ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 2-0 (pics+video)

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 2-0 (pics+video)

06/04/2014

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε το κίνητρο και το ιδανικό ξεκίνημα! Προηγήθηκε με δύο τέρματα στο 14ο λεπτό και στο τέλος πανηγύρισε τη νίκη 2-0 επί του Ολυμπιακού και την παραμονή στην κατηγορία!




Στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής, η ομάδα μας αντιμετώπισε τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας και ηττήθηκε με 2-0.




Το pre game της αναμετρησης

Tα πλάνα πριν από τη σέντρα

H κάμερα του OlympiacosTV δε θα μπορούσε να λείπει από το γήπεδο του ΠΑΣ και να μας προσφέρει ενδιαφέροντα πλάνα πριν από τη σέντρα του αγώνα του Θρύλου με την ομάδα των Ιωαννίνων!
 


Ο αγωνας

Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με τον Ρομπέρτο στο τέρμα. Στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά ήταν οι Βούρος, Μανωλάς, Μπονγκ και Μιγκέλ Τόρες. Ο Μανιάτης με τον Πελέ ήταν στα χαφ, με τον Κάμπελ να βγαίνει από δεξιά και τον Σάλιακα από αριστερά. Ο Σαβιόλα και ο Σέποβιτς ήταν στην επίθεση, με τον Αργεντινό να παίζει πίσω από τον Σέρβο, σε πιο ελεύθερο ρόλο. Το ματς άρχισε με… σοκ για την ομάδα μας. Δευτερόλεπτα μετά το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή ο ΠΑΣ βγήκε στην επίθεση και με σκόρερ τον Μιχαήλ πήρε το προβάδισμα, μόλις στο 1’. Αμέσως ο Ολυμπιακός ανέλαβε την κατοχή και με τον Πελέ να σουτάρει δυνατά στο 4’ και να αστοχεί, έκανε αισθητή την παρουσία του στα καρέ του Βελλίδη.



Ο ΠΑΣ άμεσα… οπισθοχώρησε για να διαφυλάξει το 1-0. Έπαιζε μόνο με αντεπιθέσεις και με αυτό τον τρόπο μόνο μπορούσε να γίνει απειλητικός, αφού ο Ολυμπιακός είχε τη συντριπτική κατοχή της μπάλας. Η ομάδα μας δυσκολευόταν να δημιουργήσει, όμως. Στο 14’ ο ΠΑΣ βγήκε σε γρήγορη αντεπίθεση και με τον Βίλα να κάνει κοντινό σουτ, βρήκε τον δρόμο για το 2-0. Η ομάδα μας προσπάθησε να απαντήσει άμεσα με κοντινή προβολή του Κάμπελ, έπειτα από σέντρα του Τόρες, όμως η προσπάθειά του δεν βρήκε στόχο. Στο 21’ ο Σέποβιτς και ο Σάλιακας συνδυάστηκαν όμορφα, με τον νεαρό να δέχεται την μπάλα στο ύψος της περιοχής και κεντρικά και να σουτάρει στην κίνηση, αλλά ο Βελλίδης μάζεψε. Ο Σαβιόλα έκανε στο 24’ ωραία ντρίμπλα και σουτ, λίγο μέσα από την περιοχή, αλλά αστόχησε για λίγο!



Το παιχνίδι είχε ρυθμό και ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που έδινε τον τόνο, αφού είχε περισσότερο την μπάλα. Στο 28’ ο Πελέ έπεσε «θύμα» του αγωνιστικού χώρου, αφού πάνω σε αλλαγή πορείας το πόδι του κόλλησε στο τερέν και έδειξε να πονάει. Συνέχισε, όμως, γεγονός που έδειχνε ότι απέφυγε τα χειρότερα. Πολύ ωραία ευκαιρία για το 2-1 χάθηκε στο 31’ όταν ο Μανιάτης έκανε υπέροχη σέντρα από δεξιά και ο Σάλιακας «τρύπωσε» στην περιοχή και με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα να περάσει… ελάχιστα εκατοστά έξω από το δοκάρι του Βελλίδη. Ο Μπονγκ έκανε πολύ ωραία σέντρα στο 35’ και ο Σέποβιτς για… χιλιοστά δεν βρήκε την μπάλα με το κεφάλι, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει και να μειώσει! Ο Ολυμπιακός είχε ανεβάσει την απόδοσή του και πίεζε για το γκολ. Πολύ καλό σουτ έκανε στο 38’ ο Κάμπελ, με την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια του ΠΑΣ.
Το πρώτο ημίχρονο πλησίαζε προς τη λήξη του και ο Ολυμπιακός δεν είχε καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Πίεζε, είχε την συντριπτική κατοχή της μπάλας, αλλά όχι και το γκολ που ζητούσε. Ο Πελέ εκτέλεσε δυνατά, αλλά άστοχα φάουλ στο 40’. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας πίσω στο σκορ με 2-0, παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Απέμεναν ακόμη 45 λεπτά για να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο κ. Μίτσελ έκανε δύο αλλαγές και παράλληλα μεταμόρφωσε και το σύστημα της ομάδας σε 3-4-3. Μπήκαν οι Ιμπαγάσα και Βαλντέζ, αντί των Βούρου και Σέποβιτς. Ο Μανωλάς είχε δίπλα του τους Μπονγκ (αριστερά) και Τόρες (δεξιά) και του έδινε βοήθειες ο Πελέ. Ο Μανιάτης έπαιζε πιο μπροστά και είχε δεξιά του τον Κάμπελ και αριστερά τον Ιμπαγάσα, ο οποίος επανεμφανίστηκε μετά από τον τραυματισμό του. Στην επίθεση έπαιζαν αριστερά ο Σάλιακας, δεξιά ο Σαβιόλα και στην κορυφή ο Βαλντέζ. Κάποιες φορές το σύστημα γινόταν πιο καθαρό 3-5-2, με τον Σαβιόλα και τον Βαλντέζ μόνο στην κορυφή. Το κέντρο και η επίθεση της ομάδας μας είχαν «γεμίσει» και στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός ήταν ακόμη πιο πιεστικός από ότι στο πρώτο.



Ο Σάλιακας έκανε ένα καλό σουτ στο 52’, όμως ο Βελλίδης αντέδρασε σωστά και ο Θρύλος έχασε ακόμη μια ευκαιρία. Στο 63’ ο Σαβιόλα έκανε ένα καλό σουτ από το ύψος της περιοχής και κεντρικά και ο Βελλίδης μπλόκαρε. Στο 65’ ο Φουστέρ πήρε τη θέση του Σαβιόλακαι το κέντρο του Ολυμπιακού γέμισε ακόμη περισσότερο. Ο Σάλιακας και ο Κάμπελ έπαιζαν πλέον πιο κοντά στον Βαλντέζ. Ο Σάλιακας έχασε μία τεράστια ευκαιρία στο 66’, όταν πήρε κοντινή κεφαλιά, αλλά ο Βελλίδης μπλόκαρε ξανά! Ο Πελέ έκανε ένα σου στο 69’, αλλά ήταν άστοχος. Εξαιρετικό ήταν το σουτ του Φουστέρ στο 71’, όμως ο Βελλίδης μπλόκαρε ξανά, με διπλή προσπάθεια!
Καλό φάουλ εκτέλεσε ο Πελέ στο 76’ και ο Βελλίδης έδιωξε σε κόρνερ. Ο Θρύλος συνέχισε να έχει την απόλυτη υπεροχή, αλλά παρόλα αυτά δεν κατάφερε να σκοράρει στα λεπτά που απέμεναν.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Αυγενικού (90’ Χαρίσης), Κολοβέτσιος, Κρητικός (90’+3 Γιάκος), Ίλιτς (73’ Τσάβες), Τσουκαλάς, Στρούνα, Μπέριος, Μιχαής, Ντάσιος, Βίλα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Τόρες, Μπονγκ, Βούρος (46’ Ιμπαγάσα), Μανωλάς, Μανιάτης, Πελέ, Κάμπελ, Σάλιακας, Σαβιόλα (66’ Φουστέρ), Σέποβιτς (46’ Βαλντέζ).

ΓΗΠΕΔΟ: Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων
ΣΚΟΡΕΡ: 1’ Μιχαήλ, 14’ Βίλα / -
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αν. Παπαπέτρου (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Στ. Τσολάκης (Αθηνών), Αθ. Θανασακούδης (Μακεδονίας)
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ: Γερ. Ντίτσος (Πρέβεζα)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: - / 45’+ Τόρες
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: - / -
ΔΟΚΑΡΙΑ: - / -

Tα goal  και τα highlights  της αναμετρησης


Μίτσελ:«Δεν υπάρχει καμία δικαιoλογία»






























Ο Μίτσελ που τα... έβαλε με τους παίκτες του και στην διάρκεια του αγώνα και στην ανάπαυλα δεν
έψαξε για καμία δικαιολογία μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις Ζωσιμάδες.
Ο Ισπανός προπονητής, τόνισε μεταξύ άλλων, ότι όταν αγωνίζεσαι στον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, ενώ ανέφερε ότι οι ποδοσφαιριστές του δεν έκαναν τίποτα καλό στο παιχνίδι.
Συγκεκριμένα, ο κόουτς των Πειραιωτών, δήλωσε: «Το άσχημο ξεκίνημα αποτελεί για εμάς μέρος του σημερινού αγώνα. Μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να χρησιμοποιεί δικαιολογίες για ένα τέτοιο θέαμα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες όταν είσαι Ολυμπιακός. Δεν έχουμε κάνει τίποτα καλό σήμερα».



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου