ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Προταση σε Μπράουν ο Ολυμπιακός που ειναι ακομη αναποφασιστος


Προταση σε Μπράουν ο Ολυμπιακός που ειναι ακομη αναποφασιστος

25/03/2014

Κοντά στην απόκτηση του Μπόμπι Μπράουν βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει δεχτεί πρόταση και ετοιμάζεται να πει το «ναι».

Φουλ για Μπράουν ο Ολυμπιακός!
Σε μια πολύ σημαντική προσθήκη πλησιάζει ο Ολυμπιακός. Όπως μετέδωσε το Eurohoops και επιβεβαίωσε ο NovaΣπορFm, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει πρόταση στον Μπόμπι Μπράουν και ο Αμερικανός γκαρντ είναι κοντά στο μεγάλο «ναι».

Ο 29χρονος άσος (1,88μ.) ήταν κορυφαίος σκόρερ της Ευρωλίγκας την περασμένη σεζόν με τη Σιένα (18,8 πόντους και 5,3 ασίστ κατά μέσο όρο) και μέχρι πρότινος έπαιζε στην Κίνα όπου είχε 30,7 πόντους, 5,9 ασίστ, 3,9 ριμπάουντ και 1,6 κλεψίματα κατά μέσο όρο. Μάλιστα σε έναν αγώνα στις 27 Δεκεμβρίου είχε πετύχει 74 πόντους! Σημειώνεται πως το συμβόλαιό του στην Κίνα ξεπερνούσε το 1 εκατ. δολάρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη σελίδα του στο Twitter έχει αναδημοσιεύσει μηνύματα φίλων του Ολυμπιακού που τον καλούν να έρθει στην Ελλάδα, ενώ και ο ίδιος επιβεβαιώνει τις προχωρημένες επαφές.

Εφόσον αποκτηθεί, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο υπόλοιπο της Ευρωλίγκας (ακόμη κι αν προκριθεί ο Ολυμπιακός), ενώ θα πάρει τη θέση του Μάρντι Κόλινς και ταυτόχρονα ο Γκιόργκι Σερμαντίνι δεν θα μπορεί να δηλωθεί στο ρόστερ της Α1 γιατί θα έχουν εξαντληθεί οι αλλαγές που δικαιούνται οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Μπράουν έχει παίξει στο ΝΒΑ σε Κινγκς, Τίμπεργουλβς, Χόρνετς και Κλίπερς (5,1 πόντους και 1,8 ασίστ σε 113 εμφανίσεις), ενώ στην Ευρώπη έχει παίξει στον Άρη (2010/11), όπως επίσης σε Πρόκομ και Όλντενμπουργκ.

Είναι παίκτης που διακρίνεται για τις επιθετικές του αρετές, καθώς είναι εξαιρετικός σκόρερ και καλός οργανωτής, αλλά όχι και για τα αμυντικά του καθήκοντα.

Μπράουν: «Ακόμη δεν ξέρω…»

Αναποφάσιστος ακόμη για το μέλλον του δήλωσε ο Μπόμπι Μπράουν, μέσω Twitter. Δελεαστική πρόταση από τον Ολυμπιακό έχει στα χέρια του ο Αμερικανός γκαρντ.

Μπράουν: «Ακόμη δεν ξέρω…»

Ο Μπόμπι Μπράουν ακόμη δεν έχει πάρει τη μεγάλη απόφαση να αποδεχτεί την πρόταση που του έχει γίνει.

Από τη στιγμή που έγινε χθες βράδυ γνωστό πως οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν κάνει πρόταση στον 29χρονο γκαρντ, η σελίδα του στο Twitter έχει κατακλυστεί από μηνύματα φίλων των «ερυθρόλευκων» που τον καλούν να υπογράψει. Ο ίδιος όμως ακόμη το σκέφτεται.

«Εκτιμώ την αγάπη που μου δείχνουν οι Έλληνες φίλαθλοι, αλλά δεν ξέρω την επόμενη κίνησή μου. Θα δούμε τι θα γίνει», δήλωσε.

Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σε εξέλιξη. Ο Μπράουν θα έπαιζε άνετα στον Ολυμπιακό, αλλά αφενός μεν έχει πολύ μεγάλο κασέ (για ένα χρόνο στην Κίνα πήρε πάνω από 1 εκατ. δολάρια), αφετέρου δε θέλει σε όποια συμφωνία γίνει να διατηρεί οψιόν για να μπορεί να φύγει για το ΝΒΑ.

Οι Πειραιώτες θέλουν να κλείσουν το deal συντομότερο δυνατό, αν και θεωρητικά έχουν χρόνο μέχρι την έναρξη των play offs της Α1 για να πάρουν παίκτη για το πρωτάθλημα. Άλλωστε στην Ευρωλίγκα δεν θα μπορεί να αγωνιστεί, ακόμη και αν ο Ολυμπιακός φτάσει στα προημιτελικά ή στο Final Four.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου