ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Deal για Ντε Βινσέντι

Deal για Ντε Βινσέντι

11/07/2014
 
 Θετικά έκλεισαν για τον ΑΠΟΕΛ οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Τόμας Ντε Βινσέντι, καθώς ήρθαν σε συμφωνία οι δύο πλευρές, όπως αναφέρουν τα κυπριακά ΜΜΕ.

Deal για Ντε Βινσέντι!
Στον ΑΠΟΕΛ θα ανήκει πλέον ο Τόμας Ντε Βινσέντι. Οι νταμπλούχοι Κύπρου ήρθαν σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για απόκτηση του 25χρονου μεσοεπιθετικού, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα οικονομικά ανταλλάγματα.

Το deal δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, αλλά αυτό αναμένεται να συμβεί άμεσα και ο Αργεντινός θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Το Σάββατο ή την Κυριακή θα προπονηθεί ξανά με την ομάδα του Γιώργου Δώνη, με την οποία αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν, ως δανεικός από τους «ερυθρόλευκους», πραγματοποιώντας 16 συμμετοχές, που συνδυάστηκαν με 12 γκολ.

Ο πρώτο κύκλος διαπραγματεύσεων μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακού είχε κλείσει αρνητικά, διότι οι μεν προσέφεραν 300.000 ευρώ συν μπόνους σε περίπτωση συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ οι δε ζητούσαν 500.000 ευρώ. Επιπλέον, υπήρχε και μια μικρή διαφορά στο οικονομικό μεταξύ του Ντε Βινσέντι και των «γαλαζοκίτρινων». Το θέμα «πάγωσε» για λίγες ημέρες, αλλά επανήλθε στην επιφάνεια, ύστερα από πρωτοβουλία του ποδοσφαιριστή, που αρχικά τα βρήκε με την κυπριακή ομάδα και στη συνέχεια έκανε ότι μπορούσε για να πείσει τον Ολυμπιακό να ρίξει τις απαιτήσεις του.

Κινητικότητα για τον Ντε Βινσέντι παρατηρήθηκε τα τελευταία 24ωρα και από πλευράς ΠΑΣ Γιάννινα, με τη φανέλα του οποίου συστήθηκε στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό ο παίκτης. Ωστόσο, οι Ηπειρώτες εξέταζαν το ενδεχόμενο να τον αποκτήσουν μόνο ως δανεικό, διότι δεν μπορούν να καλύψουν το συμβόλαιο του.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου