ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Ζέεφελντ στους 16 βαθμούς

Ζέεφελντ στους 16 βαθμούς

08/07/2014
 
 Ο Ολυμπιακός έφτασε στον δικό του… Παράδεισο (για τους παίκτες κόλαση) και θα μείνει για 11 μέρες πριν ταξιδέψει για την Αμερική.

Ζέεφελντ στους… 16 βαθμούς!
Είναι πλέον συνώνυμα. Ολυμπιακός και προετοιμασία πάνε με το Ζέεφελντ. Αρκεί να προλάβει να το κλείσει. Μια φορά δε το πρόλαβαν οι «ερυθρόλευκοι» και κατέληξαν στον… βούρκο του Ακενκιρχ την χρονιά του Ζαρντίμ. Τότε ήταν η Σίτι που «κλείδωσε» το υπέροχο Ζέεφελντ. Εδώ και τρία χρόνια το προλαβαίνει ο Ολυμπιακός.

Ζέεφελντ λοιπόν και φέτος. Για όσους δεν γνωρίζουν θα την παρομοιάζαμε με την Αράχοβα της Ελλάδας. Τουριστικό θέρετρο στις Αλπεις. Ακριβό. Πολύ ακριβό. Αλλά με ιδανικές συνθήκες για τις ομάδες που προπονούνται. Κοντά στα 1.200 μέτρα το γήπεδο και με θερμοκρασίες ιδανικές οι «ερυθρόλευκοι» βάζουν πάντα σωστές βάσεις στο Ζέεφελντ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού συνάντησε δροσιά με την άφιξή της. Κοντά στους 16 βαθμούς. Και λίγη βροχή. Γενικά έτσι θα τους πάει τους «ερυθρόλευκους» τις επόμενες μέρες σύμφωνα με το μετεωρολογικό δελτίο. Με πολύ βροχή κάτι που είχαν γλιτώσει πέρσι. Για τις επόμενες 11 μέρες λοιπόν Ζέεφελντ. Και με δύο φιλικά. Με την Κράσνονταρ στις 12 Ιουλίου και με τη Ντιναμό Κιέβου στις 17 του ίδιου μήνα.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου