ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Στην 8άδα με ΠΑΟΚ και μετά "αιώνιοι"

Στην 8άδα με ΠΑΟΚ και μετά "αιώνιοι"

Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (19/1 και 2/2), ενώ στα ημιτελικά -εφόσον περάσει- παίζει με το νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός-ΑΕΚ.
Έπαιξε τα παιχνίδια της η κληρωτίδα του Κυπέλλου και έβγαλε πρόωρους τελικούς! Ο Ολυμπιακός βγήκε στο τέταρτο και τελευταίο ζευγάρι της προημιτελικής φάσης, όπου και θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ του Μάκη Χάβου.
Το πρώτο ματς είναι προγραμματισμένο για τις 19 Ιανουαρίου στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", ενώ στις 2 Φεβρουαρίου είναι προγραμματισμένη η ρεβάνς στην Τούμπα.


Σε περίπτωση που οι Πειραιώτες καταφέρουν να προκριθούν, τότε θα αντιμετωπίσουν έναν εκ των Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, που έπεσαν μαζί στο τρίτο ζευγάρι. Όπως και να 'χει, δεν θα έχουμε ντέρμπι στον τελικό της 30ης Απριλίου και εφόσον οι ερυθρόλευκοι ξεπεράσουν τον διπλό "σκόπελο", τότε μπορούν να κατακτήσουν εύκολα το τρόπαιο. Ο φετινός Θρύλος είναι σε θέση να περάσει και να σηκώσει μια ακόμη Κούπα.

Από εκεί και πέρα, ευνοημένοι είναι οι μικροί, καθώς έπεσαν μεταξύ τους και έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να περάσουν στον τελικό. Ο Ατρόμητος παίζει με έναν εκ των Διαγόρα και Εθνικό Αστέρα, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου με το νικητή του ζευγαριού Κέρκυρα-Ηρακλής. Επομένως, οι νικητές αυτών των ζευγαριών θα διεκδικήσουν στα ημιτελικά τα εισιτήρια για το μεγάλο ραντεβού του ΟΑΚΑ.

* Να τονιστεί πως οι επαναληπτικοί Διαγόρας - Εθνικός Αστέρας και Κέρκυρα - Ηρακλής θα διεξαχθούν στις 12 Ιανουαρίου.

Η κλήρωση του Κυπέλλου

* Στην κληρωτίδα έχουν μπει οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Ολυμπιακός Βόλου και τα ζευγάρια Ηρακλής-Κέρκυρα και Εθνικός Αστέρας-Διαγόρας Ρόδου.

* Οι προημιτελικοί διεξάγονται στις 19 Ιανουαρίου (πρώτο ματς) και 2 Φεβρουαρίου (δεύτερο ματς) αντίστοιχα.

* Ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης έχει οριστεί να διεξαχθεί στις 30 Απριλίου στο ΟΑΚΑ.

* Αυτή είναι η τέταρτη φορά στην τελευταία δεκαετία που στην προημιτελική φάση βρίσκονται μαζί Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ.

12:07... Πρώτο ζευγάρι: Ατρόμητος-Διαγόρας ή Εθνικός Αστέρας.

12:07... Δεύτερο ζευγάρι: Κέρκυρα ή Ηρακλής-Ολυμπιακός Βόλου.

12:08... Τρίτο ζευγάρι: Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

12:08... Τέταρτο ζευγάρι: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Στις 19 Ιανουαρίου θα φιλοξενήσει ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" και στις 2 Φλεβάρη πηγαίνει στην Τούμπα.

Στα ημιτελικά, ο Ολυμπιακός -εφόσον περάσει- παίζει με Παναθηναϊκό η ΑΕΚ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου