ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό ο Νέμεθ! Ο ALEX WEB RADIO ΛΕΕΙ...ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΙ ΑΠΟ Τ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ !!!

Θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό ο Νέμεθ!


«Θέλω να φύγω από τον Ολυμπιακό, να πάω κάπου που θα παίζω» λέει τις τελευταίες μέρες στο μάνατζέρ του ο Κριστιάν Νέμεθ.
Ο Ούγγρος είναι τυπικότατος και δεν δημιουργεί προβλήματα στην ομάδα ούτε με δηλώσεις ούτε με συμπεριφορές όμως είναι γεγονός ότι δεν αντέχει άλλο πάγκο και μέσω του εκπροσώπου του προσπαθεί να βρει την άκρη.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν δείχνει διάθεση να τον χρησιμοποιήσει ούτε σαν τρίτη αλλαγή και ο πιτσιρικάς ο οποίος προ διετίας ήταν στη Λίβερπουλ και τώρα ακούει ότι θα δοθεί δανεικός στην Κέρκυρα ή τον Ολυμπιακό Βόλου, βγάζει. καπνούς από τα αυτιά.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ουγγαρίας εκθειάζει κατά καιρούς το ταλέντο του Κριστιάν Νέμεθ, αλλά προς το παρόν δεν δείχνει να τον υπολογίζει αφού τον έχει αφήσει εκτός από τις τελευταίες κλήσεις. Και πώς να τον καλέσει άλλωστε, όταν ο παίκτης δεν έχει παίξει παρά λίγα λεπτά μέχρι τώρα στον Ολυμπιακό. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα του νεαρού επιθετικού. Δεν θέλει να χάσει τη θέση του στην εθνική και δυστυχώς αυτό ακριβώς γίνεται αφού τους τελευταίους πέντε μήνες δεν έχει παίξει ούτε σε ενάμιση αγώνα.
(Πηγή) sportdog.gr
 ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ??? 
ΘΕΣ ΝΑ ΦΥΓΗΣ??? ΚΑΤΣΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΡΗΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΛΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΗΚΩΣΕΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ON AIR ... ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ...ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ...ΧΑΝΟΥΜΑΚΙ  ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΗΣ ΤΖΙΡΙΤΖΑΝΤΟΥΛΕΣ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ????
ΛΟΙΠΟΝ ΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΗΣ ΠΑΑΓΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ....ΕΙΠΑΜΕ...ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΗΡΘΕΣ ΛΟΓΩ ΣΥΓΚΥΡΙΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΕΡΝΕΣΤΟ...ΓΙΝΕ ΚΑΛΟΣ ΝΑ ΠΑΙΞΗΣ... Η ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ....Η ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ...ΑΝΤΕ... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου