ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Διεύψεσε για Μπράουν ο Μπαρτζώκας

Διεύψεσε για Μπράουν ο Μπαρτζώκας

25/03/2014
 Κατηγορηματική διάψευση απ’ τον Γιώργο Μπαρτζώκα σχετικά με το «φλερτ» του Ολυμπιακού για τον Μπόμπι Μπράουν. «Δεν διαπραγματευόμαστε με κανέναν παίκτη», είπε. «Πάντα δύσκολα στην Μάλαγα», πρόσθεσε.

Διεύψεσε για Μπράουν ο Μπαρτζώκας
Από χθες ο Ολυμπιακός κινείται σε ρυθμούς… Μπόμπι Μπράουν.

Την ώρα λοιπόν που οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον Αμερικανό γκαρντ και περιμένουν την απάντησή του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας διέψευσε όλο το «στόρι» λέγοντας χαρακτηριστικά κατά την αναχώρηση των πρωταθλητών για Μάλαγα πως «Δεν βρισκόμαστε σε διαπραγμάτευση με κανέναν παίκτη, όλα τα άλλα αποτελούν αποπροσανατολισμό».

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε στο προσεχές ματς με τους Ισπανούς, τονίζοντας πως ανέκαθεν είναι μια δύσκολη έδρα και θα πρέπει να υπάρξει έλεγχος του ρυθμού και των ριμπάουντ για να έρθει το διπλό και να παραμείνουν σε τροχιά πρόκρισης οι Πειραιώτες.

«Μας πειράζει πολύ που έχουμε ακόμη απουσίες και δεν θα έχουμε και πάλι μαζί μας τον Γιώργο και τον Στράτο. Στη Μάλαγα είναι πάντα δύσκολο να κερδίσεις. Το έχουμε συνηθίσει από την αρχή της χρονιάς όλο αυτό με τους τραυματισμούς και προσπαθούμε να μην το σκεφτόμαστε. Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα, με μια ομάδα έμπειρη και θα πρέπει να έχουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ και του ρυθμού αν θέλουμε να κερδίσουμε. Η κάθε ομάδα φαίνεται στις δυσκολίες και στο πως τις διαχειρίζεται. Ο Κάνερ-Μέντλεϊ, εάν τελικά δεν παίξει, θα είναι μια σημαντική απουσία για εκείνους ενώ ακούω πως ίσως δεν παίξει και ο Βιδάλ. Θα πρέπει όμως, να περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί γιατί ξέρετε αυτά αλλάζουν πολλές φορές. Πρέπει να το διασκεδάσουμε καθώς παίζουμε σε και διοργάνωση που αποτελεί την αποθέωση του πολιτισμού».

Στη συνέχεια ο κόουτς του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για τον Μπόμπι Μπράουν και απάντησε πως: «Οι ατζέντηδες, λόγω των πολλών τραυματισμών που έχουμε τη φετινή σεζόν, στέλνουν πάντα προτάσεις με παίκτες. Ο Ολυμπιακός δέχεται πολλές προτάσεις για παίκτες όλη τη σεζόν. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με κανέναν παίκτη. Οτιδήποτε άλλο αυτή τη στιγμή αποτελεί αποπροσανατολισμό για την προσπάθεια που κάνουμε αυτή τη στιγμή και είναι πολύ σημαντική»


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου