ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Στα πρότυπα της Ισπανίας…

Στα πρότυπα της Ισπανίας…

12/02/2014

Την προοπτική δημιουργίας δεύτερων ομάδων των ΠΑΕ που θα συμμετέχουν στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες επανέφερε χθες ο Ολυμπιακός, ένα θέμα που συζητήθηκε χθες και ορίστηκε επιτροπή για τεχνική μελέτη.

Στα πρότυπα της Ισπανίας…
Επίσημη πρόταση κατέθεσε ο Ολυμπιακός κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Σούπερ Λίγκας, ένα θέμα που μπήκε στην ημερήσια διάταξη και συζητήθηκε από την διοργανώτρια Αρχή.

Η συγκεκριμένη σκέψη των Πειραιωτών είχε έρθει στο προσκήνιο πριν από έναν περίπου χρόνο και τώρα συζητήθηκε επίσημα αυτό το ενδεχόμενο.

Μεταξύ αυτών που ειπώθηκαν, ήταν οι ομάδες να ξεκινούν από τη Γ' Εθνική και να μπορούν να φτάσουν μέχρι τη Β', όπως συμβαίνει στην Ισπανία με την Segunda Division.

Η χθεσινή ήταν η πρώτη συζήτηση επί του θέματος, αφού αναμένονται τα αποτελέσματα της τετραμελής επιτροπής που συστάθηκε χθες και αποτελείται από Ολυμπιακό, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, Παναιτωλικό.

Η συγκεκριμένη επιτροπή θα ερευνήσει το αν και πώς μπορεί να λειτουργήσει αυτό το μοντέλο και ακολούθως θα πρέπει να θέσει το θέμα υπ' όψιν και της ΕΠΟ.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου