ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Συνάντηση κορυφής

Συνάντηση κορυφής

Ημέρα αποφάσεων η σημερινή για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Ευάγγελος Μαρινάκης θα έχει συνάντηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, προκειμένου να καταλήξουν στους παίκτες που θα “κυνηγήσει” ο Θρύλος στο μεταγραφικό παζάρι.
Πρόκειται για ένα ραντεβού το οποίο είχε προγραμματιστεί εδώ και καιρό, με τους δύο άνδρες να συζητούν σχετικά με την ενίσχυση της ομάδας του Πειραιά στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Παράλληλα, στο... τραπέζι θα πέσουν εκτός από τα ονόματα των υποψηφίων για μεταγραφή και εκείνα που που δεν υπολογίζονται στα αρχικά πλάνα και θα γίνει προσπάθεια για να παραχωρηθούν σε άλλες ομάδες.

Ήδη έχουν ακουστεί οι Κώστας Μήτρογλου και Γιάννης Παπαδόπουλος, οι οποίοι θα δοθούν εκτός απροόπτου με την μορφή δανεισμού, έτσι ώστε, να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να επιστρέψουν πιο έτοιμοι στον Θρύλο.

 Ο Μανιάτης και άλλοι...

Ο Γιάννης Μανιάτης είναι στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει την πρώτη προσθήκη του Θρύλου τον Γενάρη.

Εκτός, όμως, από τον διεθνή αμυντικό οι ερυθρόλευκοι σκοπεύουν να αποκτήσουν κι άλλο ή κι άλλους παίκτες προκειμένου να ενισχυθούν ακόμα περισσότερο.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε φέρεται να επιθυμεί έναν μέσο με τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Αριέλ Ιμπαγάσα, ενώ δεν αποκλείεται να ζητήσει ενίσχυση και σε άλλη θέση, έτσι ώστε, ο Ολυμπιακός να είναι υπερπλήρης στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου