ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Ελκυστική προοπτικη (VIDEO)

Ελκυστική προοπτικη

Με καλό… μάτι βλέπει ο Κάρλος Σάντσες το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ο μάνατζέρ του μίλησε στην SportDay και χαρακτήρισε άκρως ελκυστική προοπτική για τον παίκτη τη μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά.


Όπως μετέφερε ο αντζέντης του άσου της Βαλενσιέν είναι θετικός για παίξει στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. «Αποτελεί μια πολύ ελκυστική περίπτωση για τον πελάτη μας. Είναι τεράστιο μέγεθος για την Ελλάδα, παίζει κάθε χρόνο στην Ευρώπη. Σίγουρα ενδιαφέρει τον Κάρλος μια τέτοια προοπτική», ήταν κάποια από τα λόγια του μάνατζερ του Σάντσες, Κριστόφ Μονγκέ.

Εφόσον στον Ολυμπιακό αποφασίσουν να κινηθούν για την απόκτηση του Σάντσες, τότε, ο Μόνγκε μπορεί να αποτελέσει ένα μεγάλο «όπλο». Οι ερυθρόλευκοι έχουν καλές σχέσεις με τον Μόνγκε από την περσινή σεζόν, όταν είχαν διαπραγματευτεί και είχαν καταλήξει σε συμφωνία με τον Νενέ. Μπορεί –τελικά- ο Βραζιλιάνος να κατέληξε στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά η μεταγραφή χάλασε στις διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τη Μονακό.

Φυσικά, ο παίκτης είναι δεμένος με συμβόλαιο και θα πρέπει ο Ολυμπιακός για να τον αποκτήσει να φτάσει σε συμφωνία με την Βαλενσιέν. «Δεν μας έχει ενοχλήσει κανείς ακόμη από τον Ολυμπιακό. Αλλά ακόμη και να είχε γίνει αυτό, δεν θα ήταν μόνο στο χέρι μας. Πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της η Βαλενσιέν», κατέληξε ο Μόνγκε.

Το θετικό στην υπόθεση είναι το γεγονός ότι η γαλλική ομάδα δεν περνάει και τις καλύτερες ημέρες στα οικονομικά της, και χρειάζεται άμεσα χρήματα, αλλά το αρνητικό είναι πως λόγω τραυματισμών ο Μόνγκε είναι ο μόνος χαφ που μπορεί να αγωνίζεται και αριστερά.

Ο αντι-Σάντσες
Εάν δεν προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Σάντσες, στον Ολυμπιακό κοιτούν και την περίπτωση του Μοργκάν Αμαλφιτανό. Τα δεδομένα για την προσέγγιση των ερυθρολεύκων είναι ευκολότερα καθώς η Λοριάν θα αξιώσει λιγότερα χρήματα από την Βαλενσιέν για τον Σάντσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου