ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Oι υποψηφιοι στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη

Oι υποψηφιοι στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη

12/04/2014




ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Οι πρώτοι υποψήφιοι του Γιάννη Μώραλη

Ηχηρά ονόματα στο ψηφοδέλτιο νίκης

Έναν ιδιαίτερα δυναμικό συνδυασμό διαμορφώνει ο Γιάννης Μώραλης στον Πειραιά αφού μία σειρά από σημαντικά πρόσωπα της πειραϊκής κοινωνίας έχουν ανακοινώσει την υποψηφιότητά τους με τον συνδυασμό του.
Έχει ανακοινώσει τη συστράτευσή του ο Μιχάλης Κουλιζάκος και ο Ηλίας Σκαφιδάς ενώ προχθές προηγήθηκε μπαράζ ανακοινώσεων. Εξαιρετικά κομβικές θεωρούνται οι προσθήκες του Παναγιώτη Ζερβουλάκου και της Κορίνας Λαουλάκου, αντιδημάρχων της δημοτικής αρχής Μιχαλολιάκου αλλά και του Γιάννη Μελά, πρώτου σε σταυρούς εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου. Στο συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη θα συμμετάσχουν ακόμα ο Γιάννης Κουβάτσος, ένας από τους μακροβιότερους δημοτικούς συμβούλους, η Πόπη Αστεριάδη, ο Στέλιος Μπρατσόλης, πρόεδρος της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά καθώς, το μέλος της ΠΕ της ΝΔ, Χριστόφορος Ντίζος και ο ΟΝΝΕΔίτης Παναγιώτης Κυρίμης.

Αν στα ονόματα αυτά προστεθούν η Μαρία Μπουκουβάλα, ο Γιάννης Παπαγγελής και η Μαρία Τσακμάκη που ανακοινώθηκαν πρώτα μπορούμε να μιλάμε για ένα πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο ήδη από την πρώτη μέρα που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη.
Στα νέα ονόματα που θα συμμετάσχουν ως δημοτικοί σύμβουλοι στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη, προστέθηκαν και το όνομα του ο Γιάννης Βουγιουκλάκης, μέλος της κεντρικής επιτροπής ΟΝΝΕΔ και στέλεχος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ επί πολλά χρόνια στα ΤΕΦΑΑ, αλλά και ο Νίκος Μουσελής, Τραπεζικός, τ. Πρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Πειραιά και Νήσων, τέως διαμερισματικός σύμβουλος, εκλεγμένος εκπρόσωπος των εργαζομένων στην ΟΤΟΕ.
Ακόμα τρεις υποψήφιοι ανακοίνωσαν την υποψηφιότητά τους με τον Γιάννη Μώραλη, πρόκειται για την Σταυρούλα Αντωνάκου, τον Νίκο Μαντούβαλο και τον Γιώργο Δαβάκη.



Ένα από τα ικανότερα στελέχη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ο Νίκος Μαντούβαλος θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη. Ο team manager της ομάδας βόλεϊ ανδρών είναι κυριολεκτικά γέννημα θρέμμα του Ολυμπιακού. Είναι ο γιός του αείμνηστου Χάρη Μαντούβαλου του επί σειρά ετών διαχειριστή του συλλόγου. Μόλις ολοκλήρωσε τις σπουδές και τη στρατιωτική του θητεία ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τον Ολυμπιακό, από το οικονομικό τμήμα του συλλόγου.
Το 2010 σε μία δύσκολη αγωνιστική περίοδο για την ομάδα βόλεϊ γυναικών ο Νίκος Μαντούβαλος αναλαμβάνει team manager της ομάδας και τελικά η χρονιά στέφεται με απόλυτη επιτυχία καθώς ο Ολυμπιακός κατακτά το κύπελλο Ελλάδας που ήταν ο πρώτος τίτλος του συλλόγου στο άθλημα.  Ακολουθεί ένα ακόμη κύπελλο με την ομάδα βόλεϊ γυναικών και στη συνέχεια ο Νίκος Μαντούβαλος μεταπήδησε στην αντίστοιχη θέση της ομάδας βόλεϊ ανδρών στην οποία παραμένει με απόλυτη επιτυχία έως σήμερα. Είναι χαρακτηριστικό πως στην πρώτη του χρονιά (πέρυσι) στη θέση του επικεφαλής των ανδρών, ο Ολυμπιακός κατέκτησε όλους τους εγχώριους τίτλους, το σούπερ καπ, το λιγκ καπ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας.
stavroula antonakou

Στο πλευρό του Γιάννη Μώραλη στην διεκδίκηση του δήμου Πειραιά βρέθηκε και η Σταυρούλα Αντωνάκου.

Η πρωταθλήτρια κόσμου με την εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών στη Σαγκάη το 2011, στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με θέματα του τομέα Αθλητισμού και Νεολαίας στο δήμο Πειραιά. Επίσης ήταν επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Κοινωνικής Συμφωνίας της Λούκα Κατσέλη στις εκλογές του 2012.

Σε ανάρτησή της στον επίσημο λογαριαμσό της στο facebook ανακοίνωσε την απόφασή της ως εξής:
"Αφού ο Πειραιάς είναι η μεγάλη μου αγάπη, η πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω και έκανα την καριέρα μου σαν αθλήτρια (Ολυμπιακός Πειραιώς-Εθνικός Πειραιώς) ήρθε η ώρα αυτήν την αγάπη να τη δείξω και έμπρακτα. Μετά από την τιμητική πρόταση που μου έγινε απο τον κύριο Mώραλη και τον κύριο Mαρινάκη δέχτηκα να είμαι υποψήφια δημοτικός σύμβουλος με κύρια αρμοδιότητά μου τον αθλητισμό, την ανάπτυξή του, τα παιδιά και την νεολαία. Θέματα που ήταν και ο λόγος που αποφάσισα να κάνω αυτήν τη προσπάθεια! Ωρα κάτι ν'αλλάξει...Πειραιάς-Νικητής,λοιπόν!"


O ALEX WEB RADIO/TV λεει για την Σταυρουλα Αντωνακου

Οτι και να πει κανεις για την Σταυρουλα Αντωνακου ειναι πραγματικα πολυ λιγο...μιλαμε για οτι αν δεν την γνωρισεις απο κοντα και δεν ακουσεις τις αποψεις της, δεν δεις ποσο συγκροτημενη σκεψη εχει γενικα για τον αθλητισμο, την πολιτικη την κοινωνια γενικωτερα δεν θα μπορεσεις να καταλαβεις για τι ατομο προκειται .


Ειναι ενα χρυσο κοριτσι απο Μανιατικη οικογενεια , Πειραιωτισσα με τα ολα της αγωνιζεται για ολα οσα πιστευει απο μικρη και το μονο που δεν μπορει να ισχυριστει κανεις ειναι οτι δεν τα εχει καταφερει.
Ενδοξη πορεια στην υδατοσφαιριση με τον Ολυμπιακο με πολλες κατακτησεις τιτλων και τον αργοτερα στον Εθνικο σε συλογικο επιπεδο . Παγκοσμια Πρωταθλητρια με την εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών στη Σαγκάη το 2011.

Μεγαλη μου τιμη που ειχα καλεσμενες την Σταυρουλα Αντωνακου και την Φιλιω Μανωλιουδακη στο studio του ALEX WEB RADIO/TV στην εκπομπη ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ  οπου πρωτη προβαλε τα προβληματα της προηγουμενης διοικησης του Ερασιτεχνη Ολυμπιακου με την αρχηγο τοτε της ομαδας να εκομολογειται τα πραγματικα μεγαλα προβληματα αλλα και τις επιτυχιες παρολες τις αντιξοες συνθηκες που υπηρχαν τοτε για ολον τα τμηματα του Ερασιτεχνη.Ν α σημειωσουμε οτι τοτε η Σταυρουλα Αντωνακου πρωτοστατουσε και παρουσιαζε τα προβλητα της τοτε διοικησης και μιλουσε για ολους τους αθλητες  και οχι μονο για τον εαυτο της η το γυνακειο τμημα.
Αυτο και μονο εδειχνε οτι ηταν και συνεχιζει να ειναι ενα ατομο που αγωνιζεται ακομη και υποσυνθηκες  ασχημης οικονομικης διαβιωσης γιατι οπως ειναι γνωστο στον Ερασιτεχνικο αθλητισμο τα ποσα δεν εχουν καμμια σχεση με τον επαγγελματικο αθλητισμο.Παρολα αυτα ομως τιμησε την προσωπικοτητα της τον Ολυμπιακο που υπεραγαπα , την Εθνικη ομαδα σε ολον τον πλανητη και εδωσε σε ολους μας τηνικανοποιηση και την υπερηφανεια που περιμεναμε απο αυτην.
Και κλεινοντας να πω πως ουτε στον Ερασιτεχνη τιμηθηκε οπως πρεπει για την προσφορα της ουτε το γυναικειο τμημα υδατοσφαιρισης τιμηθηκε απο την Πολιτεια για τα οσα προσφερε ποτε αλλα μια αθλητρια και αγωνιστρια οπως η Σταυρουλα Αντωνακου δεν καταλαβαινει απο αυτα, συνεχιζει προσηλωμενη στον σκοπο της και φτανει μεχρι τελους.

Ε, ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ.

Προσωπικα μακαρι να ψηφιζα και με τα δυο χερια ....Σταυρουλα διπλα θα ψηφιζα.
Δειτε το λινκ απο την εκπομπη ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ και τα video και θα καταλαβετε για τι ατομο μιλαμε και αν αξιζει και εχει τις αξιες να προσφερει στον Πειραικο λαο.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ...Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!! 
 
 
 
 
ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου