ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Tι ωραια που θα ξεκινησει και αυτο το Πρωταθλημα...(video)


Tι ωραια που θα ξεκινησει και αυτο το Πρωταθλημα...(video)

10/07/2014


Πριν ξεκινησω να ξερετε οτι κανενας δεν θα πειραξει ουτε τον Ολυμπιακο και τον Προδερο του σε αυτον τον βρωμικο πολεμο που ξεκινησατε καλοκαιριατικα ακομα δεν αρχισε η νεα σεζον...23 Αυγουστου ξεκιναει το πρωταθλημα 20 Αυγουστου λιγες μερες πριν εχει κληθει για να καταθεσει ο προεδρος του Ολυμπιακου για εγκληματικη οργανωση? ποια οργανωση ρε? τοσα χρονια δεν την βλεπετε την εγκληματικη οργανωση του βαζελα με συνεργατες πολιτικους δικηγορους παραγοντες διαιτητες μπραβους παραγοντες αλλων ομαδων οπως ο μπαοκ και αεκ με κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου ακομα και ποδοσφαιριστες των ομαδων συμετεχουν σε αυτην την βρωμια, απλα και μονο επειδη ειναι...αντιΟλυμπιακοι.

Περσυ ειχαμε ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ αλλα κανεις δεν ειπε τιποτε...(που ηταν αραγε η κοκκινη παραγκα να το εξαφανισει?)

Αδικια καταφορη κατα του Ολυμπιακου απο την διαιτησια με τον Αστερα Τριπολης αλλα και παλι δεν ειπωθηκε τιποτε... (που ηταν αραγε η κοκκινη παραγκα να το εξαφανισει?)
Ενορχηστρωμενη επιθεση απο ολα τα media καθημερινα εντυπα και ψηφιακα κανεις δεν ειπε τιποτε... (που ηταν αραγε η κοκκινη παραγκα να το εξαφανισει?)
Καταφανη επιθεση στην Τουμπα εναντιον της αποστολης του Ολυμπιακου εφαγε τρεις αγωνιστικες εμεινε στην μια αν δεν κανω λαθος... (που ηταν αραγε η κοκκινη παραγκα να το εξαφανισει?)
Ο σιχαμερος βαζελας τρωει φαπες απο παντου με μπατζετ 1 εκατομμθριο ευρω ολο κι ολο και εμεις 30 και βαλε και χρειαζομαστε την κοκκινη παραγκα ε?

Ο Κωνσταντινεας? ποιος Κωνσταντινεας? του τιναξανε τον φουρνο? το τι εκανε κατεντολην στον Ολυμπιακο θυμαται κανεις?
Εννοειται οτι δεν συμφωνουμε σε τετοιες ενεργειες απο οπου και αν προερχονται αλλα κανεις δεν ξεκιναει το πρωι και λεει παω να τιναξω του Κωνσταντινεα τον φουρνο...ειναι χωμενος στην βρωμια και σφυριζει κατα παραγγελιαν ο Κωνσταντινεας και δεν ειναι η πρωτη φορα που βγαινει στην διαθεσιμοτητα και δεν ειναι μονο ο Ολυμπιακος που εχει παραπονα απο αυτον (που ηταν αραγε η κοκκινη παραγκα να τον εξαφανισει?) αλλα και η βρωμοβαζελα και το αεκακι ...αλλα τοτε δεν βγαινει η εγκληματικη οργανωση του βαζελα με τους λασπολογους δημοσιοκαφρους Θωμαιδη, τον απροσαρμοστο Πορτοσαλτε και γενικα τα τσιρακια τους και βεβαια δεν λειπει απο την παρε τους ο πιο μισητος ανθρωπος στην Ελλαδα...Ο Κουγιας.
Αυτος που εστελνε τους μπραβους μπροστα στην καμερα και βαραγαν τους οπαδους της Παναχαικης και γενικα κανει οτι γουσταρει και ενοχλει οποιον θελει και δεν τον πειραζει κανεις...ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ? Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ε? Α, ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΕΣ...ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΗΔΗ ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΣΤΑ MEDIA...Toν προεδρο του βαζελα ρε? οχι δεν κανει... (που ηταν αραγε η κοκκινη παραγκα να το πρωοθησει?)
Και για να μην ξεφευγουμε απο το θεμα μας για τον Κωνσταντινεα...για ριξτε μια ματια στο λινκ να δειτε τι γραφει το onsports.gr που ειναι φιλοπαναθηναικο...τι γραφει γιαυτον και για ποσες περιπτωσεις...
http://www.onsports.gr/tags/%CE%9A%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%AD%CE%B1%CF%82%20%CE%A0%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%82

Για τον Κουγια...ε, καλα τωρα...!
\

Οποτε θελει μενει οποτε θελει φευγει χωρις να τρεχει τιποτε  απο τον αγαπουλα του και τσιρακι του Αλαφουζου τον σαγονια Θωμαιδη...και οταν ειναι για να κατηγορησει τον Ολυμπιακο και τον Μαρινακη καθεται εκει και βγαζει χολη και δηλητηριο...και κανενας σε αυτο το μπουρδελο την Ελλαδα με την ελεινη και σιχαμερη Δικαιοσυνη της δεν λεει τιποτε...μονο αν προκειται για Μαρινακη και Ολυμπιακο τα θεματα πανε στην Δικαιοσυνη...ποια Δικαισυνη? την στημενη και καθοδηγουμενη των βαζελοmedia και των αντιΟλυμπιακων γενικωτερα.

Τι ειπαν τωρα ? τα τελευταια νεα απο το...κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου? Ιδου...

Αλαφουζος....
Κουγιας..που αλλου? στο ΣΚΑΙ...

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ...



 Eνα να ξερετε..οπως καθε φορα ετσι και τωρα θα ξεφτυλιστειτε δημοσια γιατι καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται,και αν θελετε να μαθετε εμας τους Ολυμπιακους μας νοιαζει αν ειναι καθαρος ο Προεδρος μας και ο ιδιος γαυρος ειναι και το ξερει,αλλα να μιλανε τα λαμογια που λυμαινονται εδω και δεκαετιες το ποδοσφαιρο και που εχουν κατακρεουργησει τον Ολυμπιακο με τις πραξεις τους
 να γινονται και δικαστες μας κατω απο τα αδιαφορα ματια της Πολιτειας αυτο παει πολυ και ο κοσμος του Ολυμπιακου δεν θα το ανεχτει.ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ...ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΠΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ..ΕΣΕΙΣ ΣΠΡΩΧΝΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΝΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ..ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ...

Εδω ειμαστε και θα σας παρακολουθουμε και δεν θα αφησουμε τιποτε ασχολιαστο.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου