ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Super League:Tο Pre game της 31ης αγωνιστικής

Super League:Tο Pre game της 31ης αγωνιστικής

26/03/2014
 
 Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον τίτλο και το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στη μάχη των ομάδων για την παραμονή στην κατηγορία αλλά και τη διαφορά που θα έχουν μεταξύ τους αυτές που θα συμμετάσχουν στα πλέι-οφ. . Δείτε το πλήρες πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
 
Το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αυτό του Αστέρα με τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη. Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει εύκολο έργο καθώς υποδέχεται την Καλλονή, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ ο οποίος αύριο κοντράρεται στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα.

Στην «ουρά» του βαθμολογικού πίνακα ο Άρης, με τις ελάχιστες ελπίδες για να παραμονή υποδέχεται τον Εργοτέλη και θέλει μόνο νίκη για να διατηρηθεί μαθηματικά «ζωντανός».

Άμεσα σχέση θα έχει το αποτέλεσμα στο παιχνίδι του Πλατανιά με τον Λεβαδειακό με τους γηπεδούχους να αναζητούν τους τρεις πόντους για να μην μπει σε μπελάδες.

Αντίστοιχα, και η Βέροια, η οποία ισοβαθμεί με τον Πλατανιά, υποδέχεται την SKODA Ξάνθη και θέλει να κατακτήσει βαθμό ή… βαθμούς για να αποφύγει την δυσάρεστη εξέλιξη.

Το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας

Τετάρτη, 26 Μαρτίου


Βέροια – SKODA Ξάνθη (15:00)
Πλατανιάς – Λεβαδειακός (15:00)
Άρης – Εργοτέλης (17:15)
ΟΦΗ – Ατρόμητος (17:15)
Πανιώνιος – Παναιτωλικός (17:15)
Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός (19:30)
Παναθηναϊκός – Καλλονή (19:30)

Πέμπτη, 27 Μαρτίου

ΠΑΣ Γιάννινα – Πανθρακικός (17:15)
Απόλλων – ΠΑΟΚ (19:30)
 
 
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου