ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Eπιστροφή με τρεις απόντες

Eπιστροφή με τρεις απόντες

Επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο Ρέντη για προπόνηση ύστερα από την άδεια Χριστουγέννων που είχαν πάρει. Τρεις παίκτες απουσίασαν, ενώ ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Ηρακλή για την Superleague.
Οι εορταστικές διακοπές ολοκληρώθηκαν και την Τρίτη (28/12) οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη (19:00) για να συνεχίσουν τις προπονήσεις.
Υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε, οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν και την προετοιμασία τους ενόψει του επόμενου αγώνα με αντίπαλο τον Ηρακλή την Τετάρτη (5/1/11) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την 16η αγωνιστική της Superleague. "Απών" από το ραντεβού στο Ρέντη ήταν ο Άριελ Ιμπαγάσα, καθώς ο Αργεντινός θα χρειαστεί να παραμείνει στην Ισπανία λόγω μίας δικαστικής διαμάχης που έχει και θα επιστρέψει την Πέμπτη (30/12) στην Αθήνα. Δεν υπάρχει θέμα, όμως, καθώς είχε ενημερώσει τον Ολυμπιακό και έχει πάρει την σχετική έγκριση.

 Από την προπόνηση απουσίασαν με άδεια, επίσης, οι Όλοφ Μέλμπεργκ και Μάρκο Πάντελιτς, ενώ ο Ντουντού Σεαρένσε που βρίσκεται στην Βραζιλία συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Από το πόδι του Βραζιλιάνου μέσου αφαιρέθηκαν την Τρίτη (28/12) και τα ράμματα που είχαν τοποθετηθεί μετά την επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί. Οι "ερυθρόλευκοι" θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνει την Τετάρτη στις 10:30 στο Ρέντη.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να συνεχίσουν τις προπονήσεις όντας συγκεντρωμένοι, να μην χαλαρώσουν επηρεασμένοι από το εορταστικό κλίμα των ημερών, καθώς η ομάδα μπορεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση της Superleague με +5 βαθμούς από τον δεύτερο, αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου