ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Ηρακλής: Στη φυλακή 22 οπαδοί, συγκέντρωση συμπαράστασης στο Κατσάνειο




Ηρακλής: Στη φυλακή 22 οπαδοί, συγκέντρωση συμπαράστασης στο Κατσάνειο

iraklis opadoi filakiΓιορτές στη φυλακή, όπως όλα δείχνουν, θα κάνουν οι 22 οπαδοί του Ηρακλή που προσήχθησαν το βράδυ της Τετάρτης στα επεισόδια που προκλήθηκαν μετά τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ. Αύριο αναμένεται να παραδοθεί η δικογραφία και από Δευτέρα να γίνει η δίκη. Οι συλληφθέντες, ανάμεσά τους και μία γυναίκα, είναι όλοι τους ενήλικες μεταξύ 18 και 35 ετών.
Η είδηση της σύλληψής τους, όπως ήταν φυσικό
Γιορτές στη φυλακή, όπως όλα δείχνουν, θα κάνουν οι 22 οπαδοί του Ηρακλή που προσήχθησαν το βράδυ της Τετάρτης στα επεισόδια που προκλήθηκαν μετά τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ. Αύριο αναμένεται να παραδοθεί η δικογραφία και από Δευτέρα να γίνει η δίκη. Οι συλληφθέντες, ανάμεσά τους και μία γυναίκα, είναι όλοι τους ενήλικες μεταξύ 18 και 35 ετών. Η είδηση της σύλληψής τους, όπως ήταν φυσικό
Γιορτές στη φυλακή, όπως όλα δείχνουν, θα κάνουν οι 22 οπαδοί του Ηρακλή που προσήχθησαν το βράδυ της Τετάρτης στα επεισόδια που προκλήθηκαν μετά τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ. Αύριο αναμένεται να παραδοθεί η δικογραφία και από Δευτέρα να γίνει η δίκη. Οι συλληφθέντες, ανάμεσά τους και μία γυναίκα, είναι όλοι τους ενήλικες μεταξύ 18 και 35 ετών. Η είδηση της σύλληψής τους, όπως ήταν φυσικό ξεσήκωσε τους φίλους του Ηρακλή οι οποίοι ετοιμάζουν κινητοποιήσεις, με πρώτη την ανοιχτή συγκέντρωση σήμερα (30/12) το βράδυ στο «Κατσάνειο».

ΝΑΙ...ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΟΥ-ΜΑΟΥ ΤΟΥ ΗΡΑ....ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ...ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ...ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΗΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΟΚ  ΤΟΥ ΑΡΗ Η ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΓΙΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΑ....ΕΤΣΙ? ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΘΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΑΔΙΚΑΟΛΟΓΗΤΑ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ...ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ-ΜΠΑΟΚΤΖΗΔΩΝ ΠΕΡΙΣΥ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ...Ε...ΠΟΣΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΗΣ???? ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΚΑΝΟΥΝ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΑ...) ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου