ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Χριστοφιδέλης:"Ελάτε να μας ενισχύσετε"

Χριστοφιδέλης:"Ελάτε να μας ενισχύσετε"

09/04/2014


Πλώρη για την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος στο βόλεϊ, έχει βάλει η ανδρική ομάδα του Θρύλου. Την Πέμπτη υποδέχεται στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη" (17:30-live olympiacos24-NS7) τον Φοίνικα Σύρου, στον πρώτο ημιτελικό για τα πλέι οφ του τίτλου.
Ο αρχηγός Κώστας Χριστοφιδέλης ζήτησε την συμπαράσταση του λαού του Θρύλου, που πάντα δίνει την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα.
«Ο κόσμος δίνει τεράστια ώθηση στην ομάδα και τον θέλουμε δίπλα μας. Θέλω να καλέσω τους φίλους μας να μας ενισχύσουν και με τις φωνές τους να μας δώσουν «φτερά» για να ξεκινήσουμε με νίκη τη σειρά.
Ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και η ομάδα πάντα αλλά και ειδικά σ’ αυτή την περίοδο έχει ανάγκη τον κόσμο», είπε αρχικά.
Εν συνεχεία μίλησε για το αγωνιστικό κομμάτι των ημιτελικών: «Η ομάδα έχει εισέλθει πλέον στην τελική ευθεία για να πετύχει τον μεγάλο της στόχο. Έχουμε μπροστά μας μια σειρά από δύσκολους ημιτελικούς απέναντι σε μια καλή ομάδα και χρειάζεται υπομονή και διάρκεια για να πάρουμε την πρόκριση.
Η σειρά δεν κρίνεται στη μια νίκη αλλά στις τρεις και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να διαχειριστούμε σωστά τα όποια προβλήματα έχουμε».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου