ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Super League:Τα αποτελεσματα 30ης αγωνιστικής

Super League:Τα αποτελεσματα 30ης αγωνιστικής


Μετά και τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου οι ομάδες που παλεύουν για την παραμονή μειώθηκαν. Τέσσερις σύλλογοι φαίνεται πως θα τα δώσουν όλα μέχρι το τέλος, με την αγωνιστική της Τετάρτης να θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Ας θυμηθούμε όμως αναλυτικά τι συνέβη στα παιχνίδια της 30ης αγωνιστικής.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από όλα τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague

ΑΕΛ Καλλονής-ΟΦΗ 1-0

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η ΑΕΛ Καλλονής μετά την νίκη με σκορ 1-0 επί του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ. Σκόρερ ο Λεοζίνιο στο 69', ενώ προηγουμένως είχαν χαθεί απίστευτες ευκαιρίες από τους Περόνε και Μανούσο.


ΑΕΛ Καλλονής - ΟΦΗ 1-0, 30η αγωνιστική (HL) από greeksuperleague
Παναθηναϊκός-  Απόλλων Σμύρνη 3-1

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 του Απόλλωνα Σμύρνης βάζοντας δυο γκολ στα τελευταία πέντε λεπτά της αναμέτρησης και πήρε ένα ακόμη τρίποντο στην μάχη για τα πλέι οφ.


Παναθηναϊκός - Απόλλων Σμύρνης 3-1 HL 30η... από greeksuperleague
Πανθρακικός- Άρης 2-1

Ο Άρης σε ένα ακόμα παιχνίδι βρέθηκε μπροστά στο σκορ, όμως ο Πανθρακικός κατάφερε και γύρισε το ματς κερδίζοντας με 2-1.


Πανθρακικός - Άρης 2-1 HL 30η αγωνιστική από greeksuperleague
 Παναιτωλικός- Αστέρας Τρίπολης 0-1

Σπουδαίο εκτός έδρας τρίποντο για τον Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο με το γκολ του Σανκαρέ στο 64' να σφραγίζει το τελικό 0-1. Καλύτερος ο Παναιτωλικός, δικαίως φωνάζει για την φάση του 90', στην ανατροπή του Μπόγιοβιτς από τον σκόρερ.

Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης 0-1 HL 30η... από greeksuperleague

 Ατρόμητος-Πλατανιάς 3-0
Ο Ατρόμητος κέρδισε άνετα τον Πλατανιά με 3-0 και επέστρεψε στις νίκες ενώ η ομάδα των Χανίων δεν μπόρεσε να δώσει σερί στις νίκες της και παρέμεινε στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ατρόμητος-Πλατανιάς 3-0, 30η αγωνιστική (HL) από greeksuperleague

Λεβαδειακος-Βεροια 2-0 

Ο Λεβαδειακός αγκάλιασε την παραμονή επικρατώντας στην έδρα του με 2-0 της Βέροιας. Πλήγμα για τους φιλοξενούμενους η αποβολή του Μπεν καθώς θα μείνει εκτός από το κρίσιμο ματς με την Ξάνθη.

Λεβαδειακός - Βέροια 2-0, 30η αγωνιστική (HL) από greeksuperleague

Ξανθη-Πανιωνιος 2-0


Με τον Τριάδη να μπαίνει στο 55' και να αλλάζει όλη την εικόνα της Ξάνθης, η ακριτική ομάδα πήρε τη νίκη με 2-0 επί του Πανιωνίου και θα βρίσκεται εκτός απροόπτου και τη νέα σεζόν στη Super League. Κακή εμφάνιση από τους "κυανέρυθρους".

Skoda Ξάνθη - Πανιώνιος 2-0, 30η αγωνιστική (HL) από greeksuperleague

Εργοτελης-Ολυμπιακος 1-4 

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βαλντές, που σημείωσε χατ-τρικ, ο Ολυμπιακός πέρασε από το Παγκρήτιο επικρατώντας με σκορ 1-4 του Εργοτέλη. Κάμπελ και Ιμπραΐμ τα άλλα τέρματα της συνάντησης.

Εργοτέλης - Ολυμπιακός 1-4 HL 30η αγωνιστική  από greeksuperleague

Παοκ-Πας Γιαννενα 2-1

Ο ΠΑΟΚ γύρισε ακόμα ένα παιχνίδι αγωνιζόμενος μάλιστα από το 32' με 10 παίκτες. Ο ΠΑΣ προηγήθηκε στην Τούμπα με τον Λίλα (62') αλλά ο δικέφαλος απάντησε με τα γκολ των Στοχ και Λούκας.


ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1, 30η αγωνιστική (HL) από greeksuperleague

Η μάχη της παραμονής

Παραμονή γενική
Άλλαξαν τα δεδομένα στην ουρά της βαθμολογίας μετά τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής. Διαβάστε ποιες ομάδες κινδυνεύουν και δείτε το πρόγραμμα τους.

Νίκες πολύ μεγάλης βαθμολογικής σημασίας πήραν Λεβαδειακός και Ξάνθη, οι οποίες επιβλήθηκαν των Βέροια και Πανιωνίου με 2-0. Έτσι απέκτησαν απόσταση ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις, ενώ το ίδιο ισχύει και για την Καλλονή, η οποία έκαμψε την αντίσταση του ΟΦΗ με 1-0. Να σημειωθεί ότι έμεινε στους 28 η ζώνη του υποβιβασμού από τη στιγμή που έχασαν τόσο η Βέροια όσο και ο Πλατανιάς.
Η βαθμολογία στην ουρά
9. ΑΕΛ Καλλονής 36
10. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 36
11. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 36
12. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 35
- SKODA ΞΑΝΘΗ 35
14. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 34
15. ΑΠΟΛΛΩΝ 29

16. ΒΕΡΟΙΑ 28
17. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 28 18. ΑΡΗΣ 20

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
Νίκη - χρυσάφι ήταν αυτή με τον ΟΦΗ, αφού πλέον η Καλλονή μπορεί να ονειρεύεται την επόμενη χρονιά μ' εκείνη στη Super League. Αν χρειαστεί κάποιον ακόμη βαθμό τότε το παιχνίδι κλειδί θα είναι αυτό της προτελευταίας αγωνιστικής με τον Πανθρακικό.
31η Παναθηναϊκός (έξω)
32η ΠΑΟΚ (έξω)
33η Πανθρακικός (μέσα)
34η Εργοτέλης (έξω)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Πήρε το κρίσιμο παιχνίδι με τη Βέροια και πλέον είναι πιο χαλαρός. Τα τελευταία δύο παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα για τους Βοιωτούς, οι οποίοι όμως δεν είναι απίθανο να παραμείνουν στην κατηγορία και χωρίς να πάρουν άλλον βαθμό ως το τέλος της σεζόν.
31η Πλατανιάς (έξω)
32η ΟΦΗ (μέσα)
33η Παναθηναϊκός (έξω)
34η ΠΑΟΚ (μέσα)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Όπως και οι Καλλονή και Λεβαδειακός έτσι και αυτός δεν κινδυνεύει επί της ουσίας. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί 1-2 βαθμούς ακόμα και υπάρχουν παιχνίδια στα οποία μπορεί να τους πάρει αρχής γενομένης από αυτό με τον Πανθρακικό την Πέμπτη.
31η Πανθρακικός (μέσα)
32η Εργοτέλης (έξω)
33η Ολυμπιακός (μέσα)
34η Άρης (έξω)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
Με μία νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές θα έχει κλειδώσει δεδομένα την παραμονή, ενώ μπορεί να μην χρειαστεί ούτε αυτή. Υπάρχουν πάντως παιχνίδια στα οποία μπορεί να πάρει βαθμούς, αφού το πρόγραμμά του είναι αρκετά βατό.
31η  Άρης (έξω)
32η ΠΑΣ Γιάννινα (μέσα)
33η Απόλλων Σμύρνης (έξω)
34η ΑΕΛ Καλλονής (μέσα)

SKODA ΞΑΝΘΗ
Αν εξαιρέσει κανείς το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό το πρόγραμμα της Ξάνθης είναι βατό δεδομένων και των βαθμών που αναμένεται να χρειαστεί. Δεν αποκλείεται να μείνει ακόμα κι αν δεν πάρει ούτε μία νίκη μετά τους τρεις βαθμούς που προσέθεσε στο ενεργητικό της με την επικράτηση επί του Πανιωνίου.
31η Βέροια (εξω)
32η Πλατανιάς (μέσα)
33η ΟΦΗ (έξω)
34η Παναθηναϊκός (μέσα)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Έχει τρία παιχνίδια εντός έδρας και όλα δείχνουν πως δε θα κινδυνέψει μέχρι τέλους. Δεν αποκλείεται, άλλωστε, να η παραμονή να σφραγιστεί από την Τετάρτη. Ένα τρίποντο του αρκεί για να είναι σίγουρος.
31η Παναιτωλικός (μέσα)
32η Αστέρας Τρίπολης (μέσα)
33η Βέροια (έξω)
34η Πλατανιάς (μέσα)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
Έφυγε με άδεια χέρια από τη Λεωφόρο, αλλά το θετικό για εκείνον είναι πως παραμένει πάνω από Βέροια και Πλατανιά. Ωστόσο, το προγραμμά του είναι πάρα πολύ δύσκολο, αφού υποδέχεται ΠΑΟΚ και πηγαίνει στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την τελευταία αγωνιστική. Τελικοί τα ενδιάμεσα ματς με Πανθρακικό και Εργοτέλη.
31η ΠΑΟΚ (μέσα)
32η Πανθρακικός (έξω)
33η Εργοτέλης (μέσα)
34η Ολυμπιακός (έξω)

ΒΕΡΟΙΑ
Έχει τον Πανιώνιο την 33η μέσα που ως τότε μπορεί να είναι αδιάφορος, ενώ το ίδιο ισχύει και για την Ξάνθη, την οποία υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική. Δεν κατάφερε να πάρει βαθμούς στη Λιβαδειά, όμως, το πρόγραμμα στη συνέχεια είναι βατό.
31η Ξάνθη (μέσα)
32η Παναιτωλικό (έξω)
33η Πανιώνιος (μέσα)
34η Αστέρας Τρίπολης (μέσα)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Μετά την εντυπωσιακή επτάρα επί της Καλλονής ο Πλατανιάς γνώρισε την -εντός προγράμματος- ήττα από τον Ατρόμητο και πλέον δίνει τέσσερα παιχνίδια που είναι στα μέτρα του και μπορεί να πάρει βαθμούς.
31η Λεβαδειακός (μέσα)
32η Ξάνθη (έξω)
33η Παναιτωλικός (μέσα)
34η Πανιώνιος (έξω)

ΑΡΗΣ
Μόνο μαθηματικές είναι οι ελπίδες παραμονής του Άρη, αφού καλείται στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια να πάρει τουλάχιστον τρεις νίκες ο Πλατανιάς να μην πάρει βαθμό και η Βέροια μέχρι έναν.
31η Εργοτέλης (μέσα)
32η Ολυμπιακός (έξω)
33η Αστέρας Τρίπολης (έξω)
34η ΠΑΣ Γιάννινα (μέσα)

H επομενη αγωνιστικη (31η και εμβολιμη )



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου