ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Χαμός στην 33η αγωνιστική της Super League

Χαμός στην 33η αγωνιστική της Super League

06/04/2014



 Οι αναμετρησεις της 33ης αγωνιστικης εχουν το δικο τους ενδιαφερον και σημασια για καθε ομαδα 
Διαβαστε αναλυτικα τους λογους της καθε ομαδας
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 19:00 NOVA
Τη νίκη που θα της εξασφαλίσει την παραμονή ψάχνει η Καλλονή κόντρα στον Πανθρακικό στο παιχνίδι που θα γίνει στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Ο Ραούλ Γιορέντε έμεινε για προληπτικούς λόγους στη Λέσβο, καθώς κρίθηκε πως δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε... Ο Στρατής Βαλιός αντιμετώπισε πρόβλημα στον αστράγαλο, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα όλη την εβδομάδα και δεν είναι έτοιμος. Τέλος, ο Πολ Κειτά δε συμμετείχε στην προπόνηση του Σαββάτου λόγω ίωσης έμεινε εκτός αποστολής.
Ο Πανθρακικός πάλι μετά την ήττα από τον Απόλλωνα με 3-2 θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Τα προβλήματα για τον Άκη Μάντζιο είναι αρκετά, καθώς δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Λαδάκης, Μπεν Σαμπάτ και Ρομέου (είναι και τραυματίας) καθώς και οι τραυματίες Κουτσόπουλος, Κάσες, Ντιόγκο ενώ αποκλείστηκαν οι Χρήστου και Σέρεμετ.

Οι αποστολές των δυο ομάδων: 

ΑΕΛΚ: Μάππας, Χογκ, Καλτσάς, Νιαμπούγιου, Ζακουανί, Γιαζιτζόγλου, Γάλας, Φουρλάνος, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Λεοζίνιο, Μαρσέλο, Γκαρσία, Φαρία, Καζάκης, Μανούσος, Ντάμπος και Περόνε.

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Μαμούτ, Χασομέρης, Ίγκορ, Μολίνα, Ζδράβος - Ρίζος, Τζάνης, Στόγιος, Τριανταφύλλου, Καθάριος, Εμπόου, Μπαϊκαρά, Μακρυδημήτρης και Σαρακατσάνος.

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 19:00 NS2

Ο Απόλλων αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη για την 33η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα και θέλει τη νίκη για να πάρει βαθμολογική ανάσα Ο Λόρι Σάντσεζ δεν υπολογίζει τους Κανακούδη, Παντελιάδη και Διαμάντη, αλλά τον Τζόρβα.
Ο Εργοτέλης πάλι μπορεί να χαρακτηριστεί κι αδιάφορος, αλλά θέλει να συνεχίσει με θετικό αποτέλεσμα στο Πρωτάθλημα.Ο Ιμπραΐμ δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα και έμεινε εκτός αποστολής. Εκτός πλάνων βρίσκεται και ο τραυματίας Αζίζ.

Οι αποστολές των δυο ομάδων: 

Απόλλων: Γκόμεζ, Γκουέλα, Σταματόπουλος, Τσοκάνης, Χατζηζήσης, Σόουζα, Αργυρόπουλος, Μίνγκας, Δεληζήσης, Φαρινόλα, Παπαζαχαρίας, Πετρόπουλος, Σόντερμπεργκ, Ντάλμπεργκ, Κόρμπος, Τσιλιγκίρης, Άμπροουζ και Λουσέρο.

Εργοτέλης: Αθανασίου, Στοΐκοβιτς, Σαρρής, Μεχία, Κοιλιάρας, Αντελέγιε, Ρέντζας, Πίτσος, Γιοβάνοβιτς, Παντελάκης, Κοζορώνης, Ρομάνο, Μπουχαλάκης, Χαντί, Αναστασάκος, Διαμαντάκος, Κούμπικ, Μπαντιμπανγκά και Μονακέλο.

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΡΗΣ 19:00 NOVA
Αστέρας και Άρης κοντράρονται για την 33η αγωνιστική στην Τρίπολη. Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα από τον Πανιώνιο θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Ο Ναβάρο δεν αντιμετώπισε ενοχλήσεις και βρέθηκε στην αποστολή, ενώ αντιθέτως ο Γκοϊάν έμεινε εκτός πλάνα για το κυριακάτικο (6/4) παιχνίδι με τον Άρη στην Τρίπολη, όπως και οι Κοντοές, Παπαχρήστος, Σέτι και Βάλντο.
Ο Άρης πάλι που έχει υποβιβαστεί θέλει να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα για την ψυχολογία. Ο Μπάμπης Οικονομόπουλος ταλαιπωρείται από τραυματισμό, με αποτέλεσμα να «κοπεί» από την αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιώργος Φοιρός, ενώ παράλληλα, εκτός είναι ο επίσης τραυματίας Πουλίδο, ο Αγκάνιο, οι Τσουμάνης, Κοτσαρίδης και Κουσίδης, όπως και οι τιμωρημένοι Σουνάς, Ηρακλής, Τάτος, Βαγγέλη.

Οι αποστολές των δυο ομάδων: 

Αστέρας: Μπαντής, Ερνάντεζ, Τσαμπούρης, Λούι, Κυριακόπουλος, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ζησόπουλος, Εντό, Μουνάφο, Ουσέρο, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες, Χουάνμα και Καράσκο.

Άρης: Διούδης, Γουναρίδης, Αγγελούδης, Βλάχος, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Καμινιώτης, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Κύργιας, Μανιάς, Μαργαρίτης, Μπακασέτας, Μπουγαΐδης, Νταμαρλής, Τριανταφυλλάκος, Τσιάρας, Ψυχογιός.

ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19:00 NS6
Η Βέροια αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο και από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας αναζητά τη νίκη που θα της δώσει ελπίδες λίγο πριν το τέλος της Σούπερ Λίγκα. Ο Ντόστανιτς υπολογίζει ξανά τους Όστοϊτς, Καλτσά, Μπάρμπα και Αμαραντίδη που εξέτισαν τις ποινές τους.Αντιθέτως, εκτός πλάνων είναι οι Τραπ και Σιόντης που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και προπονούνται ατομικά.
Ενώ, ο Πανιώνιος μετά τη νίκη της περασμένης εβδομάδας επί του Αστέρα πήρε αυτό που ήθελε, αφού εξσφάλισε την παραμονή του και πλέον αναζητά να συνεχίσει θετικά στο Πρωτάθλημα. Νίκος Αναστόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Λάζνικ που δέχτηκε ένα χτύπημα στην προπόνηση της Παρασκευής (4/4) και έμεινε εκτός και από την προπόνηση του Σαββάτου (5/4). Επίσης, εκτός πλάνων είναι τόσο ο Κούρντι που θα εκτίσει ποινή λόγω καρτών καθώς και ο Ντούνης που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Οι αποστολές των δυο ομάδων: 

Βέροια: Καντιμοίρης, Τζόναθαν, Βέρτζος, Σισοκό, Τζιμογιάννης, Βεργώνης, Γεωργιάδης, Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Όστοϊτς, Ζεζίνιο, Παυλίδης, Κομόλοφ, Ντόγος, Καλτσάς, Μπαργκάν, Μπεν, Γκονσάλβες, Μάνος.

Πανιώνιος: Κουλουχέρης, Aραβίδης, Μπούζας, Ζαχαράκης, Κούρος, Γιαννακόπουλος, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Ανέστης, Καμπάνταης, Αυλωνίτης, Κολοβός, Γιάννου, Παναγιωτούδης, Πάνος, Κωστάκης, Σταυροθανασοπούλος, Μητρόπουλος, Παπαδόπουλος.

Ο.Φ.Η. - SKODA ΞΑΝΘΗ 19:00 NS7
Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει την Ξάνθη στην Κρήτη στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα και είναι έτοιμος να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας. Εκτός πλάνων τέθηκαν οι τραυματίες Λαμπρόπουλος, Γιαγκιόζης και οι Φραγκουλάκης, Δασκαλάκης, Μονιάκης, Σίσιτς, Κυζιρίδης, Βερόν και Φαζός.
Η Ξάνθη πάλι μετά την ήττα από τον Πλατανιά έμπλεξε και θα αναζητήσει το τρίποντο που θα της αφήσει να έχει ελπίδες για παραμονή. Ο Νίκος Κεχαγιάς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Νικολά Μαρίν, αλλά και τους ανέτοιμους Φλίσκα και Κομεσίδη που αποκλείστηκαν από την αποστολή. Αντίθετα, κανονικά θα ταξιδέψουν στην Κρήτη οι Σπύρος Βάλλας και Θοδωρής Βασιλακάκης.

Οι αποστολές των δυο ομάδων: 

ΟΦΗ: Αγριμάκης, Φερνάντεζ, Μπούρμπος, Στάθης, Ζόρο, Τριποτσέρης, Μπαρέιρο, Δαμιανάκης, Μιλιάζες, Κάλαϊτζιτς, Μακρής, Ντουντού, Μπανούσης, Ζε, Περογαμβράκης, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Ροβίθης και Νούνιες.

Ξάνθη: Κυριακίδης, Τσαμούρης, Μπέρτος, Τσέμα, Ράνος, Κάλβο, Βάλλας, Μάνταλος, Ζαρόπουλςο, Σολτάνι, Μπαξεβανίδης, Σολάρι, Βασιλακάκης, Τριάδης, Ντε Γκούζμαν, Χοσέμι, Γούτας, Σουάρεζ, Νάκα και Μπαρέττας.

Π.Α.Ο.Κ. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 19:00 NS2
ΠΑΟΚ και Ατρόμητος κοντράρουν τα ξίφη τους για την 33η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από τη νίκη επί της Καλλονής και θέλουν να συνεχίσουν με θετικό τρόπο, ώστε να πάρουν δυνάμεις και για τη ρεβάνς του Κυπέλλου. Ο Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία δεν μετέχει ο τιμωρημένος Στοχ, αλλά και οι Μάρτενς, Χούσεν και Μαντούρο, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.
Ο Ατρόμητος πάλι που βρίσκεται τρις βαθμούς πίσω από τους γηπεδούχους στην τρίτη θέση είναι έτοιμος για ένα θετικό αποτέλεσμα. Με το απουσιολόγιό του να μην έχει κανένα τραυματία ο Γιώργος Παράσχος κατέστρωσε τα πλάνα του για το εκτός έδρας ματς.

Οι αποστολές των δυο ομάδων: 

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Γιακουμής, Λίνο, Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Λούκας, Γεωργιάδης, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Κουλούρης.

Ατρόμητος: Τσέναμο, Σηφάκης, Νάστος, Κιβρακίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Θεολόγου, Λαζαρίδης, Φυτανίδης,Γιαννούλης, Μπάλλας, Δημούτσος, Ούμπιντες, Καραμάνος, Φάμπιο, Παπαδόπουλος, Γεωργίου, Φωτάκης, Ναπολεόνι, Μπρίτο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 19:00 NS4
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Λεβαδειακό για την 33η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα στη Λεωφόρο και θέλει μετά το 0-0 με τον Ατρόμητο να επιστρέψει στα τρίποντα.
Ο Λεβαδειακός θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός και να καταφέρει να φύγει με ένα καλό αποτέλεσμα από την Αθήνα. Ο Σάββας Παντελίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του, όπως ήταν ήδη γνωστό, τους Καπό και Λαμπρόπουλο που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, αλλά και τους Κώτσιο και Πετράτσι που θα εκτίσουν ποινές λόγω καρτών.

Οι αποστολές των δυο ομάδων: 

ΠΑΟ: Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Μαρινάκη, Ρισβάνη, Νάνο, Αμπέιντ, Λαγό, Δώνη, Γιαννιτσάνη, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη, Κλωναρίδη, Ατζαγκούν και Πέτριτς.

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Σκέμπης, Νικολακάκης, Μάγκας, Γεωργίου, Λυκογιάννης, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Ροτζέριο, Βαρέλα, Κονέ, Μιλοσάβλιεβ, Βούκσεβιτς, Μάντζιος, Γιάντσης, Γουόρντεν.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:00 NS3
Στα Γιάννενα ο ΠΑΣ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για την 33η αγωνιστική και θέλει αν και γνωρίζει πως έχει δύσκολο έργο να παρουσιάσει μια καλή εικόνα και να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Γιάννης Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει σε πέντε παίκτες, καθώς οι Aκόστα, Κοροβέσης, Λίλα και Τζημόπουλος είναι τιμωρημένοι, ενώ ο Λεάντρο τραυματίας. Παράλληλα, εκτός πλάνων έμειναν οι Αμπάρης, Νάκος, Μουσκάι, Καμπέρης και Ιωάννου.
Ο Ολυμπιακός θέλει μετά τη δύσκολη νίκη με τον Άρη να πάρει ένα διπλό για να συνεχίσει με νίκη στο Πρωτάθλημα. Ο Σιόβας επιστρέφει στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Οι αποστολές των δυο ομάδων: 

ΠΑΣ: Βελλίδης, Σωτηρίου, Μιχαήλ, Ντάσιος, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Ίλιτς, Τσουκαλάς, Στρούνα, Βίλα, Γιάκος, Χαρίσης, Σκόνδρας, Κυβελίδης, Κίτσου, Αυγενικού, Κρητικός, Τσάβες και Σονγκό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Μπονγκ, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Παπασάββας, Πελέ, Σάλιακας, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Σιόβας, Τόρες, Βαλντέζ, Βούρος.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 19:00 NOVA
Πλατανιάς και Παναιτωλικός ρίχνουν την αυλαία της 33ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι Κρητικοί επιθυμούν να αναρριχηθούν στον βαθμολογικό πίνακα και γι' αυτό θέλουν μόνο τη νίκη. Ο Αναστασιάδης είδε τον Κατάι να μπαίνει σε φουλ ρυθμούς και στην ολοκλήρωση της προετοιμασίας για το εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό γυμνάστηκε κανονικά και ο Τετέ.
Ο Παναιτωλικός μετά το 0-0 της περασμένης εβδομάδας με τη Βέροια έχει βάλει στόχο να επιστρέψει στα τρίποντο και γι' αυτό θέλει να παρουσιάσει μια καλή εικόνα. Ο Χάβος δεν πήρε μαζί του τέσσερις βασικούς του ποδοσφαιριστές, με τον Γιώργο Θεοδωρίδη να είναι τραυματίας και τους Ανρί Καμαρά, Γιώργο Κούσα και Μάριο Μπούντιμιρ να είναι τιμωρημένοι.

Οι αποστολές των δυο ομάδων: 

Πλατανιάς: Βλαχοδήμος, Γιαχία, Γιωργαλλίδης, Γουνδουλάκης, Δημήτρης, Ζαραδούκας, Θέρα, Ινκούμ, Καζναφέρης, Κατάι, Μενδρινός, Ντεντάκης, Περιστερίδης, Σιαλμάς, Σιώπης, Σούκιας, Τέτε, Τόρες, Τσοντάκης, Φερνάντες.

Παναιτωλικός: Ράφαελ, Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Καλί, Μελισσάς, Πασάς, Νταλμά, Μύγας, Γοδόι, Πόι, Τζούνιορ, Σφακιανάκης, Μαρτίνες, Γκάλο, Μπακάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ανέν, Μπικέι, Μπόγιοβιτς.
 Οι αγώνες για την παραμονή στην κατηγορία
 Οι αγώνες που έχουν ενδιαφέρον για την παραμονή στην κατηγορία επισκιάζουν ακόμη και την «πρόβα» για τα πλέι οφ – ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ατρόμητο – στην 33η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο κακός… χαμός!
Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον στη μάχη που θα δοθεί στην 33η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας για την παραμονή, αφού οχτώ ομάδες εκ των οποίων οι δύο κινδυνεύουν με άμεσο υποβιβασμό ή να δώσουν μπαράζ στο τέλος της σεζόν.

Μετά τη νίκη του Πλατανιά επί της Ξάνθης, έχει γίνει μεγάλη κουβέντα για τους συλλόγους που θα παλέψουν για τη σωτηρία τους στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, οι αγώνες για την παραμονή επισκιάζουν και εκείνον που αποτελεί «πρόβα» για τους αγώνες κατάταξης της Σούπερ Λίγκας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο, ο οποίος μπορεί να κρίνει την δεύτερη θέση. Επίσης, σε δεύτερη μοίρα περνάει ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό, και το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Το μυαλό των ποδοσφαιρόφιλων είναι στην «ουρά»: Βέροια - Πανιώνιος (το μόνο στο οποίο «καίγονται» για τους βαθμούς και οι δύο αντίπαλοι), Πλατανιάς - Παναιτωλικός, Απόλλων - Εργοτέλης, ΟΦΗ - Ξάνθη και Καλλονή - Πανθρακικός.

Από τις ομάδες που δεν έχουν πιάσει το όριο των 40 βαθμών, μόνο ο Παναιτωλικός δεν κινδυνεύει, αφού ευνοείται σε όλες τις ισοβαθμίες.

Ποιοι ευνοούνται σε όλες τις ισοβαθμίες

Λεβαδειακός (39 β.): Για να βγει το ακραίο σενάριο που τον φέρνει ισόβαθμο στους 39 με τον Απόλλωνα και τον στέλνει στο μπαράζ με τον 3ο της Football League, είναι αναγκαίο, πέρα από τα αυτονόητα, να νικήσει ο Πανιώνιος στη Βέροια. Ο Λεβαδειακός βγαίνει χαμένος ακόμα και αν στην ισοβαθμία με τον Απόλλωνα μπει ο Παναιτωλικός ή ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Πανιώνιος (38 β.): Ακόμα και με ένα βαθμό σήμερα εξασφαλίζεται, μια και εξουδετερώνει τη Βέροια και δεν θα κινδυνεύει ούτε από τον Απόλλωνα, τον οποίο έχει νικήσει δύο φορές. Αν ηττηθεί απόψε, όμως, θα θέλει μετά νίκη ή ισοπαλία με τον Πλατανιά. Διότι θα υστερεί στην τριπλή ισοβαθμία με Ξάνθη, Βέροια στους 38 και αν κάνει δύο νίκες ο Απόλλωνας, πέφτει και απευθείας!

ΠΑΣ Γιάννινα (37 β.): Θέλει μία νίκη για να ησυχάσει χωρίς να νοιάζεται για άλλα αποτελέσματα. Η ισοπαλία δεν είναι σίγουρο ότι θα φτάσει, διότι υστερεί στις ισοβαθμίες με Πανιώνιο (δύο ήττες), Βέροια (ισοπαλία-ήττα). Από την άλλη, έχει διπλή νίκη με Ξάνθη και Πλατανιά.

Καλλονή (36 β.): Οι Λέσβιοι εξασφαλίζονται κατά 99% με μία νίκη, καθώς θα υπερτερούν σε πιθανή ισοβαθμία με τον Απόλλωνα (νίκη-ισοπαλία) στους 39. Ωστόσο, υπάρχει η πιθανότητα τετραπλής ισοβαθμίας στους 39 με Απόλλωνα, Ξάνθη (από την οποία έχει δύο ήττες), Λεβαδειακό, στην οποία η Καλλονή βγαίνει τελευταία!

Ξάνθη (35 β.): Μία νίκη μπορεί να μη φτάσει, ακόμα κι αν δεν νικήσει ο Απόλλων στο Καραϊσκάκη. Ναι μεν βγαίνει πρώτη σε τριπλή ισοβαθμία με Πανιώνιο-Βέροια στους 38 (τελευταίοι οι Νοεσμυρνιώτες) και με Απόλλωνα-Βέροια στους 36 (τελευταίοι οι Μακεδόνες), αλλά υστερεί στην αντίστοιχη με Πλατανιά-Βέροια! Χάνει, επίσης, και αν ισοβαθμήσει με τον Απόλλωνα στη 16η θέση (νίκη 3-2 εντός, ήττα 2-0 εκτός).

Πλατανιάς (34 β.): Με δύο νίκες σώζεται σίγουρα. Και γενικότερα, θα ευνοηθεί σε ισοβαθμίες με την Ξάνθη, την οποία έχει νικήσει δύο φορές. Κοινώς, αν οι Θρακιώτες χάσουν σήμερα, στον Πλατανιά θα φτάνει και το «Χ» στη Νέα Σμύρνη (αν, φυσικά, έχει νικήσει τον Παναιτωλικό).

Απόλλων (33 β.): Με δύο νίκες σώζεται, μια και είναι αδύνατο να φτάσουν τους 39 β. και η Βέροια και ο Πλατανιάς και ο Πανιώνιος. Αν υποθέσουμε ότι χάνει στο Καραϊσκάκη, είναι αναγκαίο να φτάσει απόψε τους 36 β. και να ελπίζει: α) Είτε στο να πάρουν μόνο ένα βαθμό η Ξάνθη (την οποία «έχει» σε ισοβαθμία) ή ο Πλατανιάς, β) Είτε σε μία ήττα της Βέροιας.

Βέροια (32 β.): Οι νίκες με Πανιώνιο και Αστέρα δεν είναι και βέβαιο ότι θα φτάσουν για την άμεση σωτηρία. Σημαντικό θα είναι να νικήσει με δύο γκολ διαφορά τον Πανιώνιο (για να πάρει την ισοβαθμία). Αν χάσει όμως, κινδυνεύει να πέσει από σήμερα (με νίκες Απόλλωνα και Πλατανιά).

Το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής

Κυριακή, 06 Απριλίου 2014 (19:00)


ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Novasports
ΑΠΟΛΛΩΝ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Novasports
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΡΗΣ Novasports
ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ19:00 Novasports 6
Ο.Φ.Η. - SKODA ΞΑΝΘΗ19:00 Novasports 7
Π.Α.Ο.Κ. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.19:00 Novasports 2
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ19:00 Novasports 4
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ19:00 Novasports 3
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ19:00 Novasports

*** Ολοι οι αγώνες θα μεταδοθούν σε παράλληλη σύνδεση από το Novasports 1, ενώ για τους οπαδούς, κάθε ματς έχει το δικό του κανάλι για να προβληθεί.

Η τελευταία αγωνιστική

Κυριακή, 13 Απριλίου 2014


SKODA ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΒΕΡΟΙΑ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - Ο.Φ.Η.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου