ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Τα συγχαρητηρια της ΠΑΕ και ΚΑΕ Ολυμπιακός για την μεγαλη κατακτηση του τιτλου

Τα συγχαρητηρια της ΠΑΕ και ΚΑΕ Ολυμπιακός για την μεγαλη κατακτηση του τιτλου

06/04/2014

«Μας έκαναν υπερήφανους»

Τα συγχαρητήριά της στο γυναικείο τμήμα πόλο του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Len Trophy έδωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. «Μας κάνατε υπερήφανους», αναφέρει μεταξύ άλλων.

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Μας έκαναν υπερήφανους»
Συγχαρητήρια στο γυναικείο τμήμα πόλο του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού του τίτλου, έδωσε μέσω ανακοίνωσης της η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει θερμά τη Διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και τις παίκτριες της ομάδας Πόλο Γυναικών του συλλόγου μας, για την κατάκτηση του Len Trophy! Μας έκαναν υπερήφανους!

Η κατάκτηση του ευρωπαϊκού αυτού τροπαίου είναι μία ακόμη μεγάλη επιτυχία για τον Ολυμπιακό μας! Είναι μία ακόμη μεγάλη χαρά για όλη την οικογένεια του Θρύλου! Είναι μία ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία του μεγαλύτερου αθλητικού συλλόγου στην Ελλάδα!»


Συγχαίρουν τα κορίτσια οι «ερυθρόλευκοι»

Τα συγχαρητήριά της στην γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του LEN Trophy έδωσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ. «Ο μεγαλύτερος σύλλογος χάρισε ακόμη έναν ευρωπαϊκό τίτλο στη χώρα» αναφέρει.

Συγχαίρουν τα κορίτσια οι «ερυθρόλευκοι»
Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την κατάκτηση του LEN Trophy έδωσε στην γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ.

Με δημοσίευσή της στο Facebook ο μπασκετικός Ολυμπιακός συνεχάρη τα κορίτσια του πόλο, αναφέροντας: «Τα χρυσά κορίτσια της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού έγραψαν ακόμα μία λαμπρή σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας του Θρύλου μας. Ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας χάρισε ακόμη έναν ευρωπαϊκό τίτλο στη χώρα. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει θερμά τη διοίκηση, το τεχνικό τιμ και τις παίκτριες του Κυπελλούχου Ευρώπης Ολυμπιακού».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου