ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

H ενωμενη οικογενεια του Ολυμπιακου

H ενωμενη οικογενεια του Ολυμπιακου

12/04/2014

Η πρώτη εφετινή παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας συνοδεύτηκε με νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού και την πανηγύρισε σαν μικρό παιδί με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο. Απολαύστε την ιστορική φωτογραφία.

 

Ο γουρλής Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στο ΣΕΦ, λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα και κάθισε δίπλα στους αδελφούς Αγγελόπουλους, στην προεδρική καρέκλα, στο κέντρο του γηπέδου, λίγα μέτρα έξω από τις τελικές πλάγιες γραμμές. Παραδίπλα ήταν και ο γιός του Μίλτος, με κασκόλ του Ολυμπιακού.

 

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι τον υποδέχθηκαν εγκάρδια και στο ημίχρονο τον φιλοξένησαν στον χώρο των VIP. Κατά τη διάρκεια του αγώνα αντάλλασσαν απόψεις για το ματς και πανηγύριζαν τα κρίσιμα καλάθια. Το αποκορύφωμα ήταν στο τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη, όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης αγκάλιασε τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, ενώ ο Γιώργος κατευθύνθηκε προς τον αγωνιστικό χώρο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλεσε μάλιστα τους Αγγελόπουλος στην κυριακάτικη φιέστα για να τους φιλοξενήσει στη σουίτα, μαζί τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Γιώργο Σκινδήλια, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν παρών και στο Final-Four του Λονδίνου, όπου ο Ολυμπιακός κατέκτησε το ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Κατά την αποχώρησή του φωτογραφήθηκε με φιλάθλους του Ολυμπιακού, ενώ στο ΣΕΦ ήταν παρών και ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, μαζί με τον επίτιμο Πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη. Παρόντες και οι ποδοσφαιριστές Τζόελ Κάμπελ, Αριέλ Ιμπαγάσα, Ρομπέρτο, Μπάλας Μέγκιερι, αλλά και ο βολειμπολίστας των ερυθρολεύκων, Λεονάρντο Καλντέιρα.

Ο Ολυμπιακός είναι ενωμένος σε όλα τα σπορ!




ALEX WEB RADIO/TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου