήρεμα και χωρίς πίεση χρόνου για το μέλλον μου. Είμαι προπονητής και είναι όλα πιθανά, να επιστρέψω στην Πορτογαλία ή στην Ελλάδα, ή να πάω ακόμη και στην… Κίνα», απάντησε.

Παράλληλα, κλήθηκε να προβλέψει τι θα κάνουν Ελλάδα και Πορτογαλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο. «Είναι ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Πιστεύω πως η Πορτογαλία θα προχωρήσει από τη φάση των ομίλων και μπορεί να πάει μακριά. Ο πρώτος στόχος της Ελλάδας είναι να περάσει. Θα δούμε μετά. Δεν πάμε εκεί για διακοπές. Είναι η τρίτη παρουσία της Εθνικής σε Μουντιάλ και στόχος είναι να περάσουμε για πρώτη φορά στη δεύτερη φάση. Μακάρι να φτάσουν Ελλάδα και Πορτογαλία στα ημιτελικά. Έτσι μία από τις δύο ομάδες θα είναι στον τελικό κι εγώ θα είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στον κόσμο. Υπάρχουν τέσσερα φαβορί στη διοργάνωση, η Βραζιλία, η Αργεντινή, η Γερμανία και η Ισπανία. Η Πορτογαλία είναι σε ένα επόμενο γκρουπ ομάδων που μπορούν να πάνε ψηλά και αμέσως μετά είναι η Ελλάδα», ανέφερε.

Αυτοπροτάθηκε στην ΕΠΟ ο Έρικσον

Επαφή με την διοίκηση της ΕΠΟ είχε ο Σβεν Γκόραν Έρικσον, ο οποίος αυτοπροτάθηκε στον Γιώργο Σαρρή για τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Ελλάδας.

Αυτοπροτάθηκε στην ΕΠΟ ο Έρικσον
Δύο είναι τα ονόματα που ξεχωρίζουν αυτή στιγμή για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας μετά το Μουντιάλ στη Βραζιλία, όπου θα αποχωρήσει ο Φερνάντο Σάντος.

Πρόκειται για τους Μαρσέλο Μπιέλσα και Χοσέ Αντόνιο Καμάτσο.

Ωστόσο, η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay αναφέρει πως στους υποψήφιους προστέθηκε και ο Σβεν Γκόραν Έρικσον.

Ο Σουηδός τεχνικός, ο οποίος εργάζεται στην Γκουανζού, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την ΕΠΟ και αυτοπροτάθηκε στον Γιώργο Σαρρή.

Δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει η συγκεκριμένη λύση, αφού ο 66χρονος προπονητής δεν συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν στην Ομοσπονδία.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου