ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Επαφές για τους επόμενους


Επαφές για τους επόμενους

08/07/2014
 
 Η προσθήκη τριών «κομματιών» έχει απομείνει για να ολοκληρωθεί το φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να έχουν επαφές για τα επόμενα μεταγραφικά αποκτήματα.

Επαφές για τους επόμενους
Στην Αυστρία βρίσκεται από χθες το απόγευμα η αποστολή του Ολυμπιακού για το βασικό στάδιο προετοιμασίας και για να ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός απομένουν τρεις προσθήκες.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες βρίσκονται στην αναζήτηση επιθετικού, ακραίου φορ και μέσου, ενώ σε λίγες μέρες στη διάθεση του Μίτσελ θα τεθούν και οι «ερυθρόλευκοι» διεθνείς.

Πρόθεση της διοίκησης και του Ισπανού προπονητή είναι να αποκτηθούν παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και για αυτό τον λόγο δείχνουν διατεθειμένοι να περιμένουν αν χρειαστεί, ανάλογα βέβαια και για την έκβαση των διαπραγματεύσεων που έχουν.

Αυτή τη στιγμή οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν βρίσκονται σε συζητήσεις με Γκεντσλερμπιρλιγκί για τον Τζίμι Ντουρμάζ. Ωστόσο, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή συμφωνία με τους Τούρκους για τον Σουηδό εξτρέμ, αφού επιμένουν να αξιώνουν 3,5 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον παίκτη.

Παράλληλα, στην Ισπανία επιμένουν ότι στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού παραμένει ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες της Σεβίλλης, ο οποίος αρέσει στον Μίτσελ. Μάλιστα, τα ισπανικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι τις επόμενες μέρες θα υπάρξει συνάντηση με τον εκπρόσωπο του έμπειρου παίκτη.

Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες διαψεύδουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Πάπε Ντιόπ, ο οποίος πιέζει τη Λεβάντε για να τον πουλήσει και μετά την αρνητική εξέλιξη που είχε η υπόθεση του Κασάμι, το ενδιαφέρον φαίνεται πως έχει στραφεί στους Κλιέσταν της Αντερλεχτ και Οφοέ της Μπριζ.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου