ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Τώρα φορ και ακραίος


Τώρα φορ και ακραίος

10/07/2014
 
 Έχοντας κλείσει τις περισσότερες εκκρεμότητες του ρόστερ, ο Ολυμπιακός φουλάρει πλέον για φορ και ακραίο. Τι γίνεται με Μπιάνκι, Ντουρμάζ, Άμραμπατ και… Κάμπελ. Μόνο με… διψήφιο «φεύγει» ο Μανωλάς.

Τώρα φορ και ακραίος
Ο Ολυμπιακός με συντονισμένες ενέργειες κατάφερε μέσα σε λίγες μέρες να κλείσει πολλά από τα ανοιχτά «μέτωπα» του ρόστερ της νέας περιόδου. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν να κλείσει και τυπικά το θέμα της μεταγραφής του Άλαν Πουλίδο, παρότι ο Μεξικανός φορ και χθες πήγε στην προπόνηση της Τίγκρες.


Από εδώ και στο εξής, κι εφόσον δεν προκύψουν άλλες ανάγκες για ενίσχυση, το ενδιαφέρον στρέφεται στην απόκτηση του βασικού σέντερ φορ, καθώς κι ενός ακόμη ακραίου. Για τον βασικό τους επιθετικό οι πρωταθλητές είναι αποφασισμένοι να «σπρώξουν» αρκετά χρήματα, κάτι που φάνηκε και από την πρόταση κοντά στα 6 εκατ. ευρώ που έκαναν στη Χέρενφεϊν για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, που όμως κατέληξε στη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο Ρολάντο Μπιάνκι επιμένουν από τον Ολυμπιακό πως απλώς έχει προταθεί, αν και ο 31χρονος άσος της Μπολόνια δήλωσε «… μπορώ να επιβεβαιώσω πως ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός». Πιθανώς ο Ιταλός άσος να είναι για την ώρα μια εναλλακτική λύση και να εξετάζεται κάτι πιο «δυνατό».

Για τον ακραίο, οι επαφές με τη Γκεντσλερμπιρλιγκί για τον Τζίμι Ντουρμάζ είναι προχωρημένες, αλλά ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία. Στο προσκήνιο υπάρχει ξανά το όνομα του Νόρντιν Άμραμπατ, καθώς με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Γαλατάσαραϊ από τον Τσέζαρε Πραντέλι θα αποσαφηνιστεί αν υπολογίζεται ή παραχωρείται. Κάποιοι εξακολουθούν να διατηρούν ελπίδες για τον Τζόελ Κάμπελ, τον οποίο είναι τελικά πολύ πιθανό να ξαναδανείσει η Άρσεναλ (μιας και στους ήδη αρκετούς ακραίους της προστίθεται και ο Αλέξις Σάντσες), ενώ ο Αρσέν Βενγκέρ δεν «καίγεται» να δοθεί σε ομάδα της Αγγλίας.

Μανωλάς με… 10+

Συνεχίζονται οι κρούσεις στον Ολυμπιακό για τον Κώστα Μανωλά. Σύμφωνα με τον «Τρελό του Χωριού» της SportDay, πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» δεν προτίθενται να παραχωρήσουν τον νεαρό αμυντικό για λιγότερα από 10 εκατ. ευρώ. Μέχρι στιγμής στις διερευνητικές επαφές που έχουν δεχτεί από ατζέντηδες, τα ποσά που ακούνε κυμαίνονται στα 7-8 εκατ. ευρώ, αλλά η θέση των Πειραιωτών είναι ξεκάθαρη.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου