ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Αυτούς έκοψε ο Μίτσελ

Αυτούς έκοψε ο Μίτσελ

08/07/2014
 
 Διαβάστε ποιους ποδοσφαιριστές (και γιατί) «έκοψε» από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ ο Μίτσελ. Αποστολή στο Ζέεφελντ: Αντώνης Σαούλης

Αυτούς έκοψε ο Μίτσελ!
Ήταν ένα θέμα το ποιους θα πάρει. Ακόμα πιο μεγάλο ήταν το ποιους ΔΕΝ θα πάρει. Το ρόστερ ήταν πολύ μεγάλο (είτε με δανεικούς, είτε με μεταγραφές) και το μήνυμα του Μίτσελ στην χθεσινή αναχώρηση με τους 25 που είχε ήταν ξεκάθαρο. Εκτός του ότι τα 3/5 της αποστολής ήταν Ελληνες (15 στους 25) ο Ισπανός άφησε αρκετό κόσμο πίσω. Και δικά του… παιδιά μεταξύ άλλων.


Μάρκο Σκέποβιτς: Λίγο πολύ αναμενόμενο. Ο Σέρβος επιθετικός δεν πήρε χρόνο συμμετοχής αρκετό πέρσι παρά τις πολλές ατυχίες του Ολυμπιακού. Ο Μίτσελ έχει πουλέν και λέγεται Νίκος Βέργος. Και με Σάκη Παπάζογλου και Πουλίδο αλλά και με μεταγραφή δεν χωράει.

Τάσος Παπάζογλου: Ο Μίτσελ έκρινε ότι δεν υπάρχει χώρος πλέον γι’ αυτόν στο ρόστερ. Είτε ως στόπερ (ήδη 5) είτε ως δεξί μπακ (ήδη 2). Εχει ενημερωθεί ήδη να βρει ομάδα μια και έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο.

Μίγκελ Τόρες: Ο Μίτσελ έκοψε το δικό του παιδί. Λογικό. Πέρσι πήγαινε από τραυματισμό σε τραυματισμό, έπαιξε ελάχιστα, βοήθησε απειροελάχιστα. Οπότε και ο Μίγκελ Τόρες δεν ακολούθησε.

Πελέ: Το είχε πει από την μέρα που αποκτήθηκε. Πως για να παίξει θα πρέπει να χάσει κάποια κιλά. Αυτά δεν χάθηκαν ποτέ, ο Μίτσελ έχασε την (όποια) εμπιστοσύνη είχε για τον Πορτογάλο και ο Πελέ δεν ταξίδεψε.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου