ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Τηλεοπτικοί «μαραθώνιοι» για το ντέρμπι

Τηλεοπτικοί «μαραθώνιοι» για το ντέρμπι

08/04/2014
 
 
 Nova και ΔΤ είναι έτοιμοι, για το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού της ερχόμενης Πέμπτης όταν κα ετοιμάζονται τηλεοπτικοί «μαραθώνιοι» που θα ξεκινήσουν (και στο Novasports 2 και την ΔΤ) στις 21.00.

Πιο συγκεκριμένα, την ίδια ώρα τα δύο κανάλια θα προβάλλουν την pre game εκπομπή. Θα αρχίσει, δηλαδή, στις 21.00 και θα ολοκληρωθεί λίγο πριν το τζάμπολ της μεγάλης αναμέτρησης.

Μετά το τέλος του ντέρμπι, η μεν ΔΤ θα έχει post game εκπομπή ως τα μεσάνυχτα και το δε Novasports 2 απ' τις 23.45 θα βγάλει την «Super Euroleague», η οποία θα είναι αφιερωμένη στο συντριπτικά μεγαλύτερο κομμάτι της στην αναμέτρηση του ΣΕΦ. Με την εκπομπή του συνδρομητικού να ολοκληρώνεται στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα. Στο Novasports 2, δηλαδή, ο «μαραθώνιος» θα διαρκέσει πάνω από τέσσερις ώρες.

Είναι αξιοσημείωτο πως την Πέμπτη θα γίνει και θα μεταδοθεί απ' τη Nova (Novasports 7) ένα ακόμα ντέρμπι, ένας «εμφύλιος» αυτή τη φορά τουρκικός, καθώς στις 20.00 το «μενού» περιλαμβάνει το Φενέρμπαχτσέ Ούλκερ-Αναντολού Εφές. Όπως «εμφύλιος» (πάλι απ' το Novasports 7) θα μεταδοθεί αμέσως μετά (21.45) και αναφερόμαστε στο Μπαρτσελόνα-Λαμπορά Κούτσα.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου