ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Κοντά στον κόσμο μέσω της Puma (pics+video)

Κοντά στον κόσμο μέσω της Puma (pics+video)

12/04/2014

Οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου Ιμπαγάσα, Εντινγκά και Μπονγκ βρέθηκαν κοντά στους φιλάθλους, στο κατάστημα της Puma, στο κέντρο του Πειραιά!


Αρωγός στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός μας να στηρίξει τη UNICEF και να βοηθήσει στον εμβολιασμό 50.000 παιδιών στην Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο είναι και η Puma. Οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου μας, Αριέλ Ιμπαγάσα, Ντελβίν Εντινγκά και Γκαετάν Μπονγκ έδωσαν το απόγευμα της Παρασκευής το παρών σε εκδήλωση της αθλητικής εταιρείας και μοίρασαν πολλά χαμόγελα στον κόσμο που ήρθε να τους συναντήσει από κοντά!

Οι τρεις άσοι πέρασαν στο κατάστημα της Puma στο κέντρο του Πειραιά μία ευχάριστη ώρα, υπογράφοντας πολλά αυτόγραφα και βγαίνοντας πολλές φωτογραφίες, μαζί με μικρούς και μεγάλους θαυμαστές τους! Στο τέλος του event ο εκ των αρχηγών της ομάδας μας, ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε δηλώσεις, μέσω των οποίων στάθηκε στη σημαντική βοήθεια που προσφέρει και η Puma στο έργο που κάνει ο Θρύλος για τη UNICEF!
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Puma, για τη βοήθεια που προσφέρει στον Ολυμπιακό και τη UNICEF με τις 200 συλλεκτικές φανέλες, προκειμένου να εμβολιαστούν 50.000 παιδιά. Είναι μία πολύ σπουδαία κίνηση αυτή που γίνεται και την υποστηρίζουμε όλοι!
Περιμένουμε το Καραϊσκάκη να είναι γεμάτο στη φιέστα μας! Είναι μεγάλη η προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός μας να στηρίξει τη UNICEF, προσφέροντας τα έσοδα από τον αγώνα αυτό. Είναι κάτι ιδιαίτερο και θέλουμε όλο τον κόσμο να είναι κοντά μας, προκειμένου να μας στηρίξει», ήταν τα λόγια του Αργεντινού «προφέσορα»!

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες από την εκδήλωση.


 Δείτε το video από την εκδήλωση.






ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου