ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Σεναριο για την απόκτηση του Κρίστιαν Τανάσε απο την Στεάουα

Σεναριο για την απόκτηση του Κρίστιαν Τανάσε απο την Στεάουα

09/04/2014
Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Κρίστιαν Τανάσε αποκαλύπτουν οι Ρουμάνοι, με τον προπονητή την Στεάουα να υποστηρίζει ότι οι Πειραιώτες είναι καλός προορισμός για τον 27χρονο άσο.

«Θέλει Τανάσε ο Ολυμπιακός»

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο Κρίστιαν Τανάσε, όπως αναφέρει ο ρουμανικός Τύπος.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται τα τελευταίο πέντε χρόνια στη Στεάουα Βουκουρεστίου και, σύμφωνα με τους Ρουμάνους, φαίνεται πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Σύμφωνα με το «digisport», άνθρωπος των Πειραιωτών θα μεταβεί στη Ρουμανία για να παρακολουθήσει από κοντά τον διεθνή άσο, ενώ άλλα ρεπορτάζ υποστηρίζουν πως δεν θα πάει απλά να τον δει, αλλά για να τον κλείσει.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ομάδας, Λόρενς Ρέγκεκαμπφ, δήλωσε: «O Ολυμπιακός θα ήταν ένας καλός προορισμός για τον Τανάσε. Είναι μια ομάδα που έπαιξε άνοιξη στο Champions League, έκανε πολύ καλά παιχνίδια. Για κάθε σύλλογο θα είναι δύσκολο να πάρει παίκτες από την Στεάουα. Ή αν το καταφέρουν θα υποχρεωθούν να πληρώσουν ένα πολύ σημαντικό ποσό. Ίσως κάπου στα 5-6-7-8 εκατομμύρια ευρώ αξίζει ο Τανάσε. Ο ιδιοκτήτης θα διαπραγματευθεί. Σήμερα του μίλησα και μου είπε πως δεν υπάρχουν προκαθορισμένες απαιτήσεις για κανέναν παίκτη».

Στη συνέχεια, ο 38χρονος τεχνικός πρόσθεσε: «Ο Τανάσε είναι ένας πολύ καλός παίκτης που έχει βελτιωθεί σημαντικά τελευταία. Είναι σε μια ηλικία που μπορείς να δεις πως είναι ένας ώριμος ποδοσφαιριστής. Ομάδες που αναζητούν μεγάλα αποτελέσματα θέλουν έναν τέτοιο παίκτη. Δεν ψάχνουμε να πουλήσουμε ποδοσφαιριστές. Όλα εξαρτώνται από την προσφορά που μπορεί να έρθει. Ο ιδιοκτήτης δεν θέλει να κρατήσει κανέναν με το ζόρι. Αν υπάρξουν καλές συμφωνίες, τους αφήνει να φύγουν».

Ο Τάνασε είναι από το 2009 στη Στεάουα, στην οποία μετρά 126 συμμετοχές και έχει πετύχει 16 γκολ. Επίσης, είναι 36 φορές διεθνής, έχοντας μάλιστα σκοράρει και 6 φορές.

Δείτε το βίντεο



ALEX WEB RADIO/TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου