ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

"Δίχτυα" για Αρούνα και Σεσενιόν;

"Δίχτυα" για Αρούνα και Σεσενιόν;

Δημοσιεύματα του εξωτερικού θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τους Λούκμαν Αρούνα και Στεφάν Σεσενιόν των Μονακό και Παρί σεν Ζερμέν αντίστοιχα.
Παντός καιρού ακόμα και εν μέσω εορτών ο Ολυμπιακός, είθισται να βρίσκεται μέσα στις... προτιμήσεις για την μετεγγραφική "πραμάτια" της εκάστοτε περιόδου (καλοκαιρινής ή χειμερινής).
Εν αρχή ην ο Λούκμαν...

Η αρχή έγινε με το έγκυρο "France Football", το οποίο αναφέρει σε ρεπορτάζ του (αρκετά χαμηλά στην σελίδα, αν πατήσετε το λινκ) πως οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον 20χρονο διεθνή Νιγηριανό, Λούκμαν Αρούνα, της Μονακό. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει στο "τραπέζι" ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και φέρεται να μην συνεχίζει στο Πριγκιπάτο, απλά αυτή την φορά το δημοσίευμα έρχεται από την χώρα που αγωνίζεται. Όμως, με "αντιπάλους" τις Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπενφίκα, Πόρτο και Μπάγερν Μονάχου μάλλον δύσκολα φαντάζουν τα πράγματα για τους ερυθρόλευκους, αν πράγματι παίζει αυτό το ενδεχόμενο.
Δημοσίευμα για τον Σεσενιόν της Παρί

Από εκεί και πέρα, έρχεται και το "mercato365" να γράψει για τον μέσο της Παρί σεν Ζερμέν, Στεφάν Σεσενιόν. Ο ποδοσφαιριστής από το Μπενίν έχει καλό όνομα στην "πιάτσα" και αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες όπως η Λιλ, η Φενέρ και η Ντόρτμουντ θέλουν να τον κάνουν δικό τους. Διεθνής με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του, έχει 36 συμμετοχές και πέντε γκολ, ενώ αγωνίζεται κατά κύριο λόγο πίσω από τον επιθετικό και έχει καλή σχέση τα αντίπαλα δίχτυα. Ο ποδοσφαιριστής θέλει να φύγει άμεσα από τους πρωτευουσιάνους, έχοντας τσακωθεί άγρια προσφάτως με τον Αντουάν Κομπουαρέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου