ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Αμπιντάλ, ένας ταπεινός σούπερ σταρ

Αμπιντάλ, ένας ταπεινός σούπερ σταρ

10/07/2014
 
 Πως ένας παγκόσμιος αστέρας του ποδοσφαίρου συμπεριφέρεται σαν να κάνει την πρώτη του επαγγελματική προετοιμασία. Ο Ερίκ Αμπιντάλ έχει κερδίσει τους πάντες στον Ολυμπιακό.

Αμπιντάλ, ένας ταπεινός σούπερ σταρ!
Τον βλέπεις κι αναρωτιέσαι αν αυτός ο παίκτης έχει τόσες εμπειρίες, τόσες κούπες και τέτοια προσωπικότητα.

Ο Ερίκ Αμπιντάλ ο νέος σούπερ σταρ του Ολυμπιακού είναι ο πιο απλός άνθρωπος-ποδοσφαιριστής που έχει εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια (μαζί με τον Σαβιόλα).

Ο Γάλλος έκανε τις πρώτες του προπονήσεις χθες με την ερυθρόλευκη και δεν έδειξε σε τίποτα σημάδια ντίβας ή οτιδήποτε άλλο.

Ο Αμπιντάλ κατέβηκε από το πούλμαν και είπε καλημέρα σε όλους. Μα σε όλους! Και όχι μόνο αυτό. Εβγαλε κανονικά όλες τις ασκήσεις, δίχως να παραπονεθεί για το γεγονός ότι μόλις έφτασε στην Αυστρία, άκουγε όλες τις εντολές και το κορυφαίο; Στο τέλος μιας άσκησης πήγε να μαζέψει όλες τις μπάλες! Ο τύπος δεν υπάρχει.

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι; Ο Μίτσελ μας έδειξε αυτό που όλοι περιμέναμε. Ότι τον υπολογίζει εξίσου το ίδιο και στις δύο θέσεις. Αρχικά στην αμυντική τακτική τον έβαλε ως αριστερό μπακ αλλά στο δίτερμα τον είχε ως αριστερό στόπερ. Δίπλα στον Αβραάμ. Προφανώς μιλάμε για την πρώτη άσκηση του Αμπιντάλ αλλά και τα πρώτα δείγματα του Μίτσελ αλλά είναι δεδομένο πως ο Ισπανός θα υπολογίζει στην ποιότητά του και για τις δύο θέσεις. Λογικό. Ο Αμπιντάλ είναι!


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου