ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Παπαλουκάς: ελληνική ιδιοφυία

Παπαλουκάς: ελληνική ιδιοφυία

Μεγάλη διάκριση για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Θοδωρή Παπαλουκά, ο οποίος κατέλαβε την δέκατη θέση στη λίστα της ACB με τους καλύτερους αθλητές της δεκαετίας.
Η πορεία του Θοδωρή Παπαλουκά στα παρκέ δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν, όσο και αν υπάρχουν αρκετοί που θεωρούν ότι στον Ολυμπιακό μπορεί και πρέπει να προσφέρει παραπάνω. Όμως, το σίγουρο είναι πως δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν, έχοντας πετύχει σχεδόν τα πάντα στην καριέρα του τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.
Ο "Τεό" κατέλαβε την δέκατη θέση στη λίστα της ACB με τους καλύτερους αθλητές της δεκαετίας. Ο Έλληνας γκαρντ και αρχηγός του Ολυμπιακού, χαρακτηρίζεται "ελληνική ιδιοφυία".


"Δεν έχει παίξει στο ΝΒΑ, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, για να μην τον συμπεριλάβουμε ανάμεσα στους καλύτερους. Ήταν ένας από τους ηγέτες της Ευρώπης τη δεκαετία που μας πέρασε. Με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έγινε θρύλος, έχει κατακτήσει την Ευρωλίγκα δύο φορές (2006,2008), όπως και τον τίτλο του ΜVP (2006), ενώ την περίοδο 2006-2007 αναδείχτηκε ο καλύτερος παίκτης της Ευρωλίγκα. Έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους σε Ρωσία και Ελλάδα", αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο.

Το Top-10 του "ACB.Com":

1. Κόμπε Μπράιαντ
2. Σακίλ Ο' Νιλ
3. Τιμ Ντάνκαν
4. Ντιρκ Νοβίτσκι
5. Μανού Τζινόμπιλι
6. ΛεΜπρον Τζέιμς
7. Ντουέιν Γουέιντ
8. Κέβιν Γκαρνέτ
9. Στιβ Νας
10. Θοδωρής Παπαλουκάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου