ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Οι επιλογές του Μίτσελ για το ματς με τον Άρη

Οι επιλογές του Μίτσελ για το ματς με τον Άρη

Ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις νίκες στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη, πριν από τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μανωλάς, Τόρες, Μασάντο, που είχαν αγωνιστεί ως βασικοί στο τελευταίο ματς της ομάδας με τον Αστέρα στην Τρίπολη.
Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το πρωί του Σαββάτου (29/3) για το παιχνίδι της Κυριακής (30/3, 19:30) με τον Άρη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Super League. Είναι η τελευταία πρόβα για τον Ολυμπιακό πριν από τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, την προσεχή Τετάρτη (2/4, 19:00) στο φαληρικό γήπεδο. Οι παίκτες του Μίτσελ θα έχουν ξανά τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους σε εντός έδρας παιχνίδι για πρώτη φορά μετά τις 2 Μαρτίου και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το ευχάριστο νέο της προπόνησης είναι πως ο Δημήτρης Σιόβας προπονήθηκε κανονικά για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα (ακολούθησε το πρόγραμμα με την ομάδα), χωρίς να νιώσει το παραμικρό πρόβλημα. Μάλιστα, ο Έλληνας αμυντικός συνέχισε, κάνοντας και έξτρα ατομικό πρόγραμμα. Αποκλείστηκε, βέβαια, από την αποστολή του αγώνα με τον Άρη, αλλά είναι σίγουρο πως θα πάρει χρόνο συμμετοχής μέχρι το τέλος της σεζόν από τον Μίτσελ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού άφησε εκτός αποστολής τρεις ποδοσφαιριστές που είχαν αγωνιστεί ως βασικοί στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι Πρωταθλήματος με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο λόγος για τους Τόρες, Μανωλά, Μασάντο, οι οποίοι έμειναν εκτός 18άδας. Η είδηση είναι πως ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, καθώς βρίσκεται στην αποστολή ενός αγώνα για πρώτη φορά μετά τις 19 Μαρτίου και τον επαναληπτικό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Ολντ Τράφορντ", στο πλαίσιο της φάσης των "16" του Champions League. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός πήρε πολύτιμες ανάσες προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος και φρέσκος για την τελική ευθεία στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. Στην ερυθρόλευκη 18άδα επιστρέφει και ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος επίσης έχει να αγωνιστεί από την ευρωπαϊκή ρεβάνς με τους "κόκκινους διαβόλους".

Ο Σαβιόλα έκανε ξανά ατομικό πρόγραμμα και δεν συμμετείχε στο κομμάτι της τακτικής. Ο Φουστέρ έκανε έντονο ατομικό στο γήπεδο, ενώ κανονικά γυμνάστηκε ο Ανδρέας Σάμαρης. Σαβιόλα και Φουστέρ έμειναν εκτός αποστολής, σε αντίθεση με τον Σάμαρη, ο οποίος συμπεριλήφθηκε κανονικά στη 18άδα. Μετά το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστή και η αποστολή για το ματς με τον Άρη. Αναλυτικά η 18άδα: Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Ντομίνγκες, Πελέ, Βέργος, Κάμπελ, Εντινγκά, Μανιάτης, Χολέμπας, Στσέποβιτς, Πέρες, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Σαλίνο, Σάμαρης, Βαλντές. Ο 18άχρονος Νίκος Βέργος βρίσκεται ξανά στην αποστολή και ετοιμάζεται για την τέταρτη συνεχόμενη επίσημη συμμετοχή του με τη φανέλα του Ολυμπιακού και πέμπτη συνολικά στην έως τώρα ερυθρόλευκη καριέρα του με την πρώτη ομάδα του συλλόγου.

Εκτός 18άδας έμειναν για λόγους τακτικής οι Τόρες, Μανωλάς, Μασάντο, Ιμπαγάσα, Κάρολ, όπως και οι ανέτοιμοι Σαβιόλα, Φουστέρ, Σιόβας, Ολαϊτάν. Σε ό,τι αφορά την προπόνηση, οι ερυθρόλευκοι εστίασαν επάνω στο κομμάτι της ανάπτυξης του παιχνιδιού, ενώ στη συνέχεια έκαναν και τακτική, παίζοντας παράλληλα διπλό σε χώρο μικρότερο του γηπέδου.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου