ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Απάντηση Παναθηναϊκού σε Νιόπλια και Κέζο!

Απάντηση Παναθηναϊκού σε Νιόπλια και Κέζο!


Ο χορός των… ανακοινώσεων καλά κρατεί στον Παναθηναϊκό. Η «πράσινη» ΠΑΕ δίνει τη δική της απάντηση σε όσα είπαν πρώην στελέχη της ομάδας. «Δεν επιτρέπουμε όσα δηλώνονται από ανθρώπους που δεν εργάζονται πλέον στον Παναθηναϊκό να αποπροσανατολίζουν την προσπάθειά μας», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Η ανακοίνωση:
«Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε μάρτυρες διαδοχικών ανακοινώσεων και δημόσιων τοποθετήσεων που έχουν ως κοινό παρονομαστή την παρουσίαση, την ανάλυση, και την εξήγηση γεγονότων που έχουν ή δεν έχουν συμβεί, αντιπαραθέσεων που έχουν ή δεν έχουν υπάρξει και επιλογών που έχουν ή δεν έχουν γίνει κατά το πρόσφατο παρελθόν.
Ασφαλώς και είναι δικαίωμα του καθενός να υπερασπίζεται τη δουλειά του και, παρά το γεγονός ότι προξενεί περιέργεια ο χρόνος που επιλέγεται για αυτές τις τοποθετήσεις, είναι σεβαστές οι απόψεις, οι κρίσεις και οι αποτιμήσεις ή οι απολογισμοί από πρώην στελέχη της ομάδας.
Ο Παναθηναϊκός όμως σήμερα βρίσκεται στη μέση μιας αγωνιστικής περιόδου και διεκδικεί τόσο το Πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο Ελλάδας. Με αυτό το γνώμονα και αυτή την προοπτική εργαζόμαστε όλοι στην ομάδα από το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές μέχρι το σύνολο του στελεχιακού δυναμικού της ΠΑΕ. Αυτό σημαίνει πως δεν έχουμε ούτε την πρόθεση αλλά ούτε και το περιθώριο να κοιτάζουμε πίσω, ούτε να επιτρέπουμε όσα δηλώνονται από ανθρώπους που δεν εργάζονται πλέον στον Παναθηναϊκό να αποπροσανατολίζουν την προσπάθειά μας.
Από χθες η ομάδα έχει επιστρέψει στις προπονήσεις με συγκεκριμένο και αποκλειστικό στόχο τη σκληρή δουλειά για την επίτευξη των στόχων της. Ό, τι συμβαίνει έξω από το πλαίσιο αυτής της προοπτικής και αυτής της στοχοθεσίας μένει εκεί: δηλαδή έξω από τον Παναθηναϊκό».
(Πηγή) sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου