ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Αυτούς θέλει από την ελληνική αγορά η ΑΕΚ

Αυτούς θέλει από την ελληνική αγορά η ΑΕΚ


Στην ΑΕΚ προσπαθούν με εντατικό σκάουτινγκ να αποκτήσουν πλεονέκτημα απέναντι στους αντιπάλους τους και έτσι υπάρχουν στην λίστα Χιμένεθ παίκτες που του αρέσουν από την Ελλάδα και παρακολουθούνται.
Η πρώτη περίπτωση είναι γνωστή καθώς η Ένωση έχει κάνει ήδη κίνηση και δεν είναι άλλη από τον Γιώργο Μανιάτη του Πανιώνιου. Εκτός από τον Μανιάτη όμως, ακόμη ένας παίκτης του Πανιωνίου βρίσκεται στην λίστα, σύμφωνα με την «Score». Αυτός είναι ο ισπανός Σίτο Ριέρα που είναι γνωστός στον Χιμένεθ και ενδιαφέρει την ΑΕΚ από την εποχή που αγωνιζόταν στον Πανθρακικό.
Ο Ντεγκρά του Αστέρα Τρίπολης αρέσει και αυτός πολύ, όπως και ο Φραγκουλάκης του Εργοτέλη που εντυπωσίασε τον Χιμένεθ στο ματς της ΑΕΚ με τον Εργοτέλη.
Ο Τζαμέλ Αμπντούν και ο Καρίμ Σολτάνι είναι δυο παίκτες που ο Χιμένεθ θεωρούν ότι θα μπορούσαν να προσφέρουν στην Ένωση και θα βρίσκονται υπό παρακολούθηση στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.
Ο Περόνε θα απασχολήσει σε περίπτωση που δεν ανανεώσει κάποιος από τους Μπλάνκο – Τζιμπούρ και ο Γεωργιάδης αρέσει, αλλά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού περιπλέκει την υπόθεση.
(Πηγή) gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου