ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Με αρκετά νέα πρόσωπα στην αποστολή για το «τρίποντο»

 Με αρκετά νέα πρόσωπα στην αποστολή για το «τρίποντο»

 
06/04/2014
 
 Με αρκετά νέα πρόσωπα στην αποστολή του ο Ολυμπιακός θέλει να φύγει με το «τρίποντο» από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, ώστε να παραμείνει στον δρόμο των επιτυχιών εν όψει του ΠΑΟΚ.

Διαδικαστικού χαρακτήρα είναι ο αποψινός αγώνας του Ολυμπιακού στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (19:00, Novasports 3).

Οι Πειραιώτες κατάφεραν να κατακτήσουν δια… περιπάτου το φετινό πρωτάθλημα, όμως στόχος τους είναι να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν.

Άλλωστε, ο Μίτσελ αναμένεται στα εναπομείναντα παιχνίδια να περάσει τους ποδοσφαιριστές από το «μικροσκόπιό» του με γνώμονα το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Πέρα από αυτό ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε ότι δεν θέλει οι παίκτες να αντιμετωπίζουν τους αγώνες ως… αγγαρεία, αλλά να τιμούν τη φανέλα που φορούν για να μην υπάρχουν κριτικές από τα Μέσα σαν εκείνες που προκάλεσαν το ξέσπασμά του στις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε στη Nova.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο 51χρονος προπονητής αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του, με στόχο να προσφέρει γκολ και θέαμα σε όσους βρεθούν στους «Ζωσιμάδες» ή επιλέξουν να δουν την αναμέτρηση από την τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής και θα δοκιμάσει άλλους για να τους «τσεκάρει» εν όψει του επαναληπτικού αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο. Στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Τόρες, Μανωλάς, Μαρκάνο και Μπονγκ. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μανιάτης και ο Πελέ.

Σε οργανωτικό ρόλο θα παίξει Ιμπαγάσα, με την τριάδα της επίθεσης να αποτελείται Κάμπελ, Φουστέρ και Σέποβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Παπασάββας, Σάλιακας, Σαβιόλα, Σιόβας, Βαλντές και Βούρος. Εκτός έμειναν οι Σαλίνο, Πέρες, Χολέμπας και Βέργος,.

Προϊστορία

Αήττητος από το 1985-86 (3-1) είναι ο Ολυμπιακός στα Ιωάννινα για το πρωτάθλημα (διότι το 2006-07 έχασε για το Κύπελλο). Σε 20 αγώνες, οι Πειραιώτες έχουν εννιά νίκες, έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Τα τελευταία τρία ματς
Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)


15/09/12 ΠΑΣ Γιάννενα-Ολυμπιακός 1-2 (67' Γεωργίου - 60' Μήτρογλου, 66' Τζιμπούρ)
18/04/12 ΠΑΣ Γιάννενα-Ολυμπιακός 0-4 (53' Μιραλάς, 64', 71' Τζιμπούρ, 74' Φετφατζίδης)
21/11/09 ΠΑΣ Γιάννενα-Ολυμπιακός 2-2 (83΄ Τζάνης, 90΄ Μπακαγιόκο - 24΄ Ζεβλάκοφ, 80΄ Μήτρογλου)

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου