ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Οι αντίπαλοι των «αιωνίων»η κωλοτουμπα της Ρεαλ και τι γραφει η...Μarca

Οι αντίπαλοι των «αιωνίων»η κωλοτουμπα της Ρεαλ και τι γραφει η...Μarca

12/04/2014
 
Με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ολυμπιακός και κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Παναθηναϊκός, οι δύο ελληνικές ομάδες θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στο Final-4 της Ευρωλίγκας. Οι μέρες των ματς.

Οι αντίπαλοι των «αιωνίων»

 Μετά την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης απ’ την Ζαλγκίρις Κάουνας, οριστικοποιήθηκαν οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ο τρίτος Ολυμπιακός πέφτει πάνω στο δεύτερο του άλλου ομίλου, τους Ισπανούς δηλαδή, ενώ ο τέταρτος Παναθηναϊκός θα κοντραριστεί με την πρώτη, ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η σειρά των Πειραιωτών ξεκινά την Μεγάλη Τρίτη στην Ισπανία, ενώ αυτή των «πράσινων» μια μέρα αργότερα (Μεγάλη Τετάρτη) στη Ρωσία. Οι «αιώνιοι» θα παίξουν και το δεύτερο ματς τους εκτός έδρας (Μεγάλη Πέμπτη και Παρασκευή αντίστοιχα), ενώ μετά από μια μίνι παύση λόγω Πάσχα, οι αγώνες θα συνεχιστούν απ’ την Δευτέρα του Πάσχα.

Και μάλιστα παράλληλα! Διότι την ίδια μέρα σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ θα δοθούν οι τρίτοι αγώνες των δύο σειρών, ενώ για την Τετάρτη του Πάσχα είναι προγραμματισμένοι οι τέταρτοι, εφόσον βέβαια χρειαστούν και δεν υπάρξει κάποια... σκούπα. Αν τυχόν τα δύο εισιτήρια για τα Final-4 κριθούν στα πέντε ματς, τότε οι σειρές θα επιστρέψουν στις έδρες των αντιπάλων των δύο ελληνικών ομάδων την Παρασκευή.

Η κωλοτουμπα της Ρεαλ...

Κάνοντας το χειρότερό της παιχνίδι στην φετινή Ευρωλίγκα, η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε 87-80 από την χειρότερη ομάδα του Top 16, Ζαλγκίρις στο Κάουνας και διάλεξε αντίπαλο τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά.

Διάλεξαν Ρεάλ και… Ντέντμον
Σε ένα παιχνίδι που θα συζητηθεί για χρόνια και θα βάλει (;) την Ευρωλίγκα σε σκέψεις αναφορικά με το πότε θα πρέπει να διεξάγονται τα παιχνίδια που έχουν ενδιαφέρον για πρόκριση ή κατάταξη (ίδια μέρα και ώρα δηλαδή), η Ζαλγκίρις Κάουνας των χιλίων προβλημάτων και των μόλις δέκα διαθέσιμων παικτών, επικράτησε της… πυραυλοκίνητης μέχρι σήμερα Ρεάλ με σκορ 87-80, αποχαιρετώντας με ψηλά το κεφάλι την διοργάνωση.

Αγνώριστη και προκλητικά αδιάφορη η Ρεάλ, κατετάγη δεύτερη στον 6ο όμιλο και διάλεξε, ουσιαστικά, αντίπαλο στα προημιτελικά τον Ολυμπιακό, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Κορυφαίος του αγώνα ο Ντέντμον -έκανε ρεκόρ εύστοχων τριπόντων σε μία σεζόν με 74 εύστοχα-.

Marca: «Η Ρεάλ επέλεξε Ολυμπιακό»

«Η Ρεάλ Μαδρίτης επέλεξε Ολυμπιακό», είναι ο τίτλος της Marca για την ήττα της ισπανικής ομάδας από την Ζαλγκίρις Κάουνας.

Marca: «Η Ρεάλ επέλεξε Ολυμπιακό»
Η ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Ζαλγκίρις Κάουνας προκάλεσε εντύπωση και στους Ισπανούς!

Χαρακτηριστικός ο τίτλος της ιστοσελίδας της Marca, η οποία εμμέσως πλην σαφώς παίρνει αφήνει να εννοηθεί ότι δεν θεωρεί λογικό το στραβοπάτημα της ομάδας της Μαδρίτης.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε την τρίτη ήττα της στην Ευρωλίγκα και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας πραγματοποιώντας σήμερα το χειρότερό της παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως η Ζαλγκίρις η οποία μέχρι σήμερα είχε μόνο μια νίκη στο Top 16», αναφέρει στην αρχή το σχετικό δημοσίευμα το οποίο στη συνέχεια σχολιάσει την… απάθεια και την έλλειψη κινήτρου των παικτών της ισπανικής ομάδας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει για να καταλήξει…

«Μας κάνει να πιστέψουμε ότι επέλεξε τον Ολυμπιακό του Σπανούλη στα προημιτελικά. Όσο δύσκολο μπορεί αυτό να φαίνεται», υπογραμμίζει.

 TΩΡΑ...ΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ...ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ !


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου